- 1 Mart 2020
- 673
- 1.633
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.701
Arkadaşlar merhaba parkyatak almayı düşünüyorum sizler aldınız mı öneriniz hangisi olur ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk haftalarda oldu bende uyku ama şimdi tam olarak anlattığın gibi huzursuz ve bölük pörçük uykular. Hele bir de idrar torbasına yapılan baskı sonucu 2 saatte bir tuvalete kalkma eklenince muhteşem geceler yolda hatta ve hatta horlayan kocayı kanepeye yollamak suretiyle aksi bir insan bile oldumKızlar merhabalar iyi bir hafta olsun inşallah güzel haberlerle dolu olsun. Hamilelikte uyku çok olur filan deniliyor ya. Benim öyle değil. Hatta geceleri sürekli rüyalarla bölünüyor uykum. Eskisinden verimsiz yani. Sağa sola dön dur. Bilinçaltı rüyalar sürekli. Evde olduğumuz için midir nedir anlamıyorum Kafamızı koyduğumuz gibi uyumamız gerekmiyor muydu? Bu da mı yalan
Bana kuzenden kaldı markasını bilmiyorum ama kraft ve yoykoyu duydum en çok. Ebebekten de bakabilirsiniz onun markası uygun fiyatlı oluyor.Arkadaşlar merhaba parkyatak almayı düşünüyorum sizler aldınız mı öneriniz hangisi olur ?
Bende ilk haftalar gece uyuyamıyordumKızlar merhabalar iyi bir hafta olsun inşallah güzel haberlerle dolu olsun. Hamilelikte uyku çok olur filan deniliyor ya. Benim öyle değil. Hatta geceleri sürekli rüyalarla bölünüyor uykum. Eskisinden verimsiz yani. Sağa sola dön dur. Bilinçaltı rüyalar sürekli. Evde olduğumuz için midir nedir anlamıyorum Kafamızı koyduğumuz gibi uyumamız gerekmiyor muydu? Bu da mı yalan
İlk haftalardayım ama şimdiden böyle nasip olursa ilerisi daha fena diyorsun o zamanİlk haftalarda oldu bende uyku ama şimdi tam olarak anlattığın gibi huzursuz ve bölük pörçük uykular. Hele bir de idrar torbasına yapılan baskı sonucu 2 saatte bir tuvalete kalkma eklenince muhteşem geceler yolda hatta ve hatta horlayan kocayı kanepeye yollamak suretiyle aksi bir insan bile oldum
Haftalarımız benzer kuzum ben hala uyuyamıyorum hep bölük pörçük. Evet ya zaten Nutella kutusuna düşemediğimizi öğrendiğimde anlamalıydım gebelikte diyet yapılmaz diyorlar zaten bildiğin diyet beslenmek buBende ilk haftalar gece uyuyamıyordum
Şimdi de aslında geceden ziyade gündüz daha çok geliyor uykum.
Hep kandırmışlar bizi
Bende adet ağrısından kurtulacağımı sanarken ağrılı hamilelik dönemi yaşayınca bi şoklandımHaftalarımız benzer kuzum ben hala uyuyamıyorum hep bölük pörçük. Evet ya zaten Nutella kutusuna düşemediğimizi öğrendiğimde anlamalıydım gebelikte diyet yapılmaz diyorlar zaten bildiğin diyet beslenmek bu
Bende de hic olmadı en baslardan beri bence o kisiyle alakali ya uykuyu cok sevmem cokta uyumadm.. evde oldugumuz icin bilincaltı ruyalar bende de var canmKızlar merhabalar iyi bir hafta olsun inşallah güzel haberlerle dolu olsun. Hamilelikte uyku çok olur filan deniliyor ya. Benim öyle değil. Hatta geceleri sürekli rüyalarla bölünüyor uykum. Eskisinden verimsiz yani. Sağa sola dön dur. Bilinçaltı rüyalar sürekli. Evde olduğumuz için midir nedir anlamıyorum Kafamızı koyduğumuz gibi uyumamız gerekmiyor muydu? Bu da mı yalan
İlk haftalar ağrım yoktu ama şu haftalar oluyor bende de. Ay ne güzel ben bir kilo aldım hayalim almamaktı ama sürekli yatmaktan aldım sanırım bir de bulantı filan da yaşamayıncaBende adet ağrısından kurtulacağımı sanarken ağrılı hamilelik dönemi yaşayınca bi şoklandım
Ben şöyle uyuyorum ama eşim şehir dışında, evde yalnızım. Televizyon karşısına yatak yaptım, açıkken uyuyakalıyorum belki sessiz karanlıkta uyumakta zorlanabilirim
Kilo durumun nasıl? Ben 2 kilo verdim ne zaman alırız acaba
Uyku severim aslında gündüz uyuyamama huyum vardı o devam ediyor gece rüyalardan zorlanıyorum aslındaBende de hic olmadı en baslardan beri bence o kisiyle alakali ya uykuyu cok sevmem cokta uyumadm.. evde oldugumuz icin bilincaltı ruyalar bende de var canm
Ben çok şaşırdım aşırı yiyorum ama yok yani şuan olduğum kiloya hamile değilken düşememiştimİlk haftalar ağrım yoktu ama şu haftalar oluyor bende de. Ay ne güzel ben bir kilo aldım hayalim almamaktı ama sürekli yatmaktan aldım sanırım bir de bulantı filan da yaşamayınca
Mukuslu kaka alerji belirtisi diye duydum canım doktorla görüştünüz mu?Her gün başka canım yine de şükür tabi. Her bebekte olabilen sıkıntılar oluyor işte bu ara kakasında mukus var alerji mi değil mi onunla uğraşıyoruz
Ay dur kız ne güzel bir şey almak iyi değil zaten hem de ikizlerde ilerleyen haftalar illa şişeceğiz ilk haftalar almamak iyidir iyi. Annemde hamile iken kilo verirmiş sonrada çok almazsın bence. Bünyeye göre değişiyor demek ki kuzum. Bebişler iyi olsun da inşallah Tabii biz de iyi olalım gerisi önemli değilBen çok şaşırdım aşırı yiyorum ama yok yani şuan olduğum kiloya hamile değilken düşememiştim
Sonradan açılıp dubaya dönmem inşallah
haha ay napayım göbek kontrolü yapıyorum günde 5 kereAy dur kız ne güzel bir şey almak iyi değil zaten hem de ikizlerde ilerleyen haftalar illa şişeceğiz ilk haftalar almamak iyidir iyi. Annemde hamile iken kilo verirmiş sonrada çok almazsın bence. Bünyeye göre değişiyor demek ki kuzum. Bebişler iyi olsun da inşallah Tabii biz de iyi olalım gerisi önemli değil
Ben henüz almadım eltim verecek besiklerden birini. Onun vereceği park yatak ben de park yatak almayı düşünüyordum zaten. Ilk zamanlar ikisini beraber yatırıp dönmeler hareketlenmeler başlayınca ikinci park yatağı alacağım nasipse.Arkadaşlar merhaba parkyatak almayı düşünüyorum sizler aldınız mı öneriniz hangisi olur ?
Ay ben ilk 3 ay resmen uyuyarak yaşadım. Sabah 8-12 arası dersim vardı ona kalkıyordum. 12de yatıp geri 4teki derse kalkıyordum. Akşam yemeği yeyip geri yatıyordum gece 1 gibi kalkıyordum. 3te tekrar yatıp sabaha kadar uyuyordum. Sadece ders ve yemek için uyanıktım sonra geçti.Kızlar merhabalar iyi bir hafta olsun inşallah güzel haberlerle dolu olsun. Hamilelikte uyku çok olur filan deniliyor ya. Benim öyle değil. Hatta geceleri sürekli rüyalarla bölünüyor uykum. Eskisinden verimsiz yani. Sağa sola dön dur. Bilinçaltı rüyalar sürekli. Evde olduğumuz için midir nedir anlamıyorum Kafamızı koyduğumuz gibi uyumamız gerekmiyor muydu? Bu da mı yalan
Canım ben ilk 3 ayda 6 kilo aldım 24.hafta kontrole gittiğimde 15 kilo almıştım doktor kızdıBen çok şaşırdım aşırı yiyorum ama yok yani şuan olduğum kiloya hamile değilken düşememiştim
Sonradan açılıp dubaya dönmem inşallah
Ayy bende geçen gün aynı rüyayı gördüm.Ay ben ilk 3 ay resmen uyuyarak yaşadım. Sabah 8-12 arası dersim vardı ona kalkıyordum. 12de yatıp geri 4teki derse kalkıyordum. Akşam yemeği yeyip geri yatıyordum gece 1 gibi kalkıyordum. 3te tekrar yatıp sabaha kadar uyuyordum. Sadece ders ve yemek için uyanıktım sonra geçti.
Şimdi de gece yatıyorum sabaha kadar 30 kere uyanıyorum
Rüyalar hormonlardan dolayı coşmuş oluyor valla ona engel bir sey varsa ben de istiyorum. Benim rüyalar standart ama hep doğumdayım birini doğuruyorum diğeri icimde kalıyor eve gönderiyorlar
Evet evet tırnaklarım aşırı hızlı uzuyor, tüyler zaten foraCanım ben ilk 3 ayda 6 kilo aldım 24.hafta kontrole gittiğimde 15 kilo almıştım doktor kızdı
24ten beri hiç kilo almadım. Bu kilo işini çözebilen varsa bana da anlatsın hamileyken metabolizma daha hızlı çalışıyormuş ama dikkat edersen saçlar tırnaklar çok hızlı uzuyor