- Konu Sahibi incikartanesi
- #12.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya maşallah, ellerine sağlık. Çok güzel olmuşlarKızlar bunları kendim yaptım. Kapı süsüne küvöz eteğiyle aynı renk tül aldım. Anne yatağı da aynı şekilde. Ben anne cibinliği düşünmüyordum,aslında çok da beğeniyordum... Baza da birşey ararken bir de ne göreyim? Gelin duvağım.. up uzun kendinden incili ve kırık beyaz . Tüllerimle uygun üstelik kendinden dikişli yani topuza takılan yer büzgülü ya hiç dikişe ihtiyacı yok. Onu da anne cibinliği yapmaya karar verdim.
Kendisi uğraşıp birşeyler yapmak isteyenlere fikir olsun diye paylaştım
Daha güzelleri senin olsun bebişimYa maşallah, ellerine sağlık. Çok güzel olmuşlar
Maşallah sana canım güzel zamanlarda kullanmak nasip olsun maşallah isimleri de çok güzel. Uzun sağlıklı ömürleri olsunKızlar bunları kendim yaptım. Kapı süsüne küvöz eteğiyle aynı renk tül aldım. Anne yatağı da aynı şekilde. Ben anne cibinliği düşünmüyordum,aslında çok da beğeniyordum... Baza da birşey ararken bir de ne göreyim? Gelin duvağım.. up uzun kendinden incili ve kırık beyaz . Tüllerimle uygun üstelik kendinden dikişli yani topuza takılan yer büzgülü ya hiç dikişe ihtiyacı yok. Onu da anne cibinliği yapmaya karar verdim.
Maşallah canım ellerine sağlık , çok güzel olmuşKızlar bunları kendim yaptım. Kapı süsüne küvöz eteğiyle aynı renk tül aldım. Anne yatağı da aynı şekilde. Ben anne cibinliği düşünmüyordum,aslında çok da beğeniyordum... Baza da birşey ararken bir de ne göreyim? Gelin duvağım.. up uzun kendinden incili ve kırık beyaz . Tüllerimle uygun üstelik kendinden dikişli yani topuza takılan yer büzgülü ya hiç dikişe ihtiyacı yok. Onu da anne cibinliği yapmaya karar verdim.
Benimde o haftalarda cıkmıstı canm bünyeye bağlı bisi aslında göbüş işiKızlar onuncu haftadayım göbeğim çıktı burada duyuyorum çok ileri haftalarda ancak çıkıyor göbüşler. Bir de dudaklarım kupkuru su hiç içmeyen biri olarak iki litre içiyorum fazlası da wc den çıkarmıyor. Normal midir şeker filan başta yapıldı yoktu ama şeker yoktudur değil mi
Mükemmeller kuzum ellerine sağlık maşallah bayağı halletmişsin :)Kızlar bunları kendim yaptım. Kapı süsüne küvöz eteğiyle aynı renk tül aldım. Anne yatağı da aynı şekilde. Ben anne cibinliği düşünmüyordum,aslında çok da beğeniyordum... Baza da birşey ararken bir de ne göreyim? Gelin duvağım.. up uzun kendinden incili ve kırık beyaz . Tüllerimle uygun üstelik kendinden dikişli yani topuza takılan yer büzgülü ya hiç dikişe ihtiyacı yok. Onu da anne cibinliği yapmaya karar verdim.
Kuzucum daha iyileri sizin olsunMaşallah sana canım güzel zamanlarda kullanmak nasip olsun maşallah isimleri de çok güzel. Uzun sağlıklı ömürleri olsun
Canım ben de öyleydim. Merak etme.. diğer gebelere göre 2 bebiş taşıdığımızdan bizde göbek daha hızlı büyür,normaldir bende de susuzluk çok oluyor canımın istediği kadar içiyorum wc sorun değilKızlar onuncu haftadayım göbeğim çıktı burada duyuyorum çok ileri haftalarda ancak çıkıyor göbüşler. Bir de dudaklarım kupkuru su hiç içmeyen biri olarak iki litre içiyorum fazlası da wc den çıkarmıyor. Normal midir şeker filan başta yapıldı yoktu ama şeker yoktudur değil mi
Canım benim daha güzelleri senin olsunMaşallah canım ellerine sağlık , çok güzel olmuş
Herkes 14 15 haftalara gelince göbek çıktı diyorlar böyle dudaklarım filan kuruyunca Nosking de görünce bir an olabilir mi dedim Ama seninde öyle olması içimi rahatlattı kuzum göbekdaşımBenimde o haftalarda cıkmıstı canm bünyeye bağlı bisi aslında göbüş işi
Insallah yoktur canım şeker doktoruna söyle mutlaka
Maharetli hatunlara bayılıyorum ben de hiç yok Allah razı olsun içimi rahattınız göbüş konusunda. Ben wc ye üşeniyorum valla midem su istemiyor aslında ama ağzım kuruyor yine doktora söyleyeyim belki normaldir inşallah normaldirKuzucum daha iyileri sizin olsun
Canım ben de öyleydim. Merak etme.. diğer gebelere göre 2 bebiş taşıdığımızdan bizde göbek daha hızlı büyür,normaldir bende de susuzluk çok oluyor canımın istediği kadar içiyorum wc sorun değil
Canım benim daha güzelleri senin olsun
Ne kadar güzel olmuş hepsi ellerine sağlık. Keşke az biraz benim de yeteneğim olsa ne iyi olurmuş bayıldım gerçektenKızlar bunları kendim yaptım. Kapı süsüne küvöz eteğiyle aynı renk tül aldım. Anne yatağı da aynı şekilde. Ben anne cibinliği düşünmüyordum,aslında çok da beğeniyordum... Baza da birşey ararken bir de ne göreyim? Gelin duvağım.. up uzun kendinden incili ve kırık beyaz . Tüllerimle uygun üstelik kendinden dikişli yani topuza takılan yer büzgülü ya hiç dikişe ihtiyacı yok. Onu da anne cibinliği yapmaya karar verdim.
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun Ben oda tk almıştım, içerisinde sepet beşik ve büyüyen yatak vardı. İlk doğduklarında sanırım 1 ay kadar sepet beşiğe sığarlar yanıma, odama alırım. Fakat sonra hep odalarında uyuyacaklar. Büyüyen yatak bence onları hiç büyütmeden 1 yaşa kadar götürür.Hemen 2 yatak yapmayı düşünmüyorum açıkçası . Bak benim oda tk buMükemmeller kuzum ellerine sağlık maşallah bayağı halletmişsin :)
Beşik olarak ne tercih ettin canım ben kararsızlardayım
E biraz uğraş belki sen de yaparsın. Bence normal canımMaharetli hatunlara bayılıyorum ben de hiç yok Allah razı olsun içimi rahattınız göbüş konusunda. Ben wc ye üşeniyorum valla midem su istemiyor aslında ama ağzım kuruyor yine doktora söyleyeyim belki normaldir inşallah normaldir
Beğenmene çok sevindim kuzucum bence sende de vardır bir başlasan devamı gelecektirNe kadar güzel olmuş hepsi ellerine sağlık. Keşke az biraz benim de yeteneğim olsa ne iyi olurmuş bayıldım gerçekten
Şu süreçte güzel olabilir aslında denemek bu tarz şeyleri hem kafa dağıtmalık. Aman gerçi söküğümü dikemem benE biraz uğraş belki sen de yaparsın. Bence normal canım
Beğenmene çok sevindim kuzucum bence sende de vardır bir başlasan devamı gelecektir
Canım malzemeleri uyguna alırsın hem de eğlenmiş olursun. Bugün bir kapı süsü olmuş 300₺ ben komple 300 e hazır ettimŞu süreçte güzel olabilir aslında denemek bu tarz şeyleri hem kafa dağıtmalık. Aman gerçi söküğümü dikemem ben