- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.481
Memnun kalirsin eminim canimGörüntüsü güzel aslında alacağım heralde bu takımı artık ne çıkarsa kızlarımın nasibine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnun kalirsin eminim canimGörüntüsü güzel aslında alacağım heralde bu takımı artık ne çıkarsa kızlarımın nasibine
Kuzum kitikate ya da andywawa ve biorganik kalite olarak çok iyi ama fiyatları da yüksek.Kız iyi akşamlar bir şey sormak istiyorum sizlere bebeklere hastane çıkışı ne aldınız ya da alacaksınız . Marka olarak caramel in ürünlerini biliyorum. Diğerlerini kumaş ya da kalite olarak bilmiyorum. Yürüyemediğim için de Avm ye gidemiyorum internetten alacağım mecbur . Bazı uygun fiyatlı ürünler gördüm ama kalitesi nasıldır bilemiyorum. Malum her şeyden 2 tane alacağımız için uygun fiyat araştırıyorum . Sizler neler aldınız ne tavsiye edersiniz
Ben düşünüyorum yaptırmayı. Ne olur ne olmaz.Ikızlerine özel sigorta yaptıran yaptıracak var mı, sizce mantıklı mı kızlar
Teşekkür ederim canım tavsiye içinKuzum kitikate ya da andywawa ve biorganik kalite olarak çok iyi ama fiyatları da yüksek.
Benim hastane çıkışlarımı ablam kitikateden alacak mavi-pembe beğendim bir model.
Onun dışında e bebekte satılan “hellobaby” ürünlerini baya öneririm.”ekonomik ve kaliteli” Hastane çıkışları dışında ben ara renkler tercih ettim hep ikisinin de giyebileceği genelde.
2 onlu ablamdan
2 beşli biri andywawa diğeri kitikate
Hmden ve andy wawadan toplamda 5 alt
4 tulum
10 çıtçıtlı atlet falan oldu.
Bir de bime gelen ürünler aşırı kaliteli atlet alt üst alacaksan aklında olsun. Görümcem şuan kıyıdaki köşedeki bimlerden bayağı bişey aldı. Ve kumaşlarını anlatamam sana.
Ben “heybeli organik” diye bi yerden çok güzel battani-pike ve müslin bezler aldım. (Trendyol) Mükemmeller.
English homedan ağız silme bezleri. Ara renkler tercih ettim birlikte giysinlerbi süre almıcam bakalım
İnşallah canım. SağolasınÇok sevindim canım gözün aydın inşallah alıp evine gideceğiniz günler de gelecek
Kaç hafta kalacakları belli değil canım. Daha sonda ile besleniyolar. Ağızdan emmeyi tolere edemiyolar. Ancak 1 2 ml alabiliyolar. Sonrasında nefesleri sıklaşıyo. Onun için de bir iki hafta daha ordayız gibi. Bugün yanların 4 kere girdim. Yarın girebilirsem 5 kere giricem. Doktorumuzun öyle demesi zaten beni çok heyecanlandırdı. Hiç beklemiyodum. İlk dokunurken sanki ilk defa bebeğe dokunuomuş gibiydim. Çok güzel bişey gerçekten. Bir bebeğe gerçekten annem diye seslenebilmekYaaaa çok sevindim kavuşmanın yarısı gibi olacakpeki daha kaç hafta kalıcaklar bir şey söylenmedi mi?
Canım benim hayırlı olsun bugün rüyamda benimde biri kız biri oğlanmış diye gördüm seni görmüşüm heralde sağlıkla büyüsünler. Toplamda kaç kilo aldın ki? Bana çok gelmiyor nedense bir aydan fazla süre var 2.2 ikinci trimester da normal gibi geliyor. Ayy bana da tuzsuz ye dediler de ekmekte filan özellikle eti tuzsuz yiyemiyorum yine atıyorum azıcık tuz. Sıfır tuz derken ki bana da öyle denildi ama ne bileyim doktor salçada yağda ekmekte var yani yine tuz alacaksın dedi. Dondurmaya da dayanamıyorum şu araHerkese merhaba.Bizim de bugün kontrolümüz vardı.Cinsiyetlerini öğrendik.Biri kız biri erkek bebişler iyi şükür ama bana tuzu tamamen kes dedi.5 haftada 2.2 kg aldım o yzden tatlı,dondurma,pilav,makarna,kavun,karpuz hepsini yasakladı.3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricez.heyecanlı bir bekleyiş daha başladı
Ne kadar güzel 1 kız 1 erkek gözünüz aydın darısı başıma bizde Pazartesi öğreneceğiz inşallah bize 12. haftada 1 kız 1 erkek gibi ama kesin bir şey söyleyemem demişti. Benimde bu aralar ayaklarım çok şişmeye başladı oturarak çalışıyorum birde havalarda ısındı sanırım ondan en güzel şeyleri yasaklamış ama yapacak bir şey yok bana da çok dikkat et demişti kilonaHerkese merhaba.Bizim de bugün kontrolümüz vardı.Cinsiyetlerini öğrendik.Biri kız biri erkek bebişler iyi şükür ama bana tuzu tamamen kes dedi.5 haftada 2.2 kg aldım o yzden tatlı,dondurma,pilav,makarna,kavun,karpuz hepsini yasakladı.3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricez.heyecanlı bir bekleyiş daha başladı
En kısa zamanda toparlanırlar inşallah evinize hep birlikte gidersiniz o zaman istediğiniz kadar sevip okşarsınızİnşallah canım. Sağolasın
Kaç hafta kalacakları belli değil canım. Daha sonda ile besleniyolar. Ağızdan emmeyi tolere edemiyolar. Ancak 1 2 ml alabiliyolar. Sonrasında nefesleri sıklaşıyo. Onun için de bir iki hafta daha ordayız gibi. Bugün yanların 4 kere girdim. Yarın girebilirsem 5 kere giricem. Doktorumuzun öyle demesi zaten beni çok heyecanlandırdı. Hiç beklemiyodum. İlk dokunurken sanki ilk defa bebeğe dokunuomuş gibiydim. Çok güzel bişey gerçekten. Bir bebeğe gerçekten annem diye seslenebilmek
Ben de dondurma ve karpuza dayanamıyorum inşallah bize de bir yasak gelmezCanım benim hayırlı olsun bugün rüyamda benimde biri kız biri oğlanmış diye gördüm seni görmüşüm heralde sağlıkla büyüsünler. Toplamda kaç kilo aldın ki? Bana çok gelmiyor nedense bir aydan fazla süre var 2.2 ikinci trimester da normal gibi geliyor. Ayy bana da tuzsuz ye dediler de ekmekte filan özellikle eti tuzsuz yiyemiyorum yine atıyorum azıcık tuz. Sıfır tuz derken ki bana da öyle denildi ama ne bileyim doktor salçada yağda ekmekte var yani yine tuz alacaksın dedi. Dondurmaya da dayanamıyorum şu ara
Yaaaa ağlatıcaksın beni çok muhteşem bir duygu olduğuna eminim ben de bir an önce kavuşmak istiyorum.Sağlıklı olsunlar da iki hafta daha küvözde kalsınlar hiç önemli değil zaten artık sürekli yanlarında olacaksın çok şükür.Yoğun b. doktorları genelde terstir iyi izin vermiş sağolsun.Sütün iyi geliyor mu canım yetiyor mu çocuklara şimdilik?İnşallah canım. Sağolasın
Kaç hafta kalacakları belli değil canım. Daha sonda ile besleniyolar. Ağızdan emmeyi tolere edemiyolar. Ancak 1 2 ml alabiliyolar. Sonrasında nefesleri sıklaşıyo. Onun için de bir iki hafta daha ordayız gibi. Bugün yanların 4 kere girdim. Yarın girebilirsem 5 kere giricem. Doktorumuzun öyle demesi zaten beni çok heyecanlandırdı. Hiç beklemiyodum. İlk dokunurken sanki ilk defa bebeğe dokunuomuş gibiydim. Çok güzel bişey gerçekten. Bir bebeğe gerçekten annem diye seslenebilmek
Canım hayırdır gebelik şekeri mi çıktı ?Normalde de severim ama şerbetli veya sütlü tatlı değil de kuru meyve bal pekmez çok severim yiyordum da. Vaktinde yaptır gözünü seveyim diyetle kontrol altına alınabilecek seviyede olsun hiç değilse
Beta bu konuda evet bir etken ama esas önemli olan kese ve iki bebek görünmesi . Benim betam 2 kata çok yakın artmıştı aklımın ucundan geçmezdi ikiz olacağı ,sağlıksız bir gebelik mi acaba dedim hatta ama benim ikiz mesela :)Merhaba kizlar size bir sorum olucak ben 5+1 de beta 3989 çıktı diğer topikdeki arkadaşlar senin betan çok yüksek dediler çoğul gebelik olabilir diye sizlere sormak istedim sizin beta niz nqsildi cumartesi Dr randevum var
Benim pazartesi beta 1606 Çarşamba 3989 çıktı 2 katından bı tık fazla diğer topikdeki arkadasla aynıyız hafta olarak benim 1606 çıktığında onun 242 çıkmıştıBeta bu konuda evet bir etken ama esas önemli olan kese ve iki bebek görünmesi . Benim betam 2 kata çok yakın artmıştı aklımın ucundan geçmezdi ikiz olacağı ,sağlıksız bir gebelik mi acaba dedim hatta ama benim ikiz mesela :)
Senin keselerin ne zaman göründü dün Dr 2 yer için belli belirsiz kese olabilir silik birşey var dedi emin değilim dedi cumartesi kendi Dr gidicemBeta bu konuda evet bir etken ama esas önemli olan kese ve iki bebek görünmesi . Benim betam 2 kata çok yakın artmıştı aklımın ucundan geçmezdi ikiz olacağı ,sağlıksız bir gebelik mi acaba dedim hatta ama benim ikiz mesela :)
Şöyle söyleyim , ilk benim betam 421 çıktı 2. betam 820 burada biraz 2 katından aşağı kaldı 3. testte 2160 gibi bir şey çıkmıştı 4 haftalıktı o zamanlar . 5+4te biz 2 keseyi net gördük, 6+4de de kalp atışlarını ve bebekleri gördük.Senin keselerin ne zaman göründü dün Dr 2 yer için belli belirsiz kese olabilir silik birşey var dedi emin değilim dedi cumartesi kendi Dr gidicem
Çok teşekkür ederimallah hepimizin gönlüne göre versin.ben de bi kız bi erkek görmüştüm rüyamda belki senin de öyle olur malum olmuştur Ben 17 haftada toplam 4.5 aldım canım.benm kilo alışım çok saçma oluyor 3 hafta hiç almıyorum sonra bi bakıyorum şişmişim.sanırım ellerim şişiyor diye kesti tuzu.hiç tuzsuz yiyemem ben de ama mecbur artık.dondurma hassas noktam ama onu da yasakladıCanım benim hayırlı olsun bugün rüyamda benimde biri kız biri oğlanmış diye gördüm seni görmüşüm heralde sağlıkla büyüsünler. Toplamda kaç kilo aldın ki? Bana çok gelmiyor nedense bir aydan fazla süre var 2.2 ikinci trimester da normal gibi geliyor. Ayy bana da tuzsuz ye dediler de ekmekte filan özellikle eti tuzsuz yiyemiyorum yine atıyorum azıcık tuz. Sıfır tuz derken ki bana da öyle denildi ama ne bileyim doktor salçada yağda ekmekte var yani yine tuz alacaksın dedi. Dondurmaya da dayanamıyorum şu ara
Allah gönlünüze göre versin inşallah.havalar ısındığı için vücut ödem topluyormuş.ben ayaklarımda bi sıkıntı yok ama azıcık yürüsem ellerim balon gibi oluyor.dikkat etmek lazım kiloya.ben bulantılarm azalınca biraz abartmıştım yemeyi ama kestim hemen bugün başladım.Ne kadar güzel 1 kız 1 erkek gözünüz aydın darısı başıma bizde Pazartesi öğreneceğiz inşallah bize 12. haftada 1 kız 1 erkek gibi ama kesin bir şey söyleyemem demişti. Benimde bu aralar ayaklarım çok şişmeye başladı oturarak çalışıyorum birde havalarda ısındı sanırım ondan en güzel şeyleri yasaklamış ama yapacak bir şey yok bana da çok dikkat et demişti kilona
Benimde cumartesi 5+4 olucak inşallah keseyi görebiliriz sabırla cumartesiyi bekliyorumŞöyle söyleyim , ilk benim betam 421 çıktı 2. betam 820 burada biraz 2 katından aşağı kaldı 3. testte 2160 gibi bir şey çıkmıştı 4 haftalıktı o zamanlar . 5+4te biz 2 keseyi net gördük, 6+4de de kalp atışlarını ve bebekleri gördük.
Amiin kuzum. Hiç merak etmiyordum ama böyle konuştukça merak etmeye başladım cinsiyet durumunu Eee çok bir şey değil ki bak ben kesin bittim Doktorun kim eğer söylemek istersen. Benim ellerim oldum olası şişer sebebi bulunamadı. İşte eskiye nazaran baya az tuz tüketsem de yine de var zamanla inşallah alıştıkça iyice keserim. Şu sıcaklarda insan arıyor ya ki kışın bile yerim benÇok teşekkür ederimallah hepimizin gönlüne göre versin.ben de bi kız bi erkek görmüştüm rüyamda belki senin de öyle olur malum olmuştur Ben 17 haftada toplam 4.5 aldım canım.benm kilo alışım çok saçma oluyor 3 hafta hiç almıyorum sonra bi bakıyorum şişmişim.sanırım ellerim şişiyor diye kesti tuzu.hiç tuzsuz yiyemem ben de ama mecbur artık.dondurma hassas noktam ama onu da yasakladı