- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.761
Nabız sanırım ikiz gebelikten kaynaklı , oturduğum yerde 110dan aşşağı inmiyor. Yemek yerken bile yükseliyor. Ki benim tansiyonum hep 9/5 filan ona rağmen bu nabız .Evet canım öğretmenim. Nabız bende de sıkıntı ya ama işin tuhafı 140 150lere gelince çarpıntı hissediyorum normali hep 110 üstü.
Idari izin kaldırılacak diye bir söylenti var ama ben idari izinden 2 ay önce çalışmayı bıraktım doktorum izin vermedi. Köy okulunda çalışıyorum şubatta tam zamanlı yüz yüze eğitime geçmiştik. 14.haftama denk geliyordu 60 gün heyet raporu verdi sonra idari izne ayrıldım. Bugün de doğum iznini başlatıcam tam 30+1 oldum.
Önce doktorunla görüş belki çalışmanı sakıncalı bulacak. Öyle olursa idari izin meselesinin çok da önemi kalmıyor.
Evet ya. Ve drum 4 hafta sonra gel dedi. Çok uzuuuuun.Allahim hayırlısıyla kucağımıza da aldırsın inşallah daha çok yolun başındayız
Sen de mi ogretmensin canım veya kamu gorevlisiBende 24 haftalikken ayrılabiliyorum olabildiğince erken rapor verirse inşallah o kadar çabuk ne kadar az çalışmak o kadar iyi
Evet gercekten ya, muhtemelen ikiz olduğu için herşeyi iki katı yaşıyoruz.ben varım.
Geçen de yazmıştım hatta burda millet kocaman göbeğiyle geziyor ben 10 dakika ayakta dursam kaburgamın ağrısına dayanamıyorum. Ellerim kollarım hele kesilmiş gibi çok çabuk yoruluyorum. Evden dışarı çıkmak istemiyorum
Ben nefes nefese kalıyorum iki dk biriyle konuşsam bile, bir de bizim ev 4. Kat asansörsüz, her katta 5 dk dinleniyorum çıkana kadarValla ben 5 hafta gerideyim senden ama şuan bile çok yoruluyorum. 5dk iş 15 dk yatış
Belki sizin bel fıtığından çekme olabilir. Hamile destek kemerleri var ben de onlardan almayı düşünüyorum civil in internet sitesinde gördüm, sanki böyle birisi karnımı tutsa da öyle yürüsen rahat ercek gibiyim, sanırım o kemer o işi görüyor siz de bir bakin isterseniz.Sizinle aynı haftadayım bende şişme durumu yok fakat bende de sanırım önde ağırlıktan kuyruk sokumumdan bir çekme var, normalde bel fıtığım var henüz zorlamadı onu ama eskisine nazaran daha çabuk enerjim bitiyor.
Hemsireyim kuzum bana da 4 hafta sonra gel dediSen de mi ogretmensin canım veya kamu gorevlisi
İnşallah 24 hafta idari izin olayı korona sıfırlanana kadar kalkmaz. 4 hafta nasıl dayanicazHemsireyim kuzum bana da 4 hafta sonra gel dedi
Allah yardımcınız olsun. İnşallah kötü bişey yoktur canım.Her gün başka canım yine de şükür tabi. Her bebekte olabilen sıkıntılar oluyor işte bu ara kakasında mukus var alerji mi değil mi onunla uğraşıyoruz
Ben esmerim eşim sarışın. Şuan kızım aynı ben oğlum babasıBakalım artık. Ben sarışınım eşim esmer ihtimaller dahilinde. Bi de çok yaramaz olduklarını görmüştüm inşallah o tersi çıkar
Halbuki damada mı kalsın mallarım diye yiyip bitiren de çokHayırlı evlat olsunlar inşallaharkadaşımın eşinin 3.evliliği. Ilk iki evliliğinden birer kızı var arkadaşım da hamile kaldı doğurdu o da kız kız babası olmak bizim ülkemizde zor ama onun acısından bakınca 2 kız daha demek bir sürü fedakarlık zahmet demek
Bizimki iki tane kızı duyunca okutmam lazım ev bırakmam lazım diye yatırıma başladı hayatı günlük yasayan adam. Erkek olsalar çalışıp alsınlar derdim diyor sanki onlar evlat degil
Belki ilacını arttırır canım o biraz daha ötelemez mi dogumuKızlar doğum izni için hastaneye geldim birbirinden kara haberlerle bekliyorum. Bebekler 1500 1600 gram olmuşlar iyi dedi. Rahim uzunluğu 24 mm cıktı. 25in altına düşünce doğum ihtimali yüzde 30 dedi. 1 cm açılmam var enfeksiyon durumuna bakılacak.
Uzun vadede yan etkisi çok olur diyor haftam çok ilerlemediği için doz arttırma yanlısı değil şu an icin. Enfeksiyon çıksa antibiyotik başlarız en azından bari belirtiler durur diyorum valla ölümü gördük sıtmaya razıyızBelki ilacını arttırır canım o biraz daha ötelemez mi dogumuinsallah enfeksiyon falan yoktur
Orasida oylr tabiUzun vadede yan etkisi çok olur diyor haftam çok ilerlemediği için doz arttırma yanlısı değil şu an icin. Enfeksiyon çıksa antibiyotik başlarız en azından bari belirtiler durur diyorum valla ölümü gördük sıtmaya razıyız
İnşallah enfeksiyon çıkmaz, biraz uzanma ilaç vs ile uzar bence, daha önce uzattın sen, pirisin sen bu işinKızlar doğum izni için hastaneye geldim birbirinden kara haberlerle bekliyorum. Bebekler 1500 1600 gram olmuşlar iyi dedi. Rahim uzunluğu 24 mm cıktı. 25in altına düşünce doğum ihtimali yüzde 30 dedi. 1 cm açılmam var enfeksiyon durumuna bakılacak.
Doktor suyun gelmezse önümüzdeki 2-3 hafta daha doğurmazsın dedi inşallah öyle de olurİnşallah enfeksiyon çıkmaz, biraz uzanma ilaç vs ile uzar bence, daha önce uzattın sen, pirisin sen bu işinBebişler de 5-6 hafta daha bekleyecekler zaten annesi. Haberdar et bizi.
Gelmicek gelmicek bak burda hamile güçleri zinciri oluşturduk dua ediyoruz. Hatta ve hatta 5-6 hafta daha gelmicek, bak görürsün.Doktor suyun gelmezse önümüzdeki 2-3 hafta daha doğurmazsın dedi inşallah öyle de olur
Ben de düşünüyorum ama yer sıkıntısı yüzünden ilk zamanlar ikisini birlikte mi yatırmalıyım onu düşünüyorum. Üst kısım en fazla 9 kg taşıyormuş. O da en fazla 4 ay falan kullanılır sanırım ikisi için. kubbie diye bi park yatak var ondan iki tane mi alsak diye düşünmeye başladım. Daha küçük ölçüleri. İki tane alınabilir diye düşündüm. Ama kararsızım. Anneyanı beşikte düşünüyorum. Araştırıyoruz bakalım.Arkadaşlar merhaba parkyatak almayı düşünüyorum sizler aldınız mı öneriniz hangisi olur ?
Inşallah kız ağzın bal yesinGelmicek gelmicek bak burda hamile güçleri zinciri oluşturduk dua ediyoruz. Hatta ve hatta 5-6 hafta daha gelmicek, bak görürsün.
Ben de iki tane anne yani küçük besiklerden almak istiyorum, hem evim çok müsait değil, hem de onlar her yere taşınıyormuş, ordan oraya gezdiririm artık bebekleri kedi yavrusu gibiBen de düşünüyorum ama yer sıkıntısı yüzünden ilk zamanlar ikisini birlikte mi yatırmalıyım onu düşünüyorum. Üst kısım en fazla 9 kg taşıyormuş. O da en fazla 4 ay falan kullanılır sanırım ikisi için. kubbie diye bi park yatak var ondan iki tane mi alsak diye düşünmeye başladım. Daha küçük ölçüleri. İki tane alınabilir diye düşündüm. Ama kararsızım. Anneyanı beşikte düşünüyorum. Araştırıyoruz bakalım.
Kuzum lütfen tuvalet dışında çok ayağa kalkmamaya çalışKızlar doğum izni için hastaneye geldim birbirinden kara haberlerle bekliyorum. Bebekler 1500 1600 gram olmuşlar iyi dedi. Rahim uzunluğu 24 mm cıktı. 25in altına düşünce doğum ihtimali yüzde 30 dedi. 1 cm açılmam var enfeksiyon durumuna bakılacak.
Yatarak da zaman geçmiyor çok sıkıcıKuzum lütfen tuvalet dışında çok ayağa kalkmamaya çalışİnşallah kalacaklar 5-6 hafta daha iyiyi düşünelim iyi olsunlar. Ama lütfen hiçbir iş yapmayıp yatışa geç tamamen.