2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

ben oldum yan etki filan yaşamadım hiç
bebeklerin gelişiminde de sorun olmadı
hatta aşıdan önce beyinlerinde koroid kisti vardı
biraz kafama takılmadı değil ama şükür kistlerde kayboldu
herşey yolunda gidiyor aşıdan sonra
dua ediyorum eşimde olsa aşı diye
tek riskim o şu an çevremde
Çok sevindim canım böyle bir deneyim yaşamana ben de öyle olmasını umud ediyorum İnşallah bende de hiçbir yan etki olmaz benim eşim de yarın aşı olacak ikimize de aşı çıktı eşime işinden dolayı hak vardı zaten İnşallah bu süreci sorunsuz geçirebiliriz

Çok sevindim canım böyle bir deneyim yaşamana ben de öyle olmasını umud ediyorum İnşallah bende de hiçbir yan etki olmaz benim eşim de yarın aşı olacak ikimize de aşı çıktı eşime işinden dolayı hak vardı zaten İnşallah bu süreci sorunsuz geçirebiliriz
kol ağrısı yaşarsın en büyük ihtimalle
tetanoz aşısı ile araya 1 hafta koy
tetanoz da bayağı ağrı yapıyor kolda

Teşekkür ederim kuzucuğum kimse beni aramadı tetanoz aşısı için sağlık ocağından mı arıyorlar
Ben de bilmiyorum ki canım ..İkametgahım Mersin benim ama Adana’dayım hamilelikten beri o yüzden kayıtlı değilim buraya arayan soranda olmadı merak ettim ne zaman yapılıyor diye kendim gidip yaptıracağım sağlık ocağına yani .. 17 Haziran randevum var o zaman soracağım doktor hanıma

Yani hamilelik boyunca hiç yapmadınız :110:
Yapmadık valla açıkçası durum da müsait olmadı. Kanama alanları, kısalan rahim uzunlukları, rahim ağzına yerleşen plasentalar, sancılar derken şimdi de açılmam var diye beraber olmayın dedi doktor. Eşimle birbirimize hacım kirvem falan diyoruz artık 🤣

kol ağrısı yaşarsın en büyük ihtimalle
tetanoz aşısı ile araya 1 hafta koy
tetanoz da bayağı ağrı yapıyor kolda
Kuzum ağrımıyor kolum çok şükür tetanoz için aradılar 2 hafta sonraymış, yine arayacaklarmış
Cok şukur kuzum 🧿💕
Ya esim vazgecrdi beni ası olmaktan biraz daha bekliyorum bende 🤷🏻‍♀️
Hayırlısı olsun kuzum. Tetanoz için aradılar mı seni
Ben de bilmiyorum ki canım ..İkametgahım Mersin benim ama Adana’dayım hamilelikten beri o yüzden kayıtlı değilim buraya arayan soranda olmadı merak ettim ne zaman yapılıyor diye kendim gidip yaptıracağım sağlık ocağına yani .. 17 Haziran randevum var o zaman soracağım doktor hanıma
Beni aradılar canım az önce 2 hafta sonraymış
Eşim de dün yaptırdı Biontech canım ..çok şükür ateş vs olmadı sadece kol ağrsı vardı dün bugün ağrı daha azaldı diyor 😌
Canım hamd olsun bende olmadı eğer ateş olursa sabah 1 akşam 1 parol içecekmişim

Merional iğne tedavisiyle hamile kaldım.
Şundan sordum benimde ilk 12 hafta kocaman karnım olmuştu , doktoru tedavide kullanılan iğnelerin yumurtalıklara hala etkisinin devam ettiğini söylemişti , gerçekten ultrasonda görüyordum kocamanlardı ama çatlamıyorlardı tabi , daha sonra indi karnım ben 20. haftaya kadar kendi kotlarımı giydim , şu an bile eski taytlarımı giyiyorum , hiç hamile kıyafeti almadım. Yazda geldi salaş elbiselerle idare ederim . Belki sizin de iğnelerden kaynaklı olabilir .

Kuzum ağrımıyor kolum çok şükür tetanoz için aradılar 2 hafta sonraymış, yine arayacaklarmış

Hayırlısı olsun kuzum. Tetanoz için aradılar mı seni

Beni aradılar canım az önce 2 hafta sonraymış

Canım hamd olsun bende olmadı eğer ateş olursa sabah 1 akşam 1 parol içecekmişim
Yok kuzum ya benide arayan yok aramalari gerekmiyor mu artık 🤔 ben mi arasam kaydimi falan yapmistik numaram var ama bilemedm

Yok kuzum ya benide arayan yok aramalari gerekmiyor mu artık 🤔 ben mi arasam kaydimi falan yapmistik numaram var ama bilemedm
Beni 15te aramışlardı hem kayıt için hem de 20. Haftada tetanoz aşısı var demek için. İki doktoruma da sordum yaptır dedikleri için ilkini 20de yaptırdım diğeri için de tarih verdi o zaman gidip yaptırcam. Başta kararsız kaldım ama sonradan yaptırmaya karar verdim. Şansa da hep paslı bişeyler görüyorum diyorum iyi ki yaptırdım😅

X