- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.741
Bakalım artık. Ben sarışınım eşim esmer ihtimaller dahilinde. Bi de çok yaramaz olduklarını görmüştüm inşallah o tersi çıkarÇok tatlı olurlar kız inşallah öyle olur
Ay dur inşallah hepimizinkiler sakin olurlar koyduğumuz yerde uyurlarBakalım artık. Ben sarışınım eşim esmer ihtimaller dahilinde. Bi de çok yaramaz olduklarını görmüştüm inşallah o tersi çıkar
Kızlar benim de bu haftada ellerim şişmeye başladı, hemen yoruluyorum artık, markete gitmek bile gözünde büyüyor resmen , ki ben gezmeyi çok severim , yürüyüşe gidince bile gelip 1 saat dinlenmem gerekiyor. Siz de yaşıyor musunuz böyle şeyler?
Canım peki drun kaç haftada alacağını söyledi bebişleri?Ay ben ilk 3 ay resmen uyuyarak yaşadım. Sabah 8-12 arası dersim vardı ona kalkıyordum. 12de yatıp geri 4teki derse kalkıyordum. Akşam yemeği yeyip geri yatıyordum gece 1 gibi kalkıyordum. 3te tekrar yatıp sabaha kadar uyuyordum. Sadece ders ve yemek için uyanıktım sonra geçti.
Şimdi de gece yatıyorum sabaha kadar 30 kere uyanıyorum
Rüyalar hormonlardan dolayı coşmuş oluyor valla ona engel bir sey varsa ben de istiyorum. Benim rüyalar standart ama hep doğumdayım birini doğuruyorum diğeri icimde kalıyor eve gönderiyorlar
Valla ben 5 hafta gerideyim senden ama şuan bile çok yoruluyorum. 5dk iş 15 dk yatışKızlar benim de bu haftada ellerim şişmeye başladı, hemen yoruluyorum artık, markete gitmek bile gözünde büyüyor resmen , ki ben gezmeyi çok severim , yürüyüşe gidince bile gelip 1 saat dinlenmem gerekiyor. Siz de yaşıyor musunuz böyle şeyler?
Canım benim doktorum her konuda garantiye alalim der doğum konusunda tutturdu nasip diye kafayı yicemCanım peki drun kaç haftada alacağını söyledi bebişleri?
Aynen canım ben de öyle bekliyordumYok gunduz bende uyuyamam hamilelikte beklentim koltukta uyuyor olacagım seklindeydi ama öyle olmadı
Öyle yaşarken hiç geçmeyecek gibi geliyor bazı şeyler. Aslında zaman akıp gidiyor. Her şey geçiyor bir şekilde. Hepimiz için güzel aksın inşallahBir şekilde her sey düzene giriyor canım düzelmez dediğin ne varsa geçiyor hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama
Ayy inşallah canımYani inşallah sende tam tersi olur süper uykular çekersin
Ya ben hep ikizler 37de alınıyor diye görüyorum ama siz daha iyi bilirsiniz. Yok mu bunun 38iCanım benim doktorum her konuda garantiye alalim der doğum konusunda tutturdu nasip diye kafayı yicemmuhtemelen durdabildikleri kadar dursunlar diye düşünüyor şu an için doğumla alakalı hicbir şey söylemedi.
Hiç denk gelmedimYa ben hep ikizler 37de alınıyor diye görüyorum ama siz daha iyi bilirsiniz. Yok mu bunun 38ine kadar dursa o kadar iyi
Ahaha benim nabız problemi oluyor son haftalarda diye sezaryen oldum ilk gebelikte. Kalbim 165 atıyordu resmen ya. Şimdi bu da mecbur öyle olur. Sen ogretmensin öyle anladım yorumlardan. İnşallah şu 24 hafta idari izni kaldırılmaz da biz de faydalaniriz ya. 26baylik bir bebek üstüne bol tiksinmeli ikiz gebelik beni mahvetti okula gidecek takatim yok.Hiç denk gelmedimkesinlikle ne kadar dursa o kadar iyi. Ben bi de ilk zamanlar normal doğurmayı hayal ediyordum kafaya bak şimdi kontrole korka korka gidiyorum inşallah doğurmam diye
8+0canim ayy inşallah canım sen kaçıncı haftandaydinCanım sen kaç gunluksun bana en yakın sensin galiba burdaberaber güzel güzel dogururuz inşallah
Evet canım öğretmenim. Nabız bende de sıkıntı ya ama işin tuhafı 140 150lere gelince çarpıntı hissediyorum normali hep 110 üstü.Ahaha benim nabız problemi oluyor son haftalarda diye sezaryen oldum ilk gebelikte. Kalbim 165 atıyordu resmen ya. Şimdi bu da mecbur öyle olur. Sen ogretmensin öyle anladım yorumlardan. İnşallah şu 24 hafta idari izni kaldırılmaz da biz de faydalaniriz ya. 26baylik bir bebek üstüne bol tiksinmeli ikiz gebelik beni mahvetti okula gidecek takatim yok.
Ben de bugün 7+0oldum8+0canim ayy inşallah canım sen kaçıncı haftandaydin
Mersindeki doktorum verir heyet diye düşünüyorum. Kızım tek gebelikte ona rağmen istersen veririm demişti. Ama biz antepte çalışıyoruz. Buradaki drum kanamam olmasına rağmen vermemişti. 10 gün verip calistirmisti sonra. Yazın sonuna dogru mersinden alırım gibime geliyor rapor. 2 bebeyi riske atamam doğru diyorsun sen deEvet canım öğretmenim. Nabız bende de sıkıntı ya ama işin tuhafı 140 150lere gelince çarpıntı hissediyorum normali hep 110 üstü.
Idari izin kaldırılacak diye bir söylenti var ama ben idari izinden 2 ay önce çalışmayı bıraktım doktorum izin vermedi. Köy okulunda çalışıyorum şubatta tam zamanlı yüz yüze eğitime geçmiştik. 14.haftama denk geliyordu 60 gün heyet raporu verdi sonra idari izne ayrıldım. Bugün de doğum iznini başlatıcam tam 30+1 oldum.
Önce doktorunla görüş belki çalışmanı sakıncalı bulacak. Öyle olursa idari izin meselesinin çok da önemi kalmıyor.
Sizinle aynı haftadayım bende şişme durumu yok fakat bende de sanırım önde ağırlıktan kuyruk sokumumdan bir çekme var, normalde bel fıtığım var henüz zorlamadı onu ama eskisine nazaran daha çabuk enerjim bitiyor.Kızlar benim de bu haftada ellerim şişmeye başladı, hemen yoruluyorum artık, markete gitmek bile gözünde büyüyor resmen , ki ben gezmeyi çok severim , yürüyüşe gidince bile gelip 1 saat dinlenmem gerekiyor. Siz de yaşıyor musunuz böyle şeyler?
Allahim hayırlısıyla kucağımıza da aldırsın inşallah daha çok yolun başındayızBen de bugün 7+0oldum
Bende 24 haftalikken ayrılabiliyorum olabildiğince erken rapor verirse inşallah o kadar çabuk ne kadar az çalışmak o kadar iyiMersindeki doktorum verir heyet diye düşünüyorum. Kızım tek gebelikte ona rağmen istersen veririm demişti. Ama biz antepte çalışıyoruz. Buradaki drum kanamam olmasına rağmen vermemişti. 10 gün verip calistirmisti sonra. Yazın sonuna dogru mersinden alırım gibime geliyor rapor. 2 bebeyi riske atamam doğru diyorsun sen de