-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.521
Canım trendyoldan aldım dikkat etmemişim İzmir bebe tedarikcisinden geliyor o yüzden bir kaç gün sürer foto atarım inşallah. İnstada iklim bebe var oranın bulut desenli beyaz bir modeli var benim bebisler kız kızlar için çok şirin ama battaniyesi yok o yüzden battaniyeli ekru renk pembe kuzucuklari olan bir takım aldım 190 lardan 100 TL ye düşmüştü bence indirime bakın derim çünkü nasılsa iki alınacak fiyat olarak uygun olurHangi marka aldin canim hastane cikislarini
Canım aslında mesajı gayet açık yazdım ama sanırım bir kopukluk oldu:) hastane çıkışlarını aldım. Ekstra 5 takım almayı düşünüyorum ama henüz bakmadım yani 5 yeter sanki .Geçen de e bebekten 3 er atlet ikişer de alt pantolon aldım:) bir de senin dediğin biberondan aldım yorumlar iyiydicanım :) anlaşamadık bi türlü.5 takım hastane çıkışı şuan aldın mı modellerini merak ettim.
Bende diyorum ki hastane çıkışı kaç takım alıcaz onu soruyomCanım aslında mesajı gayet açık yazdım ama sanırım bir kopukluk oldu:) hastane çıkışlarını aldım. Ekstra 5 takım almayı düşünüyorum ama henüz bakmadım yani 5 yeter sanki .Geçen de e bebekten 3 er atlet ikişer de alt pantolon aldım:) bir de senin dediğin biberondan aldım yorumlar iyiydi
Ha çok pardon benim kan kızlardan yukarı çıkmayınca malum :) canım ben bir ona bir ona aldım yeterli çünkü içinde gereksiz parçalar oluyor kalanı parça parça almak daha mantıklı. Mesela uzun kollu zıbın biraz daha hava ısınınca kısa kollu zıbın en çok kullanılan parçalarBende diyorum ki hastane çıkışı kaç takım alıcaz onu soruyom
İkisini de bulamadimCanım trendyoldan aldım dikkat etmemişim İzmir bebe tedarikcisinden geliyor o yüzden bir kaç gün sürer foto atarım inşallah. İnstada iklim bebe var oranın bulut desenli beyaz bir modeli var benim bebisler kız kızlar için çok şirin ama battaniyesi yok o yüzden battaniyeli ekru renk pembe kuzucuklari olan bir takım aldım 190 lardan 100 TL ye düşmüştü bence indirime bakın derim çünkü nasılsa iki alınacak fiyat olarak uygun olur
Crp nedir canımHaftalık iğnemi oldum geldim.Bir de doktorum 20.hafta itibariyle tekrar toxo ıgm ve crp testi istedi kan verdim inşallah sorun çıkmaz.
Her gitmemde her 3 haftada bir crp istiyo doktorum sizlerde baktırıyo musunuz?Enfeksiyon testi çok önemli bi detay aslında.Crp sıkıntı çünkü
Bende dün kan vermiştim bilmiyordum ne olduğunu onda bakılmış 3.9 çıkmış canım sıkıntı yoktur inşallahHaftalık iğnemi oldum geldim.Bir de doktorum 20.hafta itibariyle tekrar toxo ıgm ve crp testi istedi kan verdim inşallah sorun çıkmaz.
Her gitmemde her 3 haftada bir crp istiyo doktorum sizlerde baktırıyo musunuz?Enfeksiyon testi çok önemli bi detay aslında.Crp sıkıntı çünkü
Enfeksiyon canım vucuttaki enfeksiyona bakıyolar.Gebelikte illaki oluyo ama erken farkedilince antbiyotik tedavisi uygulanıyo.Yüksek çıkarsa eğer allah korusun bebeğin suyu azalıyo erken doğumu tetikliyo.Doktorum 3 haftada 1 istiyo yaptırmamı.Yakın zamanda bu sebepten bi arkadaşım bebeğini doğurmak zorunda kaldı ve kaybetti.Crp nedir canım
Yani haftana göre enfeksiyon çıkmış biraz genelde ileriki haftalarda çıkıyo beslenmene dikkat et en az 3 litre su iç.En iyi açıklamayı doktorun yapar yine.Bende dün kan vermiştim bilmiyordum ne olduğunu onda bakılmış 3.9 çıkmış canım sıkıntı yoktur inşallah
Doktora gönderdim bütün kan tahlilini vitamini kesmemi söyledi sadece vitamin değerlerim iyi çıkmış crp hakkında bişey söylemedi sanırım sorun olarak görmemiştirYani haftana göre enfeksiyon çıkmış biraz genelde ileriki haftalarda çıkıyo beslenmene dikkat et en az 3 litre su iç.En iyi açıklamayı doktorun yapar yine.
Canım tsh düzenli bakıyor musun sen benim doktor çok önemsiyor ikiz gebelikte çok düşüyormuş benim de düşmüş ;( takip ediyor şimdilikEnfeksiyon canım vucuttaki enfeksiyona bakıyolar.Gebelikte illaki oluyo ama erken farkedilince antbiyotik tedavisi uygulanıyo.Yüksek çıkarsa eğer allah korusun bebeğin suyu azalıyo erken doğumu tetikliyo.Doktorum 3 haftada 1 istiyo yaptırmamı.Yakın zamanda bu sebepten bi arkadaşım bebeğini doğurmak zorunda kaldı ve kaybetti.
Çok net değil ama böyleydi gelince göreceğiz:)İkisini de bulamadim
Saglikla giysin kuzucuklarÇok net değil ama böyleydi gelince göreceğiz:)
Benim yüksekti canım 50 lik ilaç içiyorum 3 hafta önce baktirdigimda 1.33 çıktı bu kez sadece crp istedi.Pcos olduğum için benimde ilaç kullanmazsam yukseliyoCanım tsh düzenli bakıyor musun sen benim doktor çok önemsiyor ikiz gebelikte çok düşüyormuş benim de düşmüş ;( takip ediyor şimdilik
10 gün rapor verdi kanamadan dolayı öğretmenim. Tez zamanda şu zor süreci atlatsak hem kanama hem bulantı kusma çok zor. İkizlerin durumu da karışık bakalımÇalışıyormusun rapor falan verdi mi doktor
Heyet raporuna sicak bakmiyor mu canim doktorun Heyet verse keske. Kanama yasamayan burda belki kimse yok icini ferah tut bol dinlen10 gün rapor verdi kanamadan dolayı öğretmenim. Tez zamanda şu zor süreci atlatsak hem kanama hem bulantı kusma çok zor. İkizlerin durumu da karışık bakalım
Amin canım inşallahSaglikla giysin kuzucuklar
Benim bu zamana kadar hiç tiroit sorunum olmadı ama iki aydır düşük bakalım haftaya kontrolde yine kan vereceğim şimdilik ilaca gerek yok dedi bakalımBenim yüksekti canım 50 lik ilaç içiyorum 3 hafta önce baktirdigimda 1.33 çıktı bu kez sadece crp istedi.Pcos olduğum için benimde ilaç kullanmazsam yukseliyo
Sağlıkla Güzel günlerde giyinsin can kızlarÇok net değil ama böyleydi gelince göreceğiz:)