2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Birşey kalmamış canım İnşallah çok güzel şeyler duyarsın

Kızlar 0-3 ay aralığında hastane çıkışı ve tulum kaçar adet almayı düşünüyosunuz?Trendyolda indirimde çok cici hastane çıkışları var.
Ben hastanede ilk giyilecek 10lu takım aldım, bir de isimli yaptırıyorum kuzum 0 aylık bunlarla beraber 3 takımları var. Gerisi 0-3 ay aldım. Ben biraz dayanamadım ama kış bebekleri oldukları için rahat yıkayıp kurumazlar diye 10 tane de 0-3 ay var heralde alt üst takım, tulum vs

İsimli nasıl yaptırıyosun hangi sayfadan resim ekleyebilir misin?Sağlıkla giysin kullansınlar kuzucuklar.0 ay lazım olur mu ki bilemedim hep 0-3 bakıyorum bende.

İsimli nasıl yaptırıyosun hangi sayfadan resim ekleyebilir misin?Sağlıkla giysin kullansınlar kuzucuklar.0 ay lazım olur mu ki bilemedim hep 0-3 bakıyorum bende.
Hastane çıkışları sıfır ay yazıyor hep ondan dedim canım. Bir tane ekstra alt üst takım 0 ay aldım ki ne olur ne olmaz erken doğarlarsa diye. Gerisi 0-3 ay. Şöyle yaptırıyorum ben instagramda rokokoevi sayfası

Eklentiler

• 59BD059C-C4F0-4036-961F-664EFDAA0D61.png
    560,6 KB · Görüntüleme: 45
  • CA9F21DD-1688-439F-BD34-58B42EFA453D.png
    586,7 KB · Görüntüleme: 44
Benim baktıklarım 0/3 ay yazıyo genelde.Yenidoğan yazanda var ama çok az.Nasıl alsam ki bilemedim.

Çok güzelmiş beğendim hemen sayfayı 30 haftadan sonra yaptırırm bende en sona bırakırım.

Benim baktıklarım 0/3 ay yazıyo genelde.Yenidoğan yazanda var ama çok az.Nasıl alsam ki bilemedim.
Canım ben trendyol indirimden hastane çıkışlarını aldım:) ekstra da 5 takım alırım galiba ben yeğenimi büyüttüm 6 aya kadar çok kıyafet lazım olmuyor sanki 6 aydan sonra ek gıda kusmalari derken pisleniyor üstü hep. Bir de bizim ikiz olacak ya Allah sağlıklı zamanda sağlıkla getirsin tabi ama her halükarda tek bebeklerden küçük olacaklar yani 0-3 ayı baya giyerler diye düşünüyorum

5 takımı yeni mi aldın hangi takımlardan resim ekler misin?sende 0-3 aldın demek.Yenidoğan 0 alsak mı ki acaba?

Hangi marka aldin canim hastane cikislarini

Hayır hastane çıkışlarını aldım 5 takım almayı düşünüyorum :) yenidogan hastane çıkışı yeterli olur gibi 0-3 ay daha mantıklı sanki
canım :) anlaşamadık bi türlü.5 takım hastane çıkışı şuan aldın mı modellerini merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…