2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Allahım diğerine sağlık sıhhat verir inşallah canım üzülürsün tabi ama bak diğeri sağlıklı inşallah kucağına almayı nasip etsin hepimize

Allahım diğerine sağlık sıhhat verir inşallah canım üzülürsün tabi ama bak diğeri sağlıklı inşallah kucağına almayı nasip etsin hepimize
Amin canım inşallahÇok şükür o sağlıklı Rabbim bebeklerimizi hepimizin kucağına almayı nasip edee inşallah

Sana bir şey sorabilir miyim? Arkadaşın kaçıncı haftada aldırmıştı biliyor musun? Neye göre karar vermişler?

Çok geçmiş olsun kıyamam çok üzüldüm.Allahim diğer bebeğine uzun ömürler nasip etsin.

Kızlar benım ikizlerden birinin kalp atışı daha yavaş diğeri daha hızlı sizinkiler nasıldı normal bi durum mu bu

Yok canım o kadar az bi fark değil bariz dinlerken anlıyorsun sayı olarak bilmiyorum ama belli oluyor yavaş olduğu
Sorun olsa doktorunuz soylerdi zaten. Mesela haftaya gore kalp atisi 110-160 arasi olabilir diyor. Biri 120yken biri 150 olabilir demektir galiba. Orada baktiklari ritmik mi vs gibi seyleri inceliyor doktor bir seyler olcuyor. Icinizi ferah tutun. Stres en buyuk dusman

Merhaba kızlar bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ve ikisini ayırt edebiliyor musunuz. Benim sanki tek tarafta hareket oluyor digerinde olmuyor. Henüz 20. Haftaya girdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…