Amin sağol canım
inşaallah tutar canım hayırlısıyla. Bizde öyle sorun yoktu aslında yani kalmamıstı iki bucuk sene önce eşim varikoselden ameliyat olmustu. Üç ay önce bende de kist cıkmıstı doktorumda tedaviye basladık gebelik istiyorum deyince bütün testleri yaptık gecen sene kasımlarda ben bi kimyasal gebelik gecrmiştim biraz düzenim bozulmustu ondan sonra ama kist basit bişey gitti zaten bi sorun yok tahlilleriniz herşeyinz güzel olur normal deneyelim dedi catlatma iğnesiyle denedik haziranda olmadı aşılama yapalım dedik tuttu cok şükür
iki yumurtam baya olgunlasmıstı onlar odaklı calıstık ama biri kist olmus biri catlamıs canım 4+3te tek kese gibi görünüyordu 5+6da kontrole gittik ikiz olmuslar
sonradan yumurtam gelişmiş herhalde çift yumurta gibi görünüyor dedi doktorum bugün. Aşılama yaptıracağım günden önceki gün dip köşe temizlik yaptım gözüme batmasın yapmayayım diye aşılama oldugum günden itibarende hep yattım canım hiç agır iş yapmadım hepte pozitif düşündüm hiç test yapmadım aşılamanın 11.günü idrarda pozitifi gördüm 12.günü kan testi yaptırdım oda pozitifti cok şükür. Benim aşılama serüvenim böyle umarm açıklayıcı olmuştur canım hayırlısıyla Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin inşaallah