2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bu arada kizlar bicak batmasi gibi batmalar oluyo mu sizin de kasiklarda
Bende kasık ağrısı 13 haftanın bitiminde kesildi ama belim ağrıyo bu bir haftadir.Canim afedersin gaz olabilir bahsettigin ağrı arada öyle sıkıntım olduğunda yaşıyorum o ağrıyı.
Gebelikte gaz problemi artiiyo 🙈

1,5 saatte bitti ikizler doktor baktığımda rahatça döndüler ondan bir problem yaşamadık. Cenk bey her baktığı organlada ilgili Bilgi verdi ayrıntılı olarak. Vajinal olarak bir ölçüm muayene yapmadı.
Ben çok memnun kaldım
Çikolata vs yediniz mi?gitmeden.Genelde vajinal bakiyomus ama neden bakmadı ki acaba.Ne güzel atlatmissiniz darısı bana inşallah.Kiz ve erkek mi cinsiyetler kesin mi ☺️

Çikolata vs yediniz mi?gitmeden.Genelde vajinal bakiyomus ama neden bakmadı ki acaba.Ne güzel atlatmissiniz darısı bana inşallah.Kiz ve erkek mi cinsiyetler kesin mi ☺️
Cinsiyetleri kesin kız ve erkek. Hiçbirşey yemedim (sabah kahvaltıyı yapar yapmaz kusmuştum) zaten muayenede bir kutu dolusu çikolata var genelde onlardan verip yürütüyorlarmış dönmeyince. İlk önce ikisinin sırtı dönüktü Cenk bey dürte dürte kendine döndürdü☺️ Tek tek her organa bakıp Bilgi veriyor içiniz rahat olsun

Cinsiyetleri kesin kız ve erkek. Hiçbirşey yemedim (sabah kahvaltıyı yapar yapmaz kusmuştum) zaten muayenede bir kutu dolusu çikolata var genelde onlardan verip yürütüyorlarmış dönmeyince. İlk önce ikisinin sırtı dönüktü Cenk bey dürte dürte kendine döndürdü☺️ Tek tek her organa bakıp Bilgi veriyor içiniz rahat olsun
Tamam çok teşekkür ederim.🥰

Pisiannesi Pisiannesi gozunuz aydin, darisi basimiza insallah. Allah o gunleri gormeyi nasip etsin. Benim doktorum da ya CenkBey ya da Baris Buke dedi. Baris Buke de iyi bir doktor ama sanirim Cenk Bey i tercih edecegim.
Kızlar sanırım sizde İzmir desiniz. Benimde riskli gebelik. Doktorumu değiştirmek istiyorum. Brış beyi biliyorum da Cenk beyin soyadı nedir bende araştırayım

Kızlar 16-22 arası haftaların kıymetini bilin 😑 Ben iyice ağırlaşmaya başladım kaburgalarım ağrıyor artık 😞

Benimde sağ kaburgam aşırı ötesi ağrıyor ve sırtımın sağ tarafı nasıl gecicek bu agrılar dayanamıyorum
Benim de haftasonu hiçbir şey yapmama rağmen bel ve sırtım koptu resmen.. insanın yatınca ağrıları geçer ben yattıkça daha da arttı.. Doktora soracağım belki magnezyum verir bize

Ay gercekten mi 😳 3. Trimestera giris sayilir artik. Insallah rahatlarsiniz
Benim en güzel haftalarımdı 17-18ler 🥰 Şimdi koltuğa bile gömülüyor gibi hissediyorum, zaten doktorum 28den sonra istirahat dedi. İkizlerde ne kadar istirahat o kadar kar bizim için dedi son haftalar için. Allah yardımcımız olsun 🙈

X