- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.797
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.421
Bende 30 eylülde taze 3üncü gün 2 embriyo transfer edilmişti ve ikizdilerikizinin de kalp atışı vardı. Geçtiğimiz çarşamba birinin kalp atışı durdu ve gelişmeye devam etmemişti hala acısı içimde kısa sürede o kadar alışmıştım ki kalp atışını duyduktan sonra onu kaybetmek çok kötü oldu
Hangi ildesin canım?
Evet İstanbul Ankara İzmir de vakalar daha fazla bizim burda da yaz döneminde pik yapmıştı yazlıkçılar dan dolayı.ankara canım
Amin canım inşallahAllahım diğerine sağlık sıhhat verir inşallah canım üzülürsün tabi ama bak diğeri sağlıklı inşallah kucağına almayı nasip etsin hepimize
Diger bebegin insallah sagliklica dogar annesi uzulme diyemem ama cok kendini yipratip bebegini uzme o seni hissediyorAmin canım inşallahÇok şükür o sağlıklı Rabbim bebeklerimizi hepimizin kucağına almayı nasip edee inşallah
Sana bir şey sorabilir miyim? Arkadaşın kaçıncı haftada aldırmıştı biliyor musun? Neye göre karar vermişler?Canım gebeliğin hayırlı olsun.
Aynı doktorda tüp bebek yaptirdigim bı arkadaşım da ikiz hamileydi doğuştan yarım rahimliydi.Diger bebeğini aldırdı ve serklaj yapıldı o şekilde 37 haftada planlı doğum uapti
İlk 2 ay içindeydi kalpleri atiyodu bebeklerin.Sana bir şey sorabilir miyim? Arkadaşın kaçıncı haftada aldırmıştı biliyor musun? Neye göre karar vermişler?
Çok geçmiş olsunBende 30 eylülde taze 3üncü gün 2 embriyo transfer edilmişti ve ikizdilerikizinin de kalp atışı vardı. Geçtiğimiz çarşamba birinin kalp atışı durdu ve gelişmeye devam etmemişti hala acısı içimde kısa sürede o kadar alışmıştım ki kalp atışını duyduktan sonra onu kaybetmek çok kötü oldu
Eki Görüntüle 2717302
Benim 18 haftalık iken böyleydi
Bizimkilerde de illa bir fark oluyor. Biri 150 atiyosa digeri 147 gibiKızlar benım ikizlerden birinin kalp atışı daha yavaş diğeri daha hızlı sizinkiler nasıldı normal bi durum mu bu
Yok canım o kadar az bi fark değil bariz dinlerken anlıyorsun sayı olarak bilmiyorum ama belli oluyor yavaş olduğuBizimkilerde de illa bir fark oluyor. Biri 150 atiyosa digeri 147 gibi
17. Hafta ben
Sorun olsa doktorunuz soylerdi zaten. Mesela haftaya gore kalp atisi 110-160 arasi olabilir diyor. Biri 120yken biri 150 olabilir demektir galiba. Orada baktiklari ritmik mi vs gibi seyleri inceliyor doktor bir seyler olcuyor. Icinizi ferah tutun. Stres en buyuk dusmanYok canım o kadar az bi fark değil bariz dinlerken anlıyorsun sayı olarak bilmiyorum ama belli oluyor yavaş olduğu
Ben normal yasantimda 0 gobekli biriyimdir. O yuzden direk bebek gobegiAy maşallah canım cinsiyetleri ne minnakların bariz belli oluyor
170 boy 52 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 oldumOy maşallah sen fit hamile kalmışsın galiba canım ne güzel