2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ilk tüp bebek tedavimi onunla yapmistk ismail beyin hastasydım ayrıldgı doneme denk gelmisti benim daha kendi yerini acmamisti bende umit hanmda yapar transferimi demistim negatf oldu sonra kendi doktoruma gectim
Ya aynı dönemde başlamışız
Bende ilk İsmail beyle görüşmüştüm, tedaviye karar verdiğimizde ayrılmıştı İsmail bey, irenbenin laboratuvarını istediğimiz için Ümit hanıma geçtik.

Ya aynı dönemde başlamışız
Bende ilk İsmail beyle görüşmüştüm, tedaviye karar verdiğimizde ayrılmıştı İsmail bey, irenbenin laboratuvarını istediğimiz için Ümit hanıma geçtik.
Tabi benm gecen sene temmuzda baslamsti tedavime ismail bey 2 3 ay rahim dinlendirdik derken ayrılinca bende embriyolarimi tasımak istememstm mecbur ümit hanmla devam etmstk... baska doktorlada gorusun bakalm ne dicek suan kafan cok karısıktir hepimiz gectik aynı seylerden.. saglıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı insallah 🤲🏻💕

Ya şöyle oldu aslında tedaviye başlarken elimizde rahim filmim vardı doktorum anestezili istedi, polip görüyorum histeroskopi yapacağım dedi narkozdan uyanınca yokmuş dedi.
Eşimde bu sefer güvensizlik oluştu.
Hangi şehirde yaptırdın, ne kadar tuttu?
Ben de izmirde yaptırdım.izmir genetikte.4.000 tl tuttu kdv dahil.sonuç 10 günde geldi.dolae üzerinden hesaplayan bi firmayla da görüşmüştüm ama çok pahalı gelmişti.izmir genetiğe doktorm yönlendirdi

Elo16 Elo16 canım nasılsın bebekler nasıl?
eşim az önce görev yerine gitti. 1000 km uzağa. Yavrularım yoğunbakımda evde tekim. O yüzden biraz moralim sıfırr. Okulların kapanmasına da bir ay var. 🤦‍♀️ idare edicez artık. Allahtan hastane evimize yakın.
yavrularım iyiye gidiyolar. Ama solunumları hala sıkışık. Tam düzelme olmadı daha. Premature doğmanın etkileri olarak. Onun haricinde beklemekten başka çaremiz yok. Her yeni güne umutla bakıyorum. Dün kimlikleri geldi ama kendileri yok 😔
asıl sen nasılsın. Nolur dikkat et kendine. Sürekli yat. Sıkıntıdan delirsen de yat. Son hafta yatmadığıma o kadar pişmanım ki. Ne var sanki ev pis dursa. Sağlıktan önemli mi ? O yüzden kendimi çok suçluyorum. Ama hayırlısı da böyleymiş. Gelmeyen bebek gelmiyor. Gelecek olanı da tutamıyon. Anlıcan kafam bi milyon. Dün postacı kimlikleri getirdi. Tc mi sordu. Yanlış söyledim. Bebekler orda kaldıkça içim içimi yemeye başladı. Allah daha büyük imtihan vermesin 😑😑

eşim az önce görev yerine gitti. 1000 km uzağa. Yavrularım yoğunbakımda evde tekim. O yüzden biraz moralim sıfırr. Okulların kapanmasına da bir ay var. 🤦‍♀️ idare edicez artık. Allahtan hastane evimize yakın.
yavrularım iyiye gidiyolar. Ama solunumları hala sıkışık. Tam düzelme olmadı daha. Premature doğmanın etkileri olarak. Onun haricinde beklemekten başka çaremiz yok. Her yeni güne umutla bakıyorum. Dün kimlikleri geldi ama kendileri yok 😔
asıl sen nasılsın. Nolur dikkat et kendine. Sürekli yat. Sıkıntıdan delirsen de yat. Son hafta yatmadığıma o kadar pişmanım ki. Ne var sanki ev pis dursa. Sağlıktan önemli mi ? O yüzden kendimi çok suçluyorum. Ama hayırlısı da böyleymiş. Gelmeyen bebek gelmiyor. Gelecek olanı da tutamıyon. Anlıcan kafam bi milyon. Dün postacı kimlikleri getirdi. Tc mi sordu. Yanlış söyledim. Bebekler orda kaldıkça içim içimi yemeye başladı. Allah daha büyük imtihan vermesin 😑😑
Anne kayınvalide kuzen falan yok mu yasadigin yerde canım evde tek kalma kafayı yer insan. Beslenmeleri nasıl kilo alıyorlar mi? Sen mi gidiyorsun yine bakım saatlerinde? Inşallah solunumları da yavaş yavaş düzelecek dualarımdasın. Eşinden önce yavrularına kavuş inşallah babayı hep beraber bekleyin.

Anne kayınvalide kuzen falan yok mu yasadigin yerde canım evde tek kalma kafayı yer insan. Beslenmeleri nasıl kilo alıyorlar mi? Sen mi gidiyorsun yine bakım saatlerinde? Inşallah solunumları da yavaş yavaş düzelecek dualarımdasın. Eşinden önce yavrularına kavuş inşallah babayı hep beraber bekleyin.
Kayınvalidem falan alt katta ama. 🙈 eşimle evlendiğimizden beri hiç ayrılmadık gibi bişey. Bide pandemiden ötürü de okullar sık kapandığı için 7 24 beraberdik. O yüzden zor geliyo.
Bakım saatlerine oksijen almaya tekrar başladıkları için gitmiyorum. Düzelsinler öyle giderim tekrardan. Doğum kilolarını geçtiler. Oğlum 1835 kızım 1615 gr dı. Sabah ziyaret saatinde öğrendim. Çok emmek istiyolar. Benim de içim gidiyor onları öyle görünce. İnşallah babalarını evde beklemek nasip olur. Allah razı olsun canım.

Kızlarr doktor kontrolünden geldim şimdi.

Doktorum ikizlere ikili tarama yapılmadığı için vrf testi diye bir şey yaptırmamızı istedi.
Türkiye’de yokmuş, kan veriyormuşum ve yurtdışına yollanıyormuş aradık sorduk 620 dolar dediler.

Siz böyle bir şey yaptırdınız mı?
İkili tarama yerine ne yaptırdınız?

Açık konuşmak gerekirse fiyat çok fazla geldi ve herkesin yaptırdığını düşünmüyorum.
Bizde ikili yaptırmadık , doktorun dediği sanırım fetal dna testi , 3500 tl civarı demişlerdi bizede . Onuda yaptırmadım , bir sorun çıksa aldırmayacaktım neden kendimi üzeyim 9 ay dedim, zaten ensede filanda sorun yoktu , rabbim sağlık versin ,ne olursa olsun takdiri ilahi dedim , sadece ayrıntılıya girdim ben.

Kayınvalidem falan alt katta ama. 🙈 eşimle evlendiğimizden beri hiç ayrılmadık gibi bişey. Bide pandemiden ötürü de okullar sık kapandığı için 7 24 beraberdik. O yüzden zor geliyo.
Bakım saatlerine oksijen almaya tekrar başladıkları için gitmiyorum. Düzelsinler öyle giderim tekrardan. Doğum kilolarını geçtiler. Oğlum 1835 kızım 1615 gr dı. Sabah ziyaret saatinde öğrendim. Çok emmek istiyolar. Benim de içim gidiyor onları öyle görünce. İnşallah babalarını evde beklemek nasip olur. Allah razı olsun canım.
Iyi haberlerini alcaz inşallah yakın zamanda. Maşallah kiloları da artıyor

X