- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar bende araniza yeni katıldım daha çok küçükmüş minikleri 5+3le 5+1 dedi çarşamba kontrole gittiğimde doktor adetten saydigimda 1 hafta geri oluyo bunun sıkıntısı olmaz demi. Kalplerini hissediyorum ama haftaya gel dinleyelim dedi . Hem endişe hem sevinç çok değişik duygularmış bunlar.
Çok teşekkürler canım inşallah o günleri de görürüm. isteyen bekleyen herkes görür insallah. Peki siz nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz.Hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallahtek gebelikdede bir hafta ileri geri olabiliyor normal bunlar bide henüz daha çok küçük bebek netlessin USG de hareketlerini falan görünce daha çok huzurlu olacaksın
Başta çok dikkat ediyodum yedigime ictigime son bir iki haftadır hiç bişey yiyemiyorum basim çok ağrıyor dönüyor midem sürekli bulaniyo canım hiç bişey istemiyo mide yanmalarim başladı açlıktan ölüyorum resmenÇok teşekkürler canım inşallah o günleri de görürüm. isteyen bekleyen herkes görür insallah. Peki siz nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz.
Ayy biran önce geçer insallah canım. Benim de migdem de bir gaz sürekli orda duruyor sanki. Bana da o yememe engel. Yediğim şeylerin tadı sürekli geri geliyo ağzıma. Ama olsun ben çok bekledim bebislerimiz iyi olsun da gerisi önemli degilBaşta çok dikkat ediyodum yedigime ictigime son bir iki haftadır hiç bişey yiyemiyorum basim çok ağrıyor dönüyor midem sürekli bulaniyo canım hiç bişey istemiyo mide yanmalarim başladı açlıktan ölüyorum resmen
İnşallah bir şey olmaz tatil bu yıl iyi fikir değil kanaatimce umarım hastalık kapmadan ya da taşıyıcı olup birilerine bulastirmadan dönersiniz . Gebeliğin ile ilgili pozitif düşün bir şey olmaz inşallah Allah emanet onlarDoğal yolla oldu canım. Progestani 6+6 olduğunda hafif lekelenmem olunca vermişti doktor. Yatmadan önce fitil olarak kullan dedi. Şimdi arttırsam mi ilacı acaba. Olduğum yerde kadın dogumcu da yok1 tane doktor varmış o da ameliyattaymis öğleden önce. Yarın inşallah Ankara'ya dönüyorum. Aslında gelmemeliydim tatile filan. Sırf 5 yaşındaki oğlum inanılmaz yüzmek istiyordu çok ozlemisti yüzmeyi onun hatırına geldim
Bakalım hayırlısı aramızda 3 gün var bulantın mi var senin?Amin inşaallah canım bende ayın 1inde gidicem inşaallah bakalım neler bekliyor bizi şimdilik prilam ile idare ediyorum ben hayırlısıyla saglıkla atlatırız inşaallah
İnşallah bir şey olmaz tatil bu yıl iyi fikir değil kanaatimce umarım hastalık kapmadan ya da taşıyıcı olup birilerine bulastirmadan dönersiniz . Gebeliğin ile ilgili pozitif düşün bir şey olmaz inşallah Allah emanet onlar
Evet canım ben bulantı kusma cok yasıyorum ama iki.gündür ilaç içiyorum rahatladım biraz çok şükürBakalım hayırlısı aramızda 3 gün var bulantın mi var senin?
A aynıyızMerhaba kızlar bende 7 haftalık ikiz hamileyim. Kesenin biri diğerine göre daha küçük dedi doktor. Devam etmeyebilir dedi. İlerleyen günlerde görücez. Tüp bebekle hamile kaldım. 5. gün embriyosuydu ikiside. Bende de bulantı yok şimdilik. Halsizlik ve uyku durumu var daha çok.
Evet inşallah ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız. Benim rahim küçük ikisinin devam etmesi riskli olabilirmiş dediA aynıyızbana da doktor öyle dedi ama ben ikisi devam edecek diye umut ediyorum inşallah yani 10 gün sonra kontrolüm var geçmiyor günler
İnşallah ya hayırlısı sagliklisi nasilsa öyle olsun :)Evet inşallah ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız. Benim rahim küçük ikisinin devam etmesi riskli olabilirmiş dediama kısmet bakalım hayırlısı artık.
Merhaba inşaallah canım hayırlısıyla bebişlerimize kavusuruz inşaallah sağlıklıcaMerhaba arkadaşlar ben de 8+5 tüp bebekle ikiz annesi olacağım inşallah.Simdilik herşey yolunda gidiyor rabbim sagsalim kucağımıza almak nasip etsin.
Canım tüp bebek transfer günü falan ben cok bilmiyorum anlamıyorum ama eger yardımcı olacaksa kendi degerlerimi söyliyim adete bir hafta kala 43iki gün sonra 293 iki gün sonra yani adet günümde de 1006 cıkmıstı benim 4+3de de tek kese gördük ama megerse çift keseymiş 5+6da çift gördük Rabbim hayırlısını versin sağlıkla inşaallahKızlar merhaba, tüp bebek çift 5. Gün embriyo transferim sonucu; 8. Gün betam 210, 10. Gün 518, 12. Gün 1300 oldu, ikiz midir sizce? Doktorum olması muhtemel dedi.
Mrb canım valla değere göre yorumlayalim illaki dersen benim 13.gun 2662 16.gun 10978 çıkmıştı.Kızlar merhaba, tüp bebek çift 5. Gün embriyo transferim sonucu; 8. Gün betam 210, 10. Gün 518, 12. Gün 1300 oldu, ikiz midir sizce? Doktorum olması muhtemel dedi.
Ben bugün 7+4 üm benim de 6+3 te olmustu ufak bi kanama alabi goruldu ilac ve igne tedavisi goruorum. Ve bol istirahat ediyorum. Siz de durumlar nasilBenim suan 7+3 ikizlerim.. ama iki kere lekelenmem oldu. Progestan başladım. Bugünde açık pembe renkli akıntım varvar mı böyle bir durum yasayaniniz...
Ikiz bekleyen anneler slm, gecen pazar 5-6 damla kanamam gelmisti sonrasi kahverengi lekelenmeye donmustu. Carsamba komple bitti. Doktor rahimde kanama alani oldugunu soyledi. Dun aksam biraz siddetli hapsurdum ve akabinde geldigini hissettim, lacaboya gittigimde gercektende cok az cok cok acik kahve lekem geldi. Gece uykumdan uyandigimda mide agrim vardi, suanda da arada oluyor. Yine biraz biraz acik kahve sadece silince lekelenmelerim geliyor. Sabaha gore azaldi diyebilirim ama bu mide agrisi mi karin agrisi mi ne oldugunu cozemedigim agri eslik edince tedirgin oldum. Yasayan var mi?Ben bugün 7+4 üm benim de 6+3 te olmustu ufak bi kanama alabi goruldu ilac ve igne tedavisi goruorum. Ve bol istirahat ediyorum. Siz de durumlar nasil