- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.461
Bende kasık ağrısı 13 haftanın bitiminde kesildi ama belim ağrıyo bu bir haftadir.Canim afedersin gaz olabilir bahsettigin ağrı arada öyle sıkıntım olduğunda yaşıyorum o ağrıyı.Bu arada kizlar bicak batmasi gibi batmalar oluyo mu sizin de kasiklarda
Evet o da var hele bu haftalarda rahim buyudukce sindirim yavasliyorBende kasık ağrısı 13 haftanın bitiminde kesildi ama belim ağrıyo bu bir haftadir.Canim afedersin gaz olabilir bahsettigin ağrı arada öyle sıkıntım olduğunda yaşıyorum o ağrıyı.
Gebelikte gaz problemi artiiyo
Cuma gidicem canım bakalım hayırlısı olsunMerhaba canım belki geç tutunmuştur diğeri bidaha kontrole nezmn gidiceksin
Çalışıyormusun rapor falan verdi mi doktorCuma gidicem canım bakalım hayırlısı olsun
Merhaba Bugün detaylın vardı nasıl geçti?Memnun kaldın mı doktordan?Çoğu kişide aynıymış bende burada duyunca rahatladım. İyiki bu forum var
1,5 saatte bitti ikizler doktor baktığımda rahatça döndüler ondan bir problem yaşamadık. Cenk bey her baktığı organlada ilgili Bilgi verdi ayrıntılı olarak. Vajinal olarak bir ölçüm muayene yapmadı.Merhaba Bugün detaylın vardı nasıl geçti?Memnun kaldın mı doktordan?
Çikolata vs yediniz mi?gitmeden.Genelde vajinal bakiyomus ama neden bakmadı ki acaba.Ne güzel atlatmissiniz darısı bana inşallah.Kiz ve erkek mi cinsiyetler kesin mi1,5 saatte bitti ikizler doktor baktığımda rahatça döndüler ondan bir problem yaşamadık. Cenk bey her baktığı organlada ilgili Bilgi verdi ayrıntılı olarak. Vajinal olarak bir ölçüm muayene yapmadı.
Ben çok memnun kaldım
Cinsiyetleri kesin kız ve erkek. Hiçbirşey yemedim (sabah kahvaltıyı yapar yapmaz kusmuştum) zaten muayenede bir kutu dolusu çikolata var genelde onlardan verip yürütüyorlarmış dönmeyince. İlk önce ikisinin sırtı dönüktü Cenk bey dürte dürte kendine döndürdüÇikolata vs yediniz mi?gitmeden.Genelde vajinal bakiyomus ama neden bakmadı ki acaba.Ne güzel atlatmissiniz darısı bana inşallah.Kiz ve erkek mi cinsiyetler kesin mi
Tamam çok teşekkür ederim.Cinsiyetleri kesin kız ve erkek. Hiçbirşey yemedim (sabah kahvaltıyı yapar yapmaz kusmuştum) zaten muayenede bir kutu dolusu çikolata var genelde onlardan verip yürütüyorlarmış dönmeyince. İlk önce ikisinin sırtı dönüktü Cenk bey dürte dürte kendine döndürdüTek tek her organa bakıp Bilgi veriyor içiniz rahat olsun
Kızlar sanırım sizde İzmir desiniz. Benimde riskli gebelik. Doktorumu değiştirmek istiyorum. Brış beyi biliyorum da Cenk beyin soyadı nedir bende araştırayımPisiannesi gozunuz aydin, darisi basimiza insallah. Allah o gunleri gormeyi nasip etsin. Benim doktorum da ya CenkBey ya da Baris Buke dedi. Baris Buke de iyi bir doktor ama sanirim Cenk Bey i tercih edecegim.
Cenk gezer canımKızlar sanırım sizde İzmir desiniz. Benimde riskli gebelik. Doktorumu değiştirmek istiyorum. Brış beyi biliyorum da Cenk beyin soyadı nedir bende araştırayım
Teşekkür ederimCenk gezer canım
Muayene ücreti ne kadar bilgin var mı?Cenk gezer canım
Benimde sağ kaburgam aşırı ötesi ağrıyor ve sırtımın sağ tarafı nasıl gecicek bu agrılar dayanamıyorumKızlar 16-22 arası haftaların kıymetini bilinBen iyice ağırlaşmaya başladım kaburgalarım ağrıyor artık
Benim de haftasonu hiçbir şey yapmama rağmen bel ve sırtım koptu resmen.. insanın yatınca ağrıları geçer ben yattıkça daha da arttı.. Doktora soracağım belki magnezyum verir bizeBenimde sağ kaburgam aşırı ötesi ağrıyor ve sırtımın sağ tarafı nasıl gecicek bu agrılar dayanamıyorum
Ay gercekten miKızlar 16-22 arası haftaların kıymetini bilinBen iyice ağırlaşmaya başladım kaburgalarım ağrıyor artık
Benim en güzel haftalarımdı 17-18lerAy gercekten mi3. Trimestera giris sayilir artik. Insallah rahatlarsiniz
Maşallah canım hamilesin Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsinBu arada kizlar bicak batmasi gibi batmalar oluyo mu sizin de kasiklarda