- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.501
Birşey kalmamış canımCanım ne güzel sen bizden öndesim.sağsalim hepimiz 36 ya varabilsek ciddi sıkıntımız olmadan.Ağrı sızıya uykusuzluğa razıyım.
Ah şu detaylı stresi bitse benimde....Bi rahat nefes alsam. 11 gün sonra gireceğim sonrası eminim çabuk geçer izne ayrılacağım hafta şeker yüklemesi için çağırdı sağlık ocağı.
İnşallah canım benimBirşey kalmamış canımİnşallah çok güzel şeyler duyarsın
Ben hastanede ilk giyilecek 10lu takım aldım, bir de isimli yaptırıyorum kuzumKızlar 0-3 ay aralığında hastane çıkışı ve tulum kaçar adet almayı düşünüyosunuz?Trendyolda indirimde çok cici hastane çıkışları var.
İsimli nasıl yaptırıyosun hangi sayfadan resim ekleyebilir misin?Sağlıkla giysin kullansınlar kuzucuklar.0 ay lazım olur mu ki bilemedim hep 0-3 bakıyorum bende.Ben hastanede ilk giyilecek 10lu takım aldım, bir de isimli yaptırıyorum kuzum0 aylık bunlarla beraber 3 takımları var. Gerisi 0-3 ay aldım. Ben biraz dayanamadım ama kış bebekleri oldukları için rahat yıkayıp kurumazlar diye 10 tane de 0-3 ay var heralde alt üst takım, tulum vs
Ayy heyecanlandim simdiGeçecek görürsün
Ben detayliya gittim canim yazmamis miyim burdan yazdim saniyodumcanım senin detaylı ne zaman?
Ne zaman girdin?Oh şükür bir de ben atlatsaydım.Kız erkek senin bebeler de demi?tam olarak kaçta girmiştin hafta olarak?Ben detayliya gittim canim yazmamis miyim burdan yazdim saniyodumcok sukur bir sorunumuz yok ikisinin de teyzesi
20+1 canim aslinda ben daha gec gidecektim ama o gun kontrolum vardi doktorum direkt yonlerdirdiNe zaman girdin?Oh şükür bir de ben atlatsaydım.Kız erkek senin bebeler de demi?tam olarak kaçta girmiştin hafta olarak?
Hastane çıkışları sıfır ay yazıyor hep ondan dedim canım. Bir tane ekstra alt üst takım 0 ay aldım ki ne olur ne olmaz erken doğarlarsa diye. Gerisi 0-3 ay. Şöyle yaptırıyorum benİsimli nasıl yaptırıyosun hangi sayfadan resim ekleyebilir misin?Sağlıkla giysin kullansınlar kuzucuklar.0 ay lazım olur mu ki bilemedim hep 0-3 bakıyorum bende.
Benim baktıklarım 0/3 ay yazıyo genelde.Yenidoğan yazanda var ama çok az.Nasıl alsam ki bilemedim.Hastane çıkışları sıfır ay yazıyor hep ondan dedim canım. Bir tane ekstra alt üst takım 0 ay aldım ki ne olur ne olmaz erken doğarlarsa diye. Gerisi 0-3 ay. Şöyle yaptırıyorum beninstagramda rokokoevi sayfası
Çok güzelmiş beğendim hemen sayfayı 30 haftadan sonra yaptırırm bende en sona bırakırım.Hastane çıkışları sıfır ay yazıyor hep ondan dedim canım. Bir tane ekstra alt üst takım 0 ay aldım ki ne olur ne olmaz erken doğarlarsa diye. Gerisi 0-3 ay. Şöyle yaptırıyorum beninstagramda rokokoevi sayfası
Olabilir benimkilerde 0 ay yazıyor yenidoğan yazıyor karışık kuzumBenim baktıklarım 0/3 ay yazıyo genelde.Yenidoğan yazanda var ama çok az.Nasıl alsam ki bilemedim.
Bende bu sayfayı çok begendim ama biz isim bulamıyoruzHastane çıkışları sıfır ay yazıyor hep ondan dedim canım. Bir tane ekstra alt üst takım 0 ay aldım ki ne olur ne olmaz erken doğarlarsa diye. Gerisi 0-3 ay. Şöyle yaptırıyorum beninstagramda rokokoevi sayfası
Bizim Defne ile Kerem olacak inşallahBende bu sayfayı çok begendim ama biz isim bulamıyoruz
Canım ben trendyol indirimden hastane çıkışlarını aldım:) ekstra da 5 takım alırım galiba ben yeğenimi büyüttüm 6 aya kadar çok kıyafet lazım olmuyor sanki 6 aydan sonra ek gıda kusmalari derken pisleniyor üstü hep. Bir de bizim ikiz olacak ya Allah sağlıklı zamanda sağlıkla getirsin tabi ama her halükarda tek bebeklerden küçük olacaklar yani 0-3 ayı baya giyerler diye düşünüyorumBenim baktıklarım 0/3 ay yazıyo genelde.Yenidoğan yazanda var ama çok az.Nasıl alsam ki bilemedim.
5 takımı yeni mi aldınCanım ben trendyol indirimden hastane çıkışlarını aldım:) ekstra da 5 takım alırım galiba ben yeğenimi büyüttüm 6 aya kadar çok kıyafet lazım olmuyor sanki 6 aydan sonra ek gıda kusmalari derken pisleniyor üstü hep. Bir de bizim ikiz olacak ya Allah sağlıklı zamanda sağlıkla getirsin tabi ama her halükarda tek bebeklerden küçük olacaklar yani 0-3 ayı baya giyerler diye düşünüyorum
Hangi marka aldin canim hastane cikislariniCanım ben trendyol indirimden hastane çıkışlarını aldım:) ekstra da 5 takım alırım galiba ben yeğenimi büyüttüm 6 aya kadar çok kıyafet lazım olmuyor sanki 6 aydan sonra ek gıda kusmalari derken pisleniyor üstü hep. Bir de bizim ikiz olacak ya Allah sağlıklı zamanda sağlıkla getirsin tabi ama her halükarda tek bebeklerden küçük olacaklar yani 0-3 ayı baya giyerler diye düşünüyorum
Hayır hastane çıkışlarını aldım 5 takım almayı düşünüyorum :) yenidogan hastane çıkışı yeterli olur gibi 0-3 ay daha mantıklı sanki5 takımı yeni mi aldınhangi takımlardan resim ekler misin?sende 0-3 aldın demek.Yenidoğan 0 alsak mı ki acaba?
canım :) anlaşamadık bi türlü.5 takım hastane çıkışı şuan aldın mı modellerini merak ettim.Hayır hastane çıkışlarını aldım 5 takım almayı düşünüyorum :) yenidogan hastane çıkışı yeterli olur gibi 0-3 ay daha mantıklı sanki