2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

haha ay napayım göbek kontrolü yapıyorum günde 5 kere 🙈😂
Aminnn sağ Salim evlatlarımızı alalım kucağımıza da kilo alınır verilir. 🤲 😻😻
Ay göbek meselesi de bi değişik. Ilk haftalar ben de sürekli çıkmış mi hamile olduğum anlaşılıyor mu kafasindaydim. 10 gün önce doktor rahmin 34.haftada olması gereken boya gelmiş dedi aynaya bakıyorum 5 aylık gibi duruyor 🤣 tek bebek olsa demek ki karnım çok büyümeyecekmiş.
Olsun ne kadar küçük olursa o kadar az buruşuruz kız 🤣 kendimi teselli etme seklim🤣🤣🤣

Ay göbek meselesi de bi değişik. Ilk haftalar ben de sürekli çıkmış mi hamile olduğum anlaşılıyor mu kafasindaydim. 10 gün önce doktor rahmin 34.haftada olması gereken boya gelmiş dedi aynaya bakıyorum 5 aylık gibi duruyor 🤣 tek bebek olsa demek ki karnım çok büyümeyecekmiş.
Olsun ne kadar küçük olursa o kadar az buruşuruz kız 🤣 kendimi teselli etme seklim🤣🤣🤣
Ay evet az buruşup, az çatlamak daha iyi olur😂😂
Benimde şiş aslında ama gaz ve su 😂😂 yine de kendimi teselli edip ayna karşısında göbek seviyorum hahahaa🤣🤣

Bilinçaltında ne yaşıyoruz acaba🤣 bi de ben cinsiyetleri öğrenmeden hep erkek bebek görüyordum kesin ikisi de erkek demistim hatta. Ikisi de kız cıktı 🤣🤣
Ben bir de doğurduğumu hastanede kayınvalideme bırakmışım o da adını koymuş görmüştüm kabustu 😂😂
Bende bir kere kız gördüm, bir kere de erkek gördüm bakalım ne olacak😻
Ay iki kız çok şirin olur ya evin her yerinden çıkacak olan pembe tokaları şimdiden görebiliyorum😂

Bn hiç kilo almadım kızlar aşkına 5 kilo verdim. Almamakta kötü insan korkuyor bebeklerde buyumeycek diye. Karnım 5 aylık gibi duruyor benim . Görenler seni 9 aylık düşünemiyoruz diyorlar

Ay evet az buruşup, az çatlamak daha iyi olur😂😂
Benimde şiş aslında ama gaz ve su 😂😂 yine de kendimi teselli edip ayna karşısında göbek seviyorum hahahaa🤣🤣
Içinde bebek olduğu gerçeğini değiştirmiyor annesi seveceksin tabi😍
Ben bir de doğurduğumu hastanede kayınvalideme bırakmışım o da adını koymuş görmüştüm kabustu 😂😂
Bende bir kere kız gördüm, bir kere de erkek gördüm bakalım ne olacak😻
Ay iki kız çok şirin olur ya evin her yerinden çıkacak olan pembe tokaları şimdiden görebiliyorum😂
Rabbim önce hayırlısını sonra gönlüne göresini versin inşallah 😍 ama bir kız bir erkek olma ihtimali çok yüksek 🤣
Ay sorma bizim ailede hep kızlar var eşimin tarafında da hep erkek var. Bizim taraf haberi duyunca çıldırdılar çocukları boyayıp süsleyecekler diye. Eşimin taraf da kız bebeğe hasret 🤣

Içinde bebek olduğu gerçeğini değiştirmiyor annesi seveceksin tabi😍

Rabbim önce hayırlısını sonra gönlüne göresini versin inşallah 😍 ama bir kız bir erkek olma ihtimali çok yüksek 🤣
Ay sorma bizim ailede hep kızlar var eşimin tarafında da hep erkek var. Bizim taraf haberi duyunca çıldırdılar çocukları boyayıp süsleyecekler diye. Eşimin taraf da kız bebeğe hasret 🤣
Amiiin, hiç cinsiyette gözüm yok vallahi rabbimin izniyle kız da benim erkek de. ☺️
Bizde de herkes bir kız bir erkek olur diye bekliyor, eşimin ilk evliliğinden kızı var o korkuyor 2 kız daha gelir diye 😂😂

Ay ben ilk 3 ay resmen uyuyarak yaşadım. Sabah 8-12 arası dersim vardı ona kalkıyordum. 12de yatıp geri 4teki derse kalkıyordum. Akşam yemeği yeyip geri yatıyordum gece 1 gibi kalkıyordum. 3te tekrar yatıp sabaha kadar uyuyordum. Sadece ders ve yemek için uyanıktım sonra geçti.
Şimdi de gece yatıyorum sabaha kadar 30 kere uyanıyorum 🤣
Rüyalar hormonlardan dolayı coşmuş oluyor valla ona engel bir sey varsa ben de istiyorum. Benim rüyalar standart ama hep doğumdayım birini doğuruyorum diğeri icimde kalıyor eve gönderiyorlar 🤣🤣
Ay sen uyku kotanı doldurmuşsun canım 😂 işte o rüyalarda hep bilinçaltı ben de kaybettiğimi filan görüyorum 😔 Allah korusun. Ama uyumayı isterdim ya yok olmuyor 😅🙂

Amiiin, hiç cinsiyette gözüm yok vallahi rabbimin izniyle kız da benim erkek de. ☺️
Bizde de herkes bir kız bir erkek olur diye bekliyor, eşimin ilk evliliğinden kızı var o korkuyor 2 kız daha gelir diye 😂😂
Hayırlı evlat olsunlar inşallah 😍 arkadaşımın eşinin 3.evliliği. Ilk iki evliliğinden birer kızı var arkadaşım da hamile kaldı doğurdu o da kız 🤣 kız babası olmak bizim ülkemizde zor ama onun acısından bakınca 2 kız daha demek bir sürü fedakarlık zahmet demek🤣
Bizimki iki tane kızı duyunca okutmam lazım ev bırakmam lazım diye yatırıma başladı hayatı günlük yasayan adam. Erkek olsalar çalışıp alsınlar derdim diyor sanki onlar evlat degil🤣

Ay sen uyku kotanı doldurmuşsun canım 😂 işte o rüyalarda hep bilinçaltı ben de kaybettiğimi filan görüyorum 😔 Allah korusun. Ama uyumayı isterdim ya yok olmuyor 😅🙂
Bir şekilde her sey düzene giriyor canım düzelmez dediğin ne varsa geçiyor hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama 🤗

X