2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Nabız sanırım ikiz gebelikten kaynaklı , oturduğum yerde 110dan aşşağı inmiyor. Yemek yerken bile yükseliyor. Ki benim tansiyonum hep 9/5 filan ona rağmen bu nabız .

Evet gercekten ya, muhtemelen ikiz olduğu için herşeyi iki katı yaşıyoruz.
Valla ben 5 hafta gerideyim senden ama şuan bile çok yoruluyorum. 5dk iş 15 dk yatış
Ben nefes nefese kalıyorum iki dk biriyle konuşsam bile, bir de bizim ev 4. Kat asansörsüz, her katta 5 dk dinleniyorum çıkana kadar
Belki sizin bel fıtığından çekme olabilir. Hamile destek kemerleri var ben de onlardan almayı düşünüyorum civil in internet sitesinde gördüm, sanki böyle birisi karnımı tutsa da öyle yürüsen rahat ercek gibiyim, sanırım o kemer o işi görüyor siz de bir bakin isterseniz.

Her gün başka canım yine de şükür tabi. Her bebekte olabilen sıkıntılar oluyor işte bu ara kakasında mukus var alerji mi değil mi onunla uğraşıyoruz
Allah yardımcınız olsun. İnşallah kötü bişey yoktur canım.
Bakalım artık. Ben sarışınım eşim esmer ihtimaller dahilinde. Bi de çok yaramaz olduklarını görmüştüm inşallah o tersi çıkar
Ben esmerim eşim sarışın. Şuan kızım aynı ben oğlum babası

Halbuki damada mı kalsın mallarım diye yiyip bitiren de çok Amin, hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Belki ilacını arttırır canım o biraz daha ötelemez mi dogumu insallah enfeksiyon falan yoktur

Belki ilacını arttırır canım o biraz daha ötelemez mi dogumu insallah enfeksiyon falan yoktur
Uzun vadede yan etkisi çok olur diyor haftam çok ilerlemediği için doz arttırma yanlısı değil şu an icin. Enfeksiyon çıksa antibiyotik başlarız en azından bari belirtiler durur diyorum valla ölümü gördük sıtmaya razıyız

Orasida oylr tabi bakalım sonucun ne cıkacak canm insallah erkenden gelmez bebislerin

İnşallah enfeksiyon çıkmaz, biraz uzanma ilaç vs ile uzar bence, daha önce uzattın sen, pirisin sen bu işin Bebişler de 5-6 hafta daha bekleyecekler zaten annesi. Haberdar et bizi.

Arkadaşlar merhaba parkyatak almayı düşünüyorum sizler aldınız mı öneriniz hangisi olur ?
Ben de düşünüyorum ama yer sıkıntısı yüzünden ilk zamanlar ikisini birlikte mi yatırmalıyım onu düşünüyorum. Üst kısım en fazla 9 kg taşıyormuş. O da en fazla 4 ay falan kullanılır sanırım ikisi için. kubbie diye bi park yatak var ondan iki tane mi alsak diye düşünmeye başladım. Daha küçük ölçüleri. İki tane alınabilir diye düşündüm. Ama kararsızım. Anneyanı beşikte düşünüyorum. Araştırıyoruz bakalım.

Ben de iki tane anne yani küçük besiklerden almak istiyorum, hem evim çok müsait değil, hem de onlar her yere taşınıyormuş, ordan oraya gezdiririm artık bebekleri kedi yavrusu gibi

Kuzum lütfen tuvalet dışında çok ayağa kalkmamaya çalış İnşallah kalacaklar 5-6 hafta daha iyiyi düşünelim iyi olsunlar. Ama lütfen hiçbir iş yapmayıp yatışa geç tamamen.

Kuzum lütfen tuvalet dışında çok ayağa kalkmamaya çalış İnşallah kalacaklar 5-6 hafta daha iyiyi düşünelim iyi olsunlar. Ama lütfen hiçbir iş yapmayıp yatışa geç tamamen.
Yatarak da zaman geçmiyor çok sıkıcı Allahtan yıkama ütüleme işini bitirmistim 28.haftaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…