2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

haha ay napayım göbek kontrolü yapıyorum günde 5 kere
Aminnn sağ Salim evlatlarımızı alalım kucağımıza da kilo alınır verilir.
Ay göbek meselesi de bi değişik. Ilk haftalar ben de sürekli çıkmış mi hamile olduğum anlaşılıyor mu kafasindaydim. 10 gün önce doktor rahmin 34.haftada olması gereken boya gelmiş dedi aynaya bakıyorum 5 aylık gibi duruyor tek bebek olsa demek ki karnım çok büyümeyecekmiş.
Olsun ne kadar küçük olursa o kadar az buruşuruz kız kendimi teselli etme seklim

Ay evet az buruşup, az çatlamak daha iyi olur
Benimde şiş aslında ama gaz ve su yine de kendimi teselli edip ayna karşısında göbek seviyorum hahahaa

Bilinçaltında ne yaşıyoruz acaba bi de ben cinsiyetleri öğrenmeden hep erkek bebek görüyordum kesin ikisi de erkek demistim hatta. Ikisi de kız cıktı
Ben bir de doğurduğumu hastanede kayınvalideme bırakmışım o da adını koymuş görmüştüm kabustu
Bende bir kere kız gördüm, bir kere de erkek gördüm bakalım ne olacak
Ay iki kız çok şirin olur ya evin her yerinden çıkacak olan pembe tokaları şimdiden görebiliyorum

Bn hiç kilo almadım kızlar aşkına 5 kilo verdim. Almamakta kötü insan korkuyor bebeklerde buyumeycek diye. Karnım 5 aylık gibi duruyor benim . Görenler seni 9 aylık düşünemiyoruz diyorlar

Ay evet az buruşup, az çatlamak daha iyi olur
Benimde şiş aslında ama gaz ve su yine de kendimi teselli edip ayna karşısında göbek seviyorum hahahaa
Içinde bebek olduğu gerçeğini değiştirmiyor annesi seveceksin tabi
Rabbim önce hayırlısını sonra gönlüne göresini versin inşallah ama bir kız bir erkek olma ihtimali çok yüksek
Ay sorma bizim ailede hep kızlar var eşimin tarafında da hep erkek var. Bizim taraf haberi duyunca çıldırdılar çocukları boyayıp süsleyecekler diye. Eşimin taraf da kız bebeğe hasret

Amiiin, hiç cinsiyette gözüm yok vallahi rabbimin izniyle kız da benim erkek de.
Bizde de herkes bir kız bir erkek olur diye bekliyor, eşimin ilk evliliğinden kızı var o korkuyor 2 kız daha gelir diye

Ay sen uyku kotanı doldurmuşsun canım işte o rüyalarda hep bilinçaltı ben de kaybettiğimi filan görüyorum Allah korusun. Ama uyumayı isterdim ya yok olmuyor

Amiiin, hiç cinsiyette gözüm yok vallahi rabbimin izniyle kız da benim erkek de.
Bizde de herkes bir kız bir erkek olur diye bekliyor, eşimin ilk evliliğinden kızı var o korkuyor 2 kız daha gelir diye
Hayırlı evlat olsunlar inşallah arkadaşımın eşinin 3.evliliği. Ilk iki evliliğinden birer kızı var arkadaşım da hamile kaldı doğurdu o da kız kız babası olmak bizim ülkemizde zor ama onun acısından bakınca 2 kız daha demek bir sürü fedakarlık zahmet demek
Bizimki iki tane kızı duyunca okutmam lazım ev bırakmam lazım diye yatırıma başladı hayatı günlük yasayan adam. Erkek olsalar çalışıp alsınlar derdim diyor sanki onlar evlat degil

Ay sen uyku kotanı doldurmuşsun canım işte o rüyalarda hep bilinçaltı ben de kaybettiğimi filan görüyorum Allah korusun. Ama uyumayı isterdim ya yok olmuyor
Bir şekilde her sey düzene giriyor canım düzelmez dediğin ne varsa geçiyor hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…