- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.981
Benimde haftam ama aramadlar ben konusayım o zaman kuzumBeni bugün aradılar kuzum tetanoz için gelin idrar ve kan tahlili yapmamız gerekiyor diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde haftam ama aramadlar ben konusayım o zaman kuzumBeni bugün aradılar kuzum tetanoz için gelin idrar ve kan tahlili yapmamız gerekiyor diye.
Hadi ya o zmn bu kontrolde sorayım doktoruma ona gore olayımBen olmadım doktorum izin vermedi. Inşallah başımıza bir iş gelmez.
Ben daha 19. Haftadayim 20 de ariyorlar o zaman.. banu ciftciyi dinlemistim olmanzda fayda var diyo iyi ki yaptrmissn canm buyuk ihtimal bende yaptirirmBeni 15te aramışlardı hem kayıt için hem de 20. Haftada tetanoz aşısı var demek için. İki doktoruma da sordum yaptır dedikleri için ilkini 20de yaptırdım diğeri için de tarih verdi o zaman gidip yaptırcam. Başta kararsız kaldım ama sonradan yaptırmaya karar verdim. Şansa da hep paslı bişeyler görüyorum diyorum iyi ki yaptırdım
Yok öncesinde aradı şu haftalarda yapıyoruz diye. Sonra ben de 20 de gittim yaptrıdım. Sen de gitsen haftaya tetanoza geldim desen yaparlar muhtemelen.Ben daha 19. Haftadayim 20 de ariyorlar o zaman.. banu ciftciyi dinlemistim olmanzda fayda var diyo iyi ki yaptrmissn canm buyuk ihtimal bende yaptirirm
Benim doktorum aşı karşıtı olmadığını söylüyor ama covid asisina da izin vermedi yine bi daniş bakalım ne diyecek seninkiHadi ya o zmn bu kontrolde sorayım doktoruma ona gore olayım
Yok öncesinde aradı şu haftalarda yapıyoruz diye. Sonra ben de 20 de gittim yaptrıdım. Sen de gitsen haftaya tetanoza geldim desen yaparlar muhtemelen.
Cumartesi kontrolumuz var hem doktoruma sorayım ol derse pazartesi saglık ocagna gideyim o zaman..Benim doktorum aşı karşıtı olmadığını söylüyor ama covid asisina da izin vermedi yine bi daniş bakalım ne diyecek seninki
Kuzum ya hadi şifa olsun inşallah hastalıklardan korusun daha doğrusu ben de düşünüyorum ama bazıları da nasıl cesaret ediyorsun diyince tırsma geliyorEvet hayatım hiçbir yan etkisi olmadı hamdolsun eve gidiyorum şimdi araba kullanıyorum çok şükür Allah'a gayet iyi hissediyorum kendimi
Öyle zaten, beni de bi kere aradılar hem kayıt açtılar hem de bu aşıyı söylediler işte. Ama gidince ilgileniyorlar. Gebe olduğum için öncelik veriyorlar falan. Hatta aşıya gittiğimde mini bir dopler cihazı ile kalp atışlarını bile dinletti.d Vitamin, demir ilacı falan sordu kullanmasaydım onumda verecekti sanırım.Cumartesi kontrolumuz var hem doktoruma sorayım ol derse pazartesi saglık ocagna gideyim o zaman..
Yaa benmkiler erkenden kayt yaptrdılar sonra ne arayan var ne soran
Ilgileniyolarsa super o zmn insallah bzmkilerde öyledirÖyle zaten, beni de bi kere aradılar hem kayıt açtılar hem de bu aşıyı söylediler işte. Ama gidince ilgileniyorlar. Gebe olduğum için öncelik veriyorlar falan. Hatta aşıya gittiğimde mini bir dopler cihazı ile kalp atışlarını bile dinletti.d Vitamin, demir ilacı falan sordu kullanmasaydım onumda verecekti sanırım.
Valla her asm farklı. Bizimkiler ilgili baya. Tee yıllar önce gittiğimde bebek düşündüğünüzde haber verin takip ediyoruz demişlerdi. Sonra ara ara arayıp var mı gebelik düşünüyor musunuz diye sormuşlardı.Ilgileniyolarsa super o zmn insallah bzmkilerde öyledir
Bzmkilerden almadım oyle telefon falan beklentimi yukseltmeyeyimValla her asm farklı. Bizimkiler ilgili baya. Tee yıllar önce gittiğimde bebek düşündüğünüzde haber verin takip ediyoruz demişlerdi. Sonra ara ara arayıp var mı gebelik düşünüyor musunuz diye sormuşlardı.
Canım doktor kontrolünde önce doktoruna sor istersen, ben soracağım ama zaten yapılması da gerekli yani.. haftaya cumartesi benim kontrolüm.Yok kuzum ya benide arayan yok aramalari gerekmiyor mu artık ben mi arasam kaydimi falan yapmistik numaram var ama bilemedm
Ayy ben gidip bakacağım müslin örtülerden alacağım birkaç taneKızlar yarın a101e bebek ürünleri geliyor haberiniz olsuun :)
Sağol canımıniçi Benim araştırmalarıma göre anne ve bebek arasındaki kordon bağı alışverişinden ötürü annede gebelikte oluşan antikor bebeğe de geçiyor ve koruyuculuk artıyor. Yani bu sebeple antikorlu doğan bebekler var ve anne sütünde dahi antikor bulgularına rastlandı. Bana göre covid aşıdan daha tehlikeli, e ilaç da kullanamayız covid olursak bu yüzden kendimi ve bebişleri riske atamamKuzum ya hadi şifa olsun inşallah hastalıklardan korusun daha doğrusu ben de düşünüyorum ama bazıları da nasıl cesaret ediyorsun diyince tırsma geliyor
Kuzum müslin alacaksan biraz ücreti yüksek olabilir dersen rose&blanc ve heybeli organik incelemeni öneririm. Bebek pikesi de aldım heybeliden mükemmel. Trendyoldan aldım bakabilirsin düşünürsen ben aşık oldum.Canım doktor kontrolünde önce doktoruna sor istersen, ben soracağım ama zaten yapılması da gerekli yani.. haftaya cumartesi benim kontrolüm.
Ayy ben gidip bakacağım müslin örtülerden alacağım birkaç tane
Sağol canımıniçi Benim araştırmalarıma göre anne ve bebek arasındaki kordon bağı alışverişinden ötürü annede gebelikte oluşan antikor bebeğe de geçiyor ve koruyuculuk artıyor. Yani bu sebeple antikorlu doğan bebekler var ve anne sütünde dahi antikor bulgularına rastlandı. Bana göre covid aşıdan daha tehlikeli, e ilaç da kullanamayız covid olursak bu yüzden kendimi ve bebişleri riske atamam
Merional iğne tedavisiyle hamile kaldımGebeliğiniz tedavi ile mi yoksa normal mi oldu ?
Şundan sordum benimde ilk 12 hafta kocaman karnım olmuştu , doktoru tedavide kullanılan iğnelerin yumurtalıklara hala etkisinin devam ettiğini söylemişti , gerçekten ultrasonda görüyordum kocamanlardı ama çatlamıyorlardı tabi , daha sonra indi karnım ben 20. haftaya kadar kendi kotlarımı giydim , şu an bile eski taytlarımı giyiyorum , hiç hamile kıyafeti almadım. Yazda geldi salaş elbiselerle idare ederim . Belki sizin de iğnelerden kaynaklı olabilir
Belki de iğnelerden dolayı öyle hissediyorumdur hiç aklıma gelmemişti bu. Ama benim 20. Haftaya kadar kendi kıyafetlerimi giymem mucize olur sanırım. Karnım kocaman oluyor 20. HaftadaŞundan sordum benimde ilk 12 hafta kocaman karnım olmuştu , doktoru tedavide kullanılan iğnelerin yumurtalıklara hala etkisinin devam ettiğini söylemişti , gerçekten ultrasonda görüyordum kocamanlardı ama çatlamıyorlardı tabi , daha sonra indi karnım ben 20. haftaya kadar kendi kotlarımı giydim , şu an bile eski taytlarımı giyiyorum , hiç hamile kıyafeti almadım. Yazda geldi salaş elbiselerle idare ederim . Belki sizin de iğnelerden kaynaklı olabilir .
Benım doktorum izin verdi. 24. Haftada ilk doz 29. Haftada ıkıncı doz olacagımBenimde haftam ama aramadlar ben konusayım o zaman kuzum
Çogu doktor olmayı öneriyor o zaman.. mantklıda hastane ortamnda olmama durumu fln dusunulunce olmak en iyisiBenım doktorum izin verdi. 24. Haftada ilk doz 29. Haftada ıkıncı doz olacagım
Amin inşallah. Sağolasın..Allahim sağlıkla evlerine dönmelerini nasip etsin inşallah canım benim
Teşekkür ederim canım fiyatı önemli değil tene değeceği için kaliteli kumaş olsun yeter. Hemen bakayım heybeliyeKuzum müslin alacaksan biraz ücreti yüksek olabilir dersen rose&blanc ve heybeli organik incelemeni öneririm. Bebek pikesi de aldım heybeliden mükemmel. Trendyoldan aldım bakabilirsin düşünürsen ben aşık oldum.
Rossmanda da müslin var aldım o da güzeldi.