2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hangi marka aldin canim hastane cikislarini
Canım trendyoldan aldım dikkat etmemişim İzmir bebe tedarikcisinden geliyor o yüzden bir kaç gün sürer foto atarım inşallah. İnstada iklim bebe var oranın bulut desenli beyaz bir modeli var benim bebisler kız kızlar için çok şirin ama battaniyesi yok o yüzden battaniyeli ekru renk pembe kuzucuklari olan bir takım aldım 190 lardan 100 TL ye düşmüştü bence indirime bakın derim çünkü nasılsa iki alınacak fiyat olarak uygun olur

canım :) anlaşamadık bi türlü.5 takım hastane çıkışı şuan aldın mı modellerini merak ettim.
Canım aslında mesajı gayet açık yazdım ama sanırım bir kopukluk oldu:) hastane çıkışlarını aldım. Ekstra 5 takım almayı düşünüyorum ama henüz bakmadım yani 5 yeter sanki .Geçen de e bebekten 3 er atlet ikişer de alt pantolon aldım:) bir de senin dediğin biberondan aldım yorumlar iyiydi

Bende diyorum ki hastane çıkışı kaç takım alıcaz onu soruyom Ekstra alacağın 5 takımı 3/6 ay olarak mı alacaksın?Çünkü ilk 3 ay hastane çıkışı ve tulum giyiyolar genelde.

Son düzenleme:
Bende diyorum ki hastane çıkışı kaç takım alıcaz onu soruyom
Ha çok pardon benim kan kızlardan yukarı çıkmayınca malum :) canım ben bir ona bir ona aldım yeterli çünkü içinde gereksiz parçalar oluyor kalanı parça parça almak daha mantıklı. Mesela uzun kollu zıbın biraz daha hava ısınınca kısa kollu zıbın en çok kullanılan parçalar

İkisini de bulamadim

Crp nedir canım

Bende dün kan vermiştim bilmiyordum ne olduğunu onda bakılmış 3.9 çıkmış canım sıkıntı yoktur inşallah

Crp nedir canım
Enfeksiyon canım vucuttaki enfeksiyona bakıyolar.Gebelikte illaki oluyo ama erken farkedilince antbiyotik tedavisi uygulanıyo.Yüksek çıkarsa eğer allah korusun bebeğin suyu azalıyo erken doğumu tetikliyo.Doktorum 3 haftada 1 istiyo yaptırmamı.Yakın zamanda bu sebepten bi arkadaşım bebeğini doğurmak zorunda kaldı ve kaybetti.

Bende dün kan vermiştim bilmiyordum ne olduğunu onda bakılmış 3.9 çıkmış canım sıkıntı yoktur inşallah
Yani haftana göre enfeksiyon çıkmış biraz genelde ileriki haftalarda çıkıyo beslenmene dikkat et en az 3 litre su iç.En iyi açıklamayı doktorun yapar yine.

Yani haftana göre enfeksiyon çıkmış biraz genelde ileriki haftalarda çıkıyo beslenmene dikkat et en az 3 litre su iç.En iyi açıklamayı doktorun yapar yine.
Doktora gönderdim bütün kan tahlilini vitamini kesmemi söyledi sadece vitamin değerlerim iyi çıkmış crp hakkında bişey söylemedi sanırım sorun olarak görmemiştir

Canım tsh düzenli bakıyor musun sen benim doktor çok önemsiyor ikiz gebelikte çok düşüyormuş benim de düşmüş ;( takip ediyor şimdilik

Canım tsh düzenli bakıyor musun sen benim doktor çok önemsiyor ikiz gebelikte çok düşüyormuş benim de düşmüş ;( takip ediyor şimdilik
Benim yüksekti canım 50 lik ilaç içiyorum 3 hafta önce baktirdigimda 1.33 çıktı bu kez sadece crp istedi.Pcos olduğum için benimde ilaç kullanmazsam yukseliyo

10 gün rapor verdi kanamadan dolayı öğretmenim. Tez zamanda şu zor süreci atlatsak hem kanama hem bulantı kusma çok zor. İkizlerin durumu da karışık bakalım
Heyet raporuna sicak bakmiyor mu canim doktorun Heyet verse keske. Kanama yasamayan burda belki kimse yok icini ferah tut bol dinlen

Benim yüksekti canım 50 lik ilaç içiyorum 3 hafta önce baktirdigimda 1.33 çıktı bu kez sadece crp istedi.Pcos olduğum için benimde ilaç kullanmazsam yukseliyo
Benim bu zamana kadar hiç tiroit sorunum olmadı ama iki aydır düşük bakalım haftaya kontrolde yine kan vereceğim şimdilik ilaca gerek yok dedi bakalım

Hanile kaldığımı yeni öğrendiğimde ıkizlere 25 haftalık hamile arkadaşım vardı. Onda bende tecrubesizdik. Ne alınır kactane alınır bilmiyorduk. Hangi anneye sorsak sakin yenidoğan çok almayın 1 tane çok bile dediler. O ne olur ne olmaz 4 tane aldı. Eve geldikten sonraki 5. Gün çıkıp 9 tane daha aldılar. Bugün bebekler 2 aylık oldular, ve bana 2 hafta sonra yenidoganlari kaldıracağım dedi düşünün. Kusuyorlar, kakalari çıkıyor yenidoğan kıyafetlerine. Düşün dedi 2. Ay hala giyiyorlar. Neden? Bu çocuklar normalden minimum 4 hafta erken doğuyor. Minik oluyor. Siz bilirsiniz ama benim tecrübemdir. Yenidoğan alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…