2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

15.haftama kadar kullandım. Ama gece değil sabah alıyordum. Benim bulantılarım akşam daha yoğundu. Sabahı bir şekilde atlatıyordum. Salınımlı tablet ve hamileler için özel olduğu için içim rahat kullanmıştım.
Ya teşekkür ederim canım doktorum günde 2 yazdı prospektüsde 4 kullanılabilir yaziyo ama Bi sakıncası olcak diye endişeleniyorum

Günde kaç sefer kullaniyodun canim bebeğe Bi sakıncası olvak diye korkuyorum valla
İlk başlarda tek alıyordum sonra iki aldım. Bu zaten hamileler için tasarlanmış bir ilaç hatta vitamin. Doktorun verdiyse kullanabilirsin, günde 5 taneye kadar bile alabiliyorsun sanırım. Unuttum şimdi ama prospektüsünde yazıyor detaylı.

Beni 11 haftalıkken tekrar çağırdı Dr. Yani 4 hafta sonra gel dedi. Serklaj her ikiz gebede şart mı acaba. Her ikiz gebe gereksinim duyuyor mu buna
Beni de aynı şekilde ama geçen gün mide bulantim bir gün olmayınca baktırdım hersey yolundaydı yok hayır çoğu geceye ihtiyaç duyulmuyor bu rahim ağzı boyutu ile alakalı doktoruna güven ama ben aktif çalıştığım için üstüne düşmem lazım gerekirse yaptircam

İlk başlarda tek alıyordum sonra iki aldım. Bu zaten hamileler için tasarlanmış bir ilaç hatta vitamin. Doktorun verdiyse kullanabilirsin, günde 5 taneye kadar bile alabiliyorsun sanırım. Unuttum şimdi ama prospektüsünde yazıyor detaylı.
Aynen 4 e kadar da yine de ilk trimester ya ne olur ne olmaz diye oh bari içeyim ya uyuyamiycam yoksa

Ya teşekkür ederim canım doktorum günde 2 yazdı prospektüsde 4 kullanılabilir yaziyo ama Bi sakıncası olcak diye endişeleniyorum

Doktorum 3 kullan demişti 2 gece 1 gündüz. Kendime göre ayarladım bana sabah 1 tane aldım mı yetiyordu tüm gün. Yetmeyeceği günler biliyordum 2 Adet içiyordum. Onu kendin ayarlarsın zaten bulantına göre 👍

Kızlar inşallah bu topiğe katılmak bana da nasip olur🤲🙏
Bende Cuma günü 5. Gün taze çift embriyo transferi oldum.
İlk günden beri bir halsizlik yorgunluk hissi var, sürekli uykum geliyor.
Adet sancım yatarken yok ama ayaktayken adet sancım çok oluyor,
Ve dudağım ince ince çatlak oldu, dilimle yaladığımda çok yanıyor, progestan iğne kullanıyorum, hepsini bu progestan iğne mi yapıyordur?

Son düzenleme:
Beni 11 haftalıkken tekrar çağırdı Dr. Yani 4 hafta sonra gel dedi. Serklaj her ikiz gebede şart mı acaba. Her ikiz gebe gereksinim duyuyor mu buna
Sart değil canım daha önce serklaj yapıldıysa veya rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yaptıysan ikinci gebeliklerde yapılıyor. Onun dışında rahim ağzı uzunluğu 25 mm altına düşerse 12.hafta civarı yapılıyor. Bende serklaj yok mesela her şey de yolunda çok şükür. Düzenli olarak ölçtür sen yine de.

Kızlar inşallah bu topiğe katılmak bana da nasip olur🤲🙏
Bende Cuma günü 5. Gün taze çift embriyo transferi oldum.
İlk günden beri bir halsizlik yorgunluk hissi var, sürekli uykum geliyor.
Adet sancım yatarken yok ama ayaktayken adet sancım çok oluyor,
Ve dudağım ince ince çatlak oldu, dilimle yaladığımda çok yanıyor, progestan iğne yapıyorum, hepsini bu progestan iğne mi yapıyordur?
Hayırlı olsun canım inşallah seni de aramızda bekliyoruz hayırlı haberlerini almak nasip olsun😍
Kasık ağrısı transferden sonra oluyor genelde ama dudak çatlaması hiç denk gelmedim. Progestan iğne çok uzun süre kullandım bende öyle bi etkisi olmamıştı.

Hayırlı olsun canım inşallah seni de aramızda bekliyoruz hayırlı haberlerini almak nasip olsun😍
Kasık ağrısı transferden sonra oluyor genelde ama dudak çatlaması hiç denk gelmedim. Progestan iğne çok uzun süre kullandım bende öyle bi etkisi olmamıştı.
Çok teşekkür ederim canım, 🙏inşallah gelirim aranıza😍
Birde bugün başlayan vajinamda bi ağırlık var sanki arada vajinada batmalar oluyor. Hafiften makatta da sancı oluyor, tam olarak kabız değilim ama yinede tuvalete biraz zor çıkıyorum,İnşallah iyiye işarettir🤲🤲
Senide az çok okudum canım bebeklerin tam zamanında sağlıcakla doğarlar inşallah 🧿🧿🙏

Çok teşekkür ederim canım, 🙏inşallah gelirim aranıza😍
Birde bugün başlayan vajinamda bi ağırlık var sanki arada vajinada batmalar oluyor. Hafiften makatta da sancı oluyor, tam olarak kabız değilim ama yinede tuvalete biraz zor çıkıyorum,İnşallah iyiye işarettir🤲🤲
Senide az çok okudum canım bebeklerin tam zamanında sağlıcakla doğarlar inşallah 🧿🧿🙏
Inşallah canım hepimiz vaktinde alalım bebeklerimizi kucaklarımıza😍 ben gün gün belirtilerimi yazmıştım mesela tutmaz da ikinci transferde aynı şeyleri yaşarsam gebelikten değil derim diye. Aradan zaman geçince insan unutuyor ilk günden itibaren hep gazım varmış kasıklarda batma hissetmişim. Inşallah ikisi de tutunur sana🤲

X