- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.721
Ay göbek meselesi de bi değişik. Ilk haftalar ben de sürekli çıkmış mi hamile olduğum anlaşılıyor mu kafasindaydim. 10 gün önce doktor rahmin 34.haftada olması gereken boya gelmiş dedi aynaya bakıyorum 5 aylık gibi duruyorhaha ay napayım göbek kontrolü yapıyorum günde 5 kere
Aminnn sağ Salim evlatlarımızı alalım kucağımıza da kilo alınır verilir.
Bilinçaltında ne yaşıyoruz acabaAyy bende geçen gün aynı rüyayı gördüm.
birini doğurmuşum, diğeri karnımda eve dönüyordum
Ay evet az buruşup, az çatlamak daha iyi olurAy göbek meselesi de bi değişik. Ilk haftalar ben de sürekli çıkmış mi hamile olduğum anlaşılıyor mu kafasindaydim. 10 gün önce doktor rahmin 34.haftada olması gereken boya gelmiş dedi aynaya bakıyorum 5 aylık gibi duruyortek bebek olsa demek ki karnım çok büyümeyecekmiş.
Olsun ne kadar küçük olursa o kadar az buruşuruz kızkendimi teselli etme seklim
Ben bir de doğurduğumu hastanede kayınvalideme bırakmışım o da adını koymuş görmüştüm kabustuBilinçaltında ne yaşıyoruz acababi de ben cinsiyetleri öğrenmeden hep erkek bebek görüyordum kesin ikisi de erkek demistim hatta. Ikisi de kız cıktı
Canım sen kaç gunluksun bana en yakın sensin galiba burdaTeşekkür ederimmm
Içinde bebek olduğu gerçeğini değiştirmiyor annesi seveceksin tabiAy evet az buruşup, az çatlamak daha iyi olur
Benimde şiş aslında ama gaz ve suyine de kendimi teselli edip ayna karşısında göbek seviyorum hahahaa
Rabbim önce hayırlısını sonra gönlüne göresini versin inşallahBen bir de doğurduğumu hastanede kayınvalideme bırakmışım o da adını koymuş görmüştüm kabustu
Bende bir kere kız gördüm, bir kere de erkek gördüm bakalım ne olacak
Ay iki kız çok şirin olur ya evin her yerinden çıkacak olan pembe tokaları şimdiden görebiliyorum
Yaa beslenmen nasıl? Yemiyor musun yoksa yediğin halde mi verdin?Bn hiç kilo almadım kızlar aşkına 5 kilo verdim. Almamakta kötü insan korkuyor bebeklerde buyumeycek diye. Karnım 5 aylık gibi duruyor benim . Görenler seni 9 aylık düşünemiyoruz diyorlar
Amiiin inşallah kuzum merak etme büyüyecek illa ki zamanlahaha ay napayım göbek kontrolü yapıyorum günde 5 kere
Aminnn sağ Salim evlatlarımızı alalım kucağımıza da kilo alınır verilir.
Yaa beslenmen nasıl? Yemiyor musun yoksa yediğin halde mi verdin?
Amiiin, hiç cinsiyette gözüm yok vallahi rabbimin izniyle kız da benim erkek de.Içinde bebek olduğu gerçeğini değiştirmiyor annesi seveceksin tabi
Rabbim önce hayırlısını sonra gönlüne göresini versin inşallahama bir kız bir erkek olma ihtimali çok yüksek
Ay sorma bizim ailede hep kızlar var eşimin tarafında da hep erkek var. Bizim taraf haberi duyunca çıldırdılar çocukları boyayıp süsleyecekler diye. Eşimin taraf da kız bebeğe hasret
Ay sen uyku kotanı doldurmuşsun canımAy ben ilk 3 ay resmen uyuyarak yaşadım. Sabah 8-12 arası dersim vardı ona kalkıyordum. 12de yatıp geri 4teki derse kalkıyordum. Akşam yemeği yeyip geri yatıyordum gece 1 gibi kalkıyordum. 3te tekrar yatıp sabaha kadar uyuyordum. Sadece ders ve yemek için uyanıktım sonra geçti.
Şimdi de gece yatıyorum sabaha kadar 30 kere uyanıyorum
Rüyalar hormonlardan dolayı coşmuş oluyor valla ona engel bir sey varsa ben de istiyorum. Benim rüyalar standart ama hep doğumdayım birini doğuruyorum diğeri icimde kalıyor eve gönderiyorlar
Yaa, bebekler alıyordur ama vitaminlerini sen sıkma canını hiç.Bulantilarim dolayı yiyemiyorum. Sürekli çıkarmaktan kan kustugum oluyor. E tabi yemeyince gitti kilolar
Yaa, bebekler alıyordur ama vitaminlerini sen sıkma canını hiç.
Yok gunduz bende uyuyamam hamilelikte beklentim koltukta uyuyor olacagım seklindeydi ama öyle olmadıUyku severim aslında gündüz uyuyamama huyum vardı o devam ediyor gece rüyalardan zorlanıyorum aslında
Yani inşallah sende tam tersi olur süper uykular çekersinİlk haftalardayım ama şimdiden böyle nasip olursa ilerisi daha fena diyorsun o zaman
Ben ikisini de erkek gördüm ikisi de erkek çıktı. Biri sarı biri esmerdi bakalım bu da çıkacak mıBilinçaltında ne yaşıyoruz acababi de ben cinsiyetleri öğrenmeden hep erkek bebek görüyordum kesin ikisi de erkek demistim hatta. Ikisi de kız cıktı
Hayırlı evlat olsunlar inşallahAmiiin, hiç cinsiyette gözüm yok vallahi rabbimin izniyle kız da benim erkek de.
Bizde de herkes bir kız bir erkek olur diye bekliyor, eşimin ilk evliliğinden kızı var o korkuyor 2 kız daha gelir diye
Bir şekilde her sey düzene giriyor canım düzelmez dediğin ne varsa geçiyor hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor amaAy sen uyku kotanı doldurmuşsun canımişte o rüyalarda hep bilinçaltı ben de kaybettiğimi filan görüyorum Allah korusun. Ama uyumayı isterdim ya yok olmuyor
Çok tatlı olurlar kız inşallah öyle olurBen ikisini de erkek gördüm ikisi de erkek çıktı. Biri sarı biri esmerdi bakalım bu da çıkacak mı