- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.401
Bende bunu aldim. Bizim agirlasmadan ihtiyaclari tamamlamamiz lazim ama bircok sey icin de cok erken. Boyle avunmalik ufak tefek seyleri hallediyoruz iste. Tek istegim saglikla dogduklari gunu gorebilmek. Allah kucaklarimizi bos birakmasin insallah. 18 hafta oldum bile diyorum kendime. Icindeyken gecmiyormus gibi ama arkaya donup baktiginda o sonuc ekranina dun baktim sanki.İnşallah sagsalim doğsun da giyinsinler neler aliyo anneleri onlara ah bı bilseler.Bugun civile girdim dönüşte penye battaniye ve tulum takım aldımkizlarima.İnsan motive oluyo bunlarla.Allahim acılarını göstermesin sağlıkla dogsunlar.Haftalar çabuk geçiyo Mart'ta gelir
Avunmaktan ziyade yavaş yavaş mecbur alicaz hem hamileliğin tadına varmak hemde maddi manevi anca yetistirirz.Rabbim yeterki doğdukları günü,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bunlari almakla bişey olmaz Allah'ın izniyle.Bende bunu aldim. Bizim agirlasmadan ihtiyaclari tamamlamamiz lazim ama bircok sey icin de cok erken. Boyle avunmalik ufak tefek seyleri hallediyoruz iste. Tek istegim saglikla dogduklari gunu gorebilmek. Allah kucaklarimizi bos birakmasin insallah. 18 hafta oldum bile diyorum kendime. Icindeyken gecmiyormus gibi ama arkaya donup baktiginda o sonuc ekranina dun baktim sanki.
Canım gebeliğin hayırlı olsun.Merhaba bende bugun ikiz hamile olduğumu öğrendim. Ancak benim şöyle bir sorunum var yarın rahimliyimbirinden vazgeçmem gerekebiliceğini söyledi doktor. Hiç böyle bir şey istemiyorum. Etrafınızda var mı benim gibi olanlar
Mrb canımKızlar merhaba karınlarınız ne zaman belli olmaya başladı
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Benimde aldırmamın iyi olacağını söyledi bakalım nasip belki bana gerek kalmadan biri vazgeçerCanım gebeliğin hayırlı olsun.
Aynı doktorda tüp bebek yaptirdigim bı arkadaşım da ikiz hamileydi doğuştan yarım rahimliydi.Diger bebeğini aldırdı ve serklaj yapıldı o şekilde 37 haftada planlı doğum uapti
Çok zor bı durum haklısın ama arkadaşım da ilerde ikisini bir taşıyamaz ikisini de kaybedersin dedikleri için aldırmak zorunda kaldı.Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Benimde aldırmamın iyi olacağını söyledi bakalım nasip belki bana gerek kalmadan biri vazgeçer
Anladım hayırlısı olsun. İkisini de kaybetmek var. Allah korusun.Çok zor bı durum haklısın ama arkadaşım da ilerde ikisini bir taşıyamaz ikisini de kaybedersin dedikleri için aldırmak zorunda kaldı.
Kişiden kişiye değişiyor galiba benim daha yeni çıkmaya başladı ki biraz bol giysem göbek sanılır:) sanırım iç karın deri esnekliği ile ilgili bir durumKızlar merhaba karınlarınız ne zaman belli olmaya başladı
Oy maşallah canım bugün konteole gittim doktor 1 ay heyet raporu vericek 3 hafta sonra kontrole gidicem 10+0 olucam ozmn allah izin verirse cinsiyeti en erken 12. Haftada mı belli oluyorMrb canımbenim 11.haftada bariz belli olmaya başlamıştı
Kişiden kişiye değişiyor galiba benim daha yeni çıkmaya başladı ki biraz bol giysem göbek sanılır:) sanırım iç karın deri esnekliği ile ilgili bir durum
Anladım hayırlısı olsun. İkisini de kaybetmek var. Allah korusun.
Canım cinsiyet 18 haftaya kadar tam netlesmiyo.Benim genetik test sonucunda yaziyodu öyle öğrendim net belli olmuyo.Oy maşallah canım bugün konteole gittim doktor 1 ay heyet raporu vericek 3 hafta sonra kontrole gidicem 10+0 olucam ozmn allah izin verirse cinsiyeti en erken 12. Haftada mı belli oluyor
Anladım canım kamudayım dinlen dedi kanama alanı azalmış ama bitmemiş bakalımCanım cinsiyet 18 haftaya kadar tam netlesmiyo.Benim genetik test sonucunda yaziyodu öyle öğrendim net belli olmuyo.
Özel sektörde mi calisiyosun?Calismana izin vermedi mi?
Anladım canım bende kamudayim bekliyorum 24 haftayi.Benimde vardı kanama alanı bebekler büyüdükçe geçti ve hep çalıştım doktorum sıkıntı görmedi masa başı olunca işim.Anladım canım kamudayım dinlen dedi kanama alanı azalmış ama bitmemiş bakalım
Ay bu konuda ben de hevesliyim :) ama nasılsa çıkacak erken aylarda agirlasmak daha zor düşünsene eğilip kalkamıyorsun diye teselli ediyorum kendimi:)Doğrudur canmİnsan hevesleniyor 7 yıl sonra hamile olunca merak ediyorum
BEnde anlamadım canım söyledim ama riske atmak istemiyor gibi bende öyle diyince bişey diyemedim zaten bi bildiği vardır. Ama iyi oldu pandemi var çalıştığım ortamda çok vaka varAnladım canım bende kamudayim bekliyorum 24 haftayi.Benimde vardı kanama alanı bebekler büyüdükçe geçti ve hep çalıştım doktorum sıkıntı görmedi masa başı olunca işim.
Hangi ildesin canım?BEnde anlamadım canım söyledim ama riske atmak istemiyor gibi bende öyle diyince bişey diyemedim zaten bi bildiği vardır. Ama iyi oldu pandemi var çalıştığım ortamda çok vaka var