2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bende bunu aldim. Bizim agirlasmadan ihtiyaclari tamamlamamiz lazim ama bircok sey icin de cok erken. Boyle avunmalik ufak tefek seyleri hallediyoruz iste. Tek istegim saglikla dogduklari gunu gorebilmek. Allah kucaklarimizi bos birakmasin insallah. 18 hafta oldum bile diyorum kendime. Icindeyken gecmiyormus gibi ama arkaya donup baktiginda o sonuc ekranina dun baktim sanki.

Eklentiler

• DD201A33-1531-4B9F-83FA-E544BD03DBB4.jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 19
Avunmaktan ziyade yavaş yavaş mecbur alicaz hem hamileliğin tadına varmak hemde maddi manevi anca yetistirirz.Rabbim yeterki doğdukları günü,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bunlari almakla bişey olmaz Allah'ın izniyle.
Ben baya biseyler aldım valla.
11 sene bekledim bugunleri tutamıyorum kendimi Allah'ım korusun ona emanetiz

Merhaba bende bugun ikiz hamile olduğumu öğrendim. Ancak benim şöyle bir sorunum var yarın rahimliyim birinden vazgeçmem gerekebiliceğini söyledi doktor. Hiç böyle bir şey istemiyorum. Etrafınızda var mı benim gibi olanlar

Canım gebeliğin hayırlı olsun.
Aynı doktorda tüp bebek yaptirdigim bı arkadaşım da ikiz hamileydi doğuştan yarım rahimliydi.Diger bebeğini aldırdı ve serklaj yapıldı o şekilde 37 haftada planlı doğum uapti

Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Benimde aldırmamın iyi olacağını söyledi bakalım nasip belki bana gerek kalmadan biri vazgeçer

Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Benimde aldırmamın iyi olacağını söyledi bakalım nasip belki bana gerek kalmadan biri vazgeçer
Çok zor bı durum haklısın ama arkadaşım da ilerde ikisini bir taşıyamaz ikisini de kaybedersin dedikleri için aldırmak zorunda kaldı.

Kişiden kişiye değişiyor galiba benim daha yeni çıkmaya başladı ki biraz bol giysem göbek sanılır:) sanırım iç karın deri esnekliği ile ilgili bir durum

Doğrudur canm İnsan hevesleniyor 7 yıl sonra hamile olunca merak ediyorum

Oy maşallah canım bugün konteole gittim doktor 1 ay heyet raporu vericek 3 hafta sonra kontrole gidicem 10+0 olucam ozmn allah izin verirse cinsiyeti en erken 12. Haftada mı belli oluyor
Canım cinsiyet 18 haftaya kadar tam netlesmiyo.Benim genetik test sonucunda yaziyodu öyle öğrendim net belli olmuyo.
Özel sektörde mi calisiyosun?Calismana izin vermedi mi?

Anladım canım kamudayım dinlen dedi kanama alanı azalmış ama bitmemiş bakalım
Anladım canım bende kamudayim bekliyorum 24 haftayi.Benimde vardı kanama alanı bebekler büyüdükçe geçti ve hep çalıştım doktorum sıkıntı görmedi masa başı olunca işim.

Bende 30 eylülde taze 3üncü gün 2 embriyo transfer edilmişti ve ikizdilerikizinin de kalp atışı vardı. Geçtiğimiz çarşamba birinin kalp atışı durdu ve gelişmeye devam etmemişti hala acısı içimdekısa sürede o kadar alışmıştım ki kalp atışını duyduktan sonra onu kaybetmek çok kötü oldu

Anladım canım bende kamudayim bekliyorum 24 haftayi.Benimde vardı kanama alanı bebekler büyüdükçe geçti ve hep çalıştım doktorum sıkıntı görmedi masa başı olunca işim.
BEnde anlamadım canım söyledim ama riske atmak istemiyor gibi bende öyle diyince bişey diyemedim zaten bi bildiği vardır. Ama iyi oldu pandemi var çalıştığım ortamda çok vaka var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…