- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.441
İnşallah kuzum inşallahDiger bebegin insallah sagliklica dogar annesi uzulme diyemem ama cok kendini yipratip bebegini uzme o seni hissediyor
Ben ilk 16+4 te ufak kipritilar hissetmeye başladım biri göbek deliğinin tam altında biri sol kasık tarafımda. Ama daha küçük olmasına rağmen kasıktaki daha çok hissediliyor. Cinsiyet de ikisi kız:)Merhaba kızlar bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ve ikisini ayırt edebiliyor musunuz. Benim sanki tek tarafta hareket oluyor digerinde olmuyor. Henüz 20. Haftaya girdik
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsunkıyamam çok üzüldüm.Allahim diğer bebeğine uzun ömürler nasip etsin.
Ben soldakini 17. Haftada hissetmeye başladım sağdakini yeni yeni çok net hissetmeye başladımMerhaba kızlar bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ve ikisini ayırt edebiliyor musunuz. Benim sanki tek tarafta hareket oluyor digerinde olmuyor. Henüz 20. Haftaya girdik
Ben biraz erken hissettim ama sürekli hissetmiyorum normal mi acaba günde bir ya da iki günde birBen soldakini 17. Haftada hissetmeye başladım sağdakini yeni yeni çok net hissetmeye başladım
Evet normal başda bende öyleydim bi gün çok hareketli bi gün hiç hareket etmiyoduBen biraz erken hissettim ama sürekli hissetmiyorum normal mi acaba günde bir ya da iki günde bir
İyi ya o zaman bir iki haftaya yoğunlaşır:) babası ne zaman hissedecek acaba ? Adamcağız elini karnımdan çekmiyor belki duyarım diye :)Evet normal başda bende öyleydim bi gün çok hareketli bi gün hiç hareket etmiyodu
Benim bebiş ilk tekme attı çok şaşırdık dışardan bakılınca belli oldu oyuzden eşimle gördüm ilk şimdi dönüyo elini ayağını gezdiriyo falan net hissedilip görülüyorİyi ya o zaman bir iki haftaya yoğunlaşır:) babası ne zaman hissedecek acaba ? Adamcağız elini karnımdan çekmiyor belki duyarım diye :)
Ne güzel canım aylar sonraki halini görmüşsünKızlar rüya gördüm bu gece harolsun doğum yapmışım duş alıyodum gidip kızlarımı doyurayım sütüm gelmeye başladı diyorum kendi kendime... anlamı biraz canımı sıktı korktum bebeklerime bişey olmasından
Tek tarafta daha cok hareket etme genel durum sanirim burda canim demekki biri digerini engelliyoMerhaba kızlar bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ve ikisini ayırt edebiliyor musunuz. Benim sanki tek tarafta hareket oluyor digerinde olmuyor. Henüz 20. Haftaya girdik
Karnimdaki yavrularımi da dogmus pembelere sarmış beşikte yanyana gördüm geçenlerde.Ne güzel canım aylar sonraki halini görmüşsün
Merhaba canım belki geç tutunmuştur diğeri bidaha kontrole nezmn gidiceksinMerhaba arkadaşlar, ben normalde 8+1 gebeyim. Bugün muayene de iki kesenin biri 8+2 diğeri 6 haftalık ve büyükte kalp atışı var ama diğerinde yok. Doktor yokolabilir yada büyüyebilir dedi. Bu durumu yaşayan oldumu durumu ne oldu?
Evet cnm ilk başlarda öyleBen biraz erken hissettim ama sürekli hissetmiyorum normal mi acaba günde bir ya da iki günde bir
Karnimdaki yavrularımi da dogmus pembelere sarmış beşikte yanyana gördüm geçenlerde.
Rüyası bile öyle güzeldi ki günlerce etkisindeydim rabbim sagsalim hepimizi kavuştursun o günleri gostersin insallah.
Evet canim daha duzenli hissetmek icin en az 2 haftan var. Hatta ben ozellikle oturur hareket etsinler diye beklerdim hic strese sokma kendiniBen biraz erken hissettim ama sürekli hissetmiyorum normal mi acaba günde bir ya da iki günde bir
Benim eşim daha ben hissedemem daha guclenmeleri lazım diyeİyi ya o zaman bir iki haftaya yoğunlaşır:) babası ne zaman hissedecek acaba ? Adamcağız elini karnımdan çekmiyor belki duyarım diye :)
Öyle galiba sağol canım benimEvet canim daha duzenli hissetmek icin en az 2 haftan var. Hatta ben ozellikle oturur hareket etsinler diye beklerdim hic strese sokma kendini
Çok heyecanlı güzel süreçler:)Benim eşim daha ben hissedemem daha guclenmeleri lazım diyehenüz teşebbüste bulunmadı.
Ara ara kasiklarda veya karın bölgemde ağrı oluyor uzun sürmüyor ama rahim büyüdüğü için normaldir bence canımBu arada kizlar bicak batmasi gibi batmalar oluyo mu sizin de kasiklarda