2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Normalde 2 vurulur 1 ay arayla 1-3 yıl korur. 6 ay sonra bir doz daha vurur 5 yıl korur.Ondan 1 yıl sonra bir daha vurur 10 yıl korur. En son vurduğunda 1 yıl sonra bir daha vurur doğurganlık süresince korur diyor.
Hadi 1'er yıl sonrakiler tamamda 6 ay sonrakini bebekler doğduktan ve tek başıma bakarken ben nasıl olayım. Akıl var mantık var kolumu kaldıramıyorum 😒
Bana ameliyatı atlatmamı sağlayacak kadarı yeter. 5 nedu yani 🤦🏼
Aynen canm ameliyat icin yeterli korumayı saglasin tamamdır🤷🏻‍♀️

Hepimize aynı seyleri yasatmıslar ya okudukca pes diyorum 😟 2 tup bebek tedavisi dünya kadar yedigim igne var hala ignelere devam bana da şanslısın diyolar ikiz bebegi duyunca hic ugrasmak istemiyorum boyle insanlarla Allah hepimize kolaylık versin ve kötü gözden bizi bebeklerimizi korusun 🙏🏻🧿🧿
Bütün okul bana imrendi 🤣🤣bir kiz bir erkek çok şanslısin ay keşke bizimde olsaydı bilmiyorlar ne çektim. Canım hamile olmana çok sevindim. 🤗🤗

Benim de ayaklarım topuklarım ağrıyor. İki tabak yıkayayım sanki 10 km yürümüşüm gibi bir ayak ağrısı 🥲😅
Topuk ağrısı 23 24.haftalar bende de vardı canım sonra o geçti kaburga ağrısı başladı keşke topukta kalsaydık 🤣 doğurana kadar daha başımıza ne gelecek acaba 🤣
Ay geçen uzuuun aradan sonra dışarı çıktım. Yürüyüş alanına gittim. Maşallah diyeyim kadına da. Baya yedi aylık filan vardır koştur koştur yürüyordu. Ben nefesi zor alıyordum sallana sallana gidiyordum 😅
Komşum doğuma kadar yürüyüş yaptı onu görünce ben de öyle olcam sanmistim. Yemek yapsam uzaya roket fırlatmış gibi hissediyorum 🤣

Topuk ağrısı 23 24.haftalar bende de vardı canım sonra o geçti kaburga ağrısı başladı keşke topukta kalsaydık 🤣 doğurana kadar daha başımıza ne gelecek acaba 🤣

Komşum doğuma kadar yürüyüş yaptı onu görünce ben de öyle olcam sanmistim. Yemek yapsam uzaya roket fırlatmış gibi hissediyorum 🤣
😂😂😂 aynen böyle canlı kanlı daha güçlü hissederek kendimi aktif bir şekilde geçiririm diyordum. Hatta böyle bazı gebeler görürdüm nasıl hoşuma giderdi. en fazla yaptığım aktivite yemek yapmak 😅😬

X