- 4 Aralık 2010
- 3.374
- 6.058
- 35
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.481
Merhabalar... 18. Haftadayim ve bel ağrısı beni mahvetti... Bugün biraz ev süpürdum belim ayrı, karnım ayrı koptu normal mi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum hiç. Ayrıntılı ultrason İçin gittim ben muayeneden farklıdır mutlakaMuayene ücreti ne kadar bilgin var mı?
Hadi ya ben de diyorum gözümüzü korkuttular başta ne rahatmış hamilelik ikiz hamilelik :) ama tabi tecrübelisiniz ağırlaşacağız demek ki;(Kızlar 16-22 arası haftaların kıymetini bilin Ben iyice ağırlaşmaya başladım kaburgalarım ağrıyor artık
Valla ben de çok rahat geçirdim aynısını diyordum :) demek ki şimdi başlıyor ikiz gebelik ben öyle diyorum aman sağlıkla gelsin de kuzucuklar biz çekerizHadi ya ben de diyorum gözümüzü korkuttular başta ne rahatmış hamilelik ikiz hamilelik :) ama tabi tecrübelisiniz ağırlaşacağız demek ki;(
Benim oğlan aşağıda kız yukarıda. Kızı göğsümde hissedicem artık erkek de dediğin gibi sanki vajinamdan vuruyor ve sert vuruyorlar artıkKızlar bebeklerinizin hareketini nerede hissediyorsunuz bazen öyle vuruyor ki vajinada sanki doktor normal dedi ayrıntılıda ama bazen canım çok acıyor vurunca
Kolu bacağı alttan çıkacak diye korkuyorumBenim oğlan aşağıda kız yukarıda. Kızı göğsümde hissedicem artık erkek de dediğin gibi sanki vajinamdan vuruyor ve sert vuruyorlar artık
Amin canim Allah razi olsun. Rabbim tum evlat isteyenlerin icinde de senin kucagini doldursun ikiz ikiz hemdeMaşallah canım hamilesin Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin
Demekki ikiz annesi olma zorlugu 22den sonra basliyor saglikla dogsun kuzularimiz da olsun biz acisini unuturuzKızlar 16-22 arası haftaların kıymetini bilin Ben iyice ağırlaşmaya başladım kaburgalarım ağrıyor artık
Ay 21. haftaya kadar kustum tam 1 haftadır yemek yiyorum diyordum mide yanmaları başladı. Daha beterinin geliyo olmasına şaşırmıyorum artık yeterki sağlıkla alalım kucağımızaDemekki ikiz annesi olma zorlugu 22den sonra basliyor saglikla dogsun kuzularimiz da olsun biz acisini unuturuz
Mide yanmalari bende de yeni basladi canim aynen insallah saglikla kucagimiza alalimAy 21. haftaya kadar kustum tam 1 haftadır yemek yiyorum diyordum mide yanmaları başladı. Daha beterinin geliyo olmasına şaşırmıyorum artık yeterki sağlıkla alalım kucağımıza
Aminn canimm inşallahAmin canim Allah razi olsun. Rabbim tum evlat isteyenlerin icinde de senin kucagini doldursun ikiz ikiz hemde
Öyle canım Benim de mide yanmalarım senin haftalarında tavan yapmıştı şimdi rahatladım biraz şurupla filanDemekki ikiz annesi olma zorlugu 22den sonra basliyor saglikla dogsun kuzularimiz da olsun biz acisini unuturuz
Günaydın kuzum En güzelini yapıyorsun gerçekten rabbim bize iki can emanet etmiş, kıymetini bilip ona göre davranmak lazım Ama inan insan detaylıya kadar zaman hiç geçmiyor gibi hissediyor.. detaylıdan sonra çok çabuk geçiyor ve endişeler de azalıyor.. benim şeker yüklemem vardı geçen hafta hiç heyecanlı değildim ama detaylı zamanı gün sayıyordum Şimdi yine aysonu normal kontrol var yine çok çabuk geçiyorGünaydın kızlar bnde yavaştan ağırlaştığımı yürüyünce kendimi çekmekte zorlarken hissettim.24 e kadar işe devam sonrasında da evde dinlenicem.Zaten ev işi süpürge vs asla yapmıyorum.Yemek evi toparlamak çamaşır asmak yaptığım işler.Ağrısı olan arkadaşlar geçecek bugünler sağlıkla zamanında gelsin yavrularımız onlar için nelere katlanmadık.İki can taşımak kolay değil bizler şanslı anneleriz ikiz annesi olmak kolay değil.
Ay gercekten hizli gecmeye baslayacak mi artik sabirsizlaniyor insanÖyle canım Benim de mide yanmalarım senin haftalarında tavan yapmıştı şimdi rahatladım biraz şurupla filan
Günaydın kuzum En güzelini yapıyorsun gerçekten rabbim bize iki can emanet etmiş, kıymetini bilip ona göre davranmak lazım Ama inan insan detaylıya kadar zaman hiç geçmiyor gibi hissediyor.. detaylıdan sonra çok çabuk geçiyor ve endişeler de azalıyor.. benim şeker yüklemem vardı geçen hafta hiç heyecanlı değildim ama detaylı zamanı gün sayıyordum Şimdi yine aysonu normal kontrol var yine çok çabuk geçiyor
Geçecek görürsünAy gercekten hizli gecmeye baslayacak mi artik sabirsizlaniyor insan
Canım ne güzel sen bizden öndesim. sağsalim hepimiz 36 ya varabilsek ciddi sıkıntımız olmadan.Ağrı sızıya uykusuzluğa razıyım.Öyle canım Benim de mide yanmalarım senin haftalarında tavan yapmıştı şimdi rahatladım biraz şurupla filan
Günaydın kuzum En güzelini yapıyorsun gerçekten rabbim bize iki can emanet etmiş, kıymetini bilip ona göre davranmak lazım Ama inan insan detaylıya kadar zaman hiç geçmiyor gibi hissediyor.. detaylıdan sonra çok çabuk geçiyor ve endişeler de azalıyor.. benim şeker yüklemem vardı geçen hafta hiç heyecanlı değildim ama detaylı zamanı gün sayıyordum Şimdi yine aysonu normal kontrol var yine çok çabuk geçiyor
canım senin detaylı ne zaman?Ay gercekten hizli gecmeye baslayacak mi artik sabirsizlaniyor insan