2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Beni 15te aramışlardı hem kayıt için hem de 20. Haftada tetanoz aşısı var demek için. İki doktoruma da sordum yaptır dedikleri için ilkini 20de yaptırdım diğeri için de tarih verdi o zaman gidip yaptırcam. Başta kararsız kaldım ama sonradan yaptırmaya karar verdim. Şansa da hep paslı bişeyler görüyorum diyorum iyi ki yaptırdım😅
Ben daha 19. Haftadayim 20 de ariyorlar o zaman.. banu ciftciyi dinlemistim olmanzda fayda var diyo iyi ki yaptrmissn canm buyuk ihtimal bende yaptirirm

Ben daha 19. Haftadayim 20 de ariyorlar o zaman.. banu ciftciyi dinlemistim olmanzda fayda var diyo iyi ki yaptrmissn canm buyuk ihtimal bende yaptirirm
Yok öncesinde aradı şu haftalarda yapıyoruz diye. Sonra ben de 20 de gittim yaptrıdım. Sen de gitsen haftaya tetanoza geldim desen yaparlar muhtemelen.

Yok öncesinde aradı şu haftalarda yapıyoruz diye. Sonra ben de 20 de gittim yaptrıdım. Sen de gitsen haftaya tetanoza geldim desen yaparlar muhtemelen.

Benim doktorum aşı karşıtı olmadığını söylüyor ama covid asisina da izin vermedi yine bi daniş bakalım ne diyecek seninki
Cumartesi kontrolumuz var hem doktoruma sorayım ol derse pazartesi saglık ocagna gideyim o zaman..
Yaa benmkiler erkenden kayt yaptrdılar sonra ne arayan var ne soran 🤷🏻‍♀️

Evet hayatım hiçbir yan etkisi olmadı hamdolsun eve gidiyorum şimdi araba kullanıyorum çok şükür Allah'a gayet iyi hissediyorum kendimi
Kuzum ya hadi şifa olsun inşallah hastalıklardan korusun daha doğrusu 🙂😅 ben de düşünüyorum ama bazıları da nasıl cesaret ediyorsun diyince tırsma geliyor 😬

Cumartesi kontrolumuz var hem doktoruma sorayım ol derse pazartesi saglık ocagna gideyim o zaman..
Yaa benmkiler erkenden kayt yaptrdılar sonra ne arayan var ne soran 🤷🏻‍♀️
Öyle zaten, beni de bi kere aradılar hem kayıt açtılar hem de bu aşıyı söylediler işte. Ama gidince ilgileniyorlar. Gebe olduğum için öncelik veriyorlar falan. Hatta aşıya gittiğimde mini bir dopler cihazı ile kalp atışlarını bile dinletti.d Vitamin, demir ilacı falan sordu kullanmasaydım onumda verecekti sanırım.

Kızlar göbek deliğim çekiliyor ara ara. Sadece duş alıp çıkıyorum hala korkumdan kir mi oldu filan diyorum 😂😅😅😅 valla ondan da korkarım da işin kötü yanı ilk gebeliğimde benzer çekilme ağrı hissini yaşamıştım muhtemelen tesadüftü ama muayeneye gittiğimde bebeği kaybettiğimi öğrenmiştim ben de kötü hatırası olunca canımı sıktı. Tuzlu su ile sileceğim bakalım.

Öyle zaten, beni de bi kere aradılar hem kayıt açtılar hem de bu aşıyı söylediler işte. Ama gidince ilgileniyorlar. Gebe olduğum için öncelik veriyorlar falan. Hatta aşıya gittiğimde mini bir dopler cihazı ile kalp atışlarını bile dinletti.d Vitamin, demir ilacı falan sordu kullanmasaydım onumda verecekti sanırım.
Ilgileniyolarsa super o zmn 🤗 insallah bzmkilerde öyledir 🤗

Valla her asm farklı. Bizimkiler ilgili baya. Tee yıllar önce gittiğimde bebek düşündüğünüzde haber verin takip ediyoruz demişlerdi. Sonra ara ara arayıp var mı gebelik düşünüyor musunuz diye sormuşlardı.
Bzmkilerden almadım oyle telefon falan beklentimi yukseltmeyeyim 🤭

Yok kuzum ya benide arayan yok aramalari gerekmiyor mu artık 🤔 ben mi arasam kaydimi falan yapmistik numaram var ama bilemedm
Canım doktor kontrolünde önce doktoruna sor istersen, ben soracağım ama zaten yapılması da gerekli yani.. haftaya cumartesi benim kontrolüm.
Kızlar yarın a101e bebek ürünleri geliyor haberiniz olsuun :)
Ayy ben gidip bakacağım 🤗 müslin örtülerden alacağım birkaç tane
Kuzum ya hadi şifa olsun inşallah hastalıklardan korusun daha doğrusu 🙂😅 ben de düşünüyorum ama bazıları da nasıl cesaret ediyorsun diyince tırsma geliyor 😬
Sağol canımıniçi 🤗 Benim araştırmalarıma göre anne ve bebek arasındaki kordon bağı alışverişinden ötürü annede gebelikte oluşan antikor bebeğe de geçiyor ve koruyuculuk artıyor. Yani bu sebeple antikorlu doğan bebekler var ve anne sütünde dahi antikor bulgularına rastlandı. Bana göre covid aşıdan daha tehlikeli, e ilaç da kullanamayız covid olursak bu yüzden kendimi ve bebişleri riske atamam 🤗

Canım doktor kontrolünde önce doktoruna sor istersen, ben soracağım ama zaten yapılması da gerekli yani.. haftaya cumartesi benim kontrolüm.

Ayy ben gidip bakacağım 🤗 müslin örtülerden alacağım birkaç tane

Sağol canımıniçi 🤗 Benim araştırmalarıma göre anne ve bebek arasındaki kordon bağı alışverişinden ötürü annede gebelikte oluşan antikor bebeğe de geçiyor ve koruyuculuk artıyor. Yani bu sebeple antikorlu doğan bebekler var ve anne sütünde dahi antikor bulgularına rastlandı. Bana göre covid aşıdan daha tehlikeli, e ilaç da kullanamayız covid olursak bu yüzden kendimi ve bebişleri riske atamam 🤗
Kuzum müslin alacaksan biraz ücreti yüksek olabilir dersen rose&blanc ve heybeli organik incelemeni öneririm. Bebek pikesi de aldım heybeliden mükemmel. Trendyoldan aldım bakabilirsin düşünürsen ben aşık oldum.
Rossmanda da müslin var aldım o da güzeldi.

Gebeliğiniz tedavi ile mi yoksa normal mi oldu ?
Merional iğne tedavisiyle hamile kaldım
Şundan sordum benimde ilk 12 hafta kocaman karnım olmuştu , doktoru tedavide kullanılan iğnelerin yumurtalıklara hala etkisinin devam ettiğini söylemişti , gerçekten ultrasonda görüyordum kocamanlardı ama çatlamıyorlardı tabi , daha sonra indi karnım ben 20. haftaya kadar kendi kotlarımı giydim , şu an bile eski taytlarımı giyiyorum , hiç hamile kıyafeti almadım. Yazda geldi salaş elbiselerle idare ederim . Belki sizin de iğnelerden kaynaklı olabilir
Şundan sordum benimde ilk 12 hafta kocaman karnım olmuştu , doktoru tedavide kullanılan iğnelerin yumurtalıklara hala etkisinin devam ettiğini söylemişti , gerçekten ultrasonda görüyordum kocamanlardı ama çatlamıyorlardı tabi , daha sonra indi karnım ben 20. haftaya kadar kendi kotlarımı giydim , şu an bile eski taytlarımı giyiyorum , hiç hamile kıyafeti almadım. Yazda geldi salaş elbiselerle idare ederim . Belki sizin de iğnelerden kaynaklı olabilir .
Belki de iğnelerden dolayı öyle hissediyorumdur hiç aklıma gelmemişti bu. Ama benim 20. Haftaya kadar kendi kıyafetlerimi giymem mucize olur sanırım. Karnım kocaman oluyor 20. Haftada 😊

Kuzum müslin alacaksan biraz ücreti yüksek olabilir dersen rose&blanc ve heybeli organik incelemeni öneririm. Bebek pikesi de aldım heybeliden mükemmel. Trendyoldan aldım bakabilirsin düşünürsen ben aşık oldum.
Rossmanda da müslin var aldım o da güzeldi.
Teşekkür ederim canım 🤗 fiyatı önemli değil tene değeceği için kaliteli kumaş olsun yeter. Hemen bakayım heybeliye

X