2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba kızlar bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ve ikisini ayırt edebiliyor musunuz. Benim sanki tek tarafta hareket oluyor digerinde olmuyor. Henüz 20. Haftaya girdik
Ben ilk 16+4 te ufak kipritilar hissetmeye başladım biri göbek deliğinin tam altında biri sol kasık tarafımda. Ama daha küçük olmasına rağmen kasıktaki daha çok hissediliyor. Cinsiyet de ikisi kız:)

İyi ya o zaman bir iki haftaya yoğunlaşır:) babası ne zaman hissedecek acaba ? Adamcağız elini karnımdan çekmiyor belki duyarım diye :)
Benim bebiş ilk tekme attı çok şaşırdık dışardan bakılınca belli oldu oyuzden eşimle gördüm ilk şimdi dönüyo elini ayağını gezdiriyo falan net hissedilip görülüyor

Merhaba kızlar bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ve ikisini ayırt edebiliyor musunuz. Benim sanki tek tarafta hareket oluyor digerinde olmuyor. Henüz 20. Haftaya girdik
Tek tarafta daha cok hareket etme genel durum sanirim burda canim demekki biri digerini engelliyo

Merhaba canım belki geç tutunmuştur diğeri bidaha kontrole nezmn gidiceksin

Karnimdaki yavrularımi da dogmus pembelere sarmış beşikte yanyana gördüm geçenlerde.
Rüyası bile öyle güzeldi ki günlerce etkisindeydim rabbim sagsalim hepimizi kavuştursun o günleri gostersin insallah.

Amin inşallah Bazı rüyaların tabiri olmaz bu da öyle bir rüya Allah sana yaşıyacağın günleri göstermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…