2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hamd olsun kuzum bu defa bölüm sonu canavarını geçtim 😁 şimdi prensesi kurtarmaya gidiyorum 😂 teonun adet i bayrama denk geldi artık bir sonraki adette randevu alıp gidecek inşallah . Eşinin son test sonuçları çok şükür epey iyiydi 💕

Çok şükür geçti canım bundan sonra olacağını sanmam artık kan sulandırıcıyı da kesmişsin madem
Çok sevindim canım sağlıcakla gelsinşee inşallah

Dün kahverengi ve kırmızı karışıktı canım bugün direk kırmızı geldi adet gibi birdaha hiç gelmedi sildikçe kahve geliyo inşallah durur
Benim de 7. Haftadan 11. Haftaya kadar kahverengi lekelenmem hiç durmamıştı, progestan kullanıyordum zaten günde 3 kere, proluton depot iğne vardı bir de haftada 1 kere. Ilk kanamam olduğunda da, acil de serum takmışlardı.bir de kan sulandiriciyi hemen biraktirmisti doktor, hem iğne , hem hap kullanıyordum. Kanama alanı görülmemişti çok şükür ama, kanama alanı gorunenlerde de tuvalet harici kalkmadan atlattılar bu süreci . Inşallah senin de sana sımsıkı tutunur bebeğin. Stres yapma, sakince dua edip bekle sadece. Allah izin verirse geçer bunlar da 🤗🤗

Benim de 7. Haftadan 11. Haftaya kadar kahverengi lekelenmem hiç durmamıştı, progestan kullanıyordum zaten günde 3 kere, proluton depot iğne vardı bir de haftada 1 kere. Ilk kanamam olduğunda da, acil de serum takmışlardı.bir de kan sulandiriciyi hemen biraktirmisti doktor, hem iğne , hem hap kullanıyordum. Kanama alanı görülmemişti çok şükür ama, kanama alanı gorunenlerde de tuvalet harici kalkmadan atlattılar bu süreci . Inşallah senin de sana sımsıkı tutunur bebeğin. Stres yapma, sakince dua edip bekle sadece. Allah izin verirse geçer bunlar da 🤗🤗
Öyle canım Rabbime bıraktım o ne takdir ediyorsa bende kanama alanı vardı canım ilk gece geldiğimde dün azalmış dedi doktor tekrar kanamam geldi öğlen şimdi bakmadı doktor 9da heralde gelince bakacak

@yesilcayyy seneye bu zamanlar ikimiz için de uygun lokaliszasyonda bir parka gidip çocukları oynatırız inşallah🥰😊😇
Gazsız evlatlarımızı djfkfk

LaRisaCca LaRisaCca ebru hocacımın doğum ücreti acep ne kadar insan korkmuyor değil sjdjfk 🤣😀ama beni onun dışında rahatlatan yok onda yaparız kuzum biz heralde ama sağlam öderiz o zaman da muhtemelen🤣🤣🤣 ense kalınlığı sadece 7000e maloldu🥳🥳🥳🥳 canım oğluşum🥰🥰🥰

Ben battaniye ve atlet bakıorum. Güzel uygun fiyatlı olanlar varsa link beklenir :)
Canım ebru hanım medline ya da acıbademde yaptırıyor tercih senin. Bizim acıbadem sağlık sigortamız var. Eğer fiyatları arttırmadılarsa sadece ebru hanım 4500 alıyor,elden.. hastaneye ayrıca tutar ödüyorsun onu sağlık sigortan karşılıyor,bizimki 9000₺ ye kadar karşılıyor. Ama hepsini karşılamıyor belli bir kısmını yine ödüyorsun. Oda tamamen ücretsiz değil (geniş oda için konuşuyorum diğerlerini bilmiyorum) ama iskenderunda sadece 1 günlük geniş oda ücreti ödüyorum ama normal oda tercih edersem onu da ödemiyorum ve dr da buna dahil o yüzden burası işime geliyor. Fotoğrafçı ve organizasyona öderim ebru hanıma vereceğim 4500 ü 😁
Kızlar kanamam tekrarladı şimdi hastanede yatıyorum dua edin

Sağolun kızlar böyle tekrarlayan olmuş muydu çok korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun. Korkma, bak sana söylediğim gibi ben 2 ay yattım hastanede 1 hafta yatar 2 gün çıkar tekrar yatardım ama ben asla kanamadan ötürü kaybetmedim gebeliğimi bunu da hep özellikle yazıyorum. Stres yapma rahat ol 🤗 inşallah geçecek. Tedavili gebeliklerde çok oluyormuş kanama.
Çok sevindim canım sağlıcakla gelsinşee inşallah
Aminnn inşallah canım benim 🥰

anım çok geçmiş olsun. Korkma, bak sana söylediğim gibi ben 2 ay yattım hastanede 1 hafta yatar 2 gün çıkar tekrar yatardım ama ben asla kanamadan ötürü kaybetmedim gebeliğimi bunu da hep özellikle yazıyorum. Stres yapma rahat ol 🤗 inşallah geçecek. Tedavili gebeliklerde çok oluyormuş kanama.
Evet canım alacak nefesleri varsa bişey olmayacak inşallah diyorum bende kanama alanı kaybolana kadar devam edermiş araştırdığım kadarıyla bakalım doktor baksın ne diyecek o

Canım ebru hanım medline ya da acıbademde yaptırıyor tercih senin. Bizim acıbadem sağlık sigortamız var. Eğer fiyatları arttırmadılarsa sadece ebru hanım 4500 alıyor,elden.. hastaneye ayrıca tutar ödüyorsun onu sağlık sigortan karşılıyor,bizimki 9000₺ ye kadar karşılıyor. Ama hepsini karşılamıyor belli bir kısmını yine ödüyorsun. Oda tamamen ücretsiz değil (geniş oda için konuşuyorum diğerlerini bilmiyorum) ama iskenderunda sadece 1 günlük geniş oda ücreti ödüyorum ama normal oda tercih edersem onu da ödemiyorum ve dr da buna dahil o yüzden burası işime geliyor. Fotoğrafçı ve organizasyona öderim ebru hanıma vereceğim 4500 ü 😁

Canım çok geçmiş olsun. Korkma, bak sana söylediğim gibi ben 2 ay yattım hastanede 1 hafta yatar 2 gün çıkar tekrar yatardım ama ben asla kanamadan ötürü kaybetmedim gebeliğimi bunu da hep özellikle yazıyorum. Stres yapma rahat ol 🤗 inşallah geçecek. Tedavili gebeliklerde çok oluyormuş kanama.

Aminnn inşallah canım benim 🥰
Medline yolu görünür diyorsun yani :) ahahaha😬
Sağlıkla gelsinler de kuzularım sorun değil :)
Hareket hala çok net hissetmiyorum ben ya😞 böyle pat pat olanı yanı. 😬 minnacık hareketimsiler oluyo o da kesmiyor. Dün trendyoldan çok güzel müslinle battaniye ve az daha kıyafet aldım gelimce paylaşıyım :)))

Skrkz17 Skrkz17 kanama alanını boşaltıyordur vücut kötü düşünme. Kan sulandırıcı kesilse iyi olabilir ama sanki☺️ Doktorun ne dediğini yaz kuzum bize de.

L Lisa42 sen nasılsın son trimester fatihi? ☺️😇

Nosking Nosking asayiş berkamal mi? Son durumları yazmayı unutma dualarımız seninle☺️😇

Elo16 Elo16 kuzuum yavruların nasıl☺️😇❤️🥰 iyi haberlerini bekliyoruz☺️❤️

Hareket hala çok net hissetmiyorum ben ya😞 böyle pat pat olanı yanı. 😬 minnacık hareketimsiler oluyo o da kesmiyor. Dün trendyoldan çok güzel müslinle battaniye ve az daha kıyafet aldım gelimce paylaşıyım :)))

Skrkz17 Skrkz17 kanama alanını boşaltıyordur vücut kötü düşünme. Kan sulandırıcı kesilse iyi olabilir ama sanki☺️ Doktorun ne dediğini yaz kuzum bize de.

Nosking Nosking asayiş berkamal mi? Son durumları yazmayı unutma dualarımız seninle☺️😇

Brnde o minik hareketlenmeleri hissedyorum ama doktorum hala hisssetmezsin bagrsak hareketidir diyo 😅 ne zaman hissetcez o zaman 🤷🏻‍♀️

O hereketlenmeleri asıl 20 de hissetmiştim ben. Öyle pat pat olanı yani 😍 25 ten sonra büyük patpatlar oluyo. 😄
Yavrucuklarım da iyi çok şükür teyzesii. Kızım 1465 gr oğlum 1665 oldu. Doktorumuz eprotin başladı. Kilo alımı hızlancak artık. Hemen emsinler hemen eve gelsinler istiyorum. 😍🤗🤗

O hereketlenmeleri asıl 20 de hissetmiştim ben. Öyle pat pat olanı yani 😍 25 ten sonra büyük patpatlar oluyo. 😄
Yavrucuklarım da iyi çok şükür teyzesii. Kızım 1465 gr oğlum 1665 oldu. Doktorumuz eprotin başladı. Kilo alımı hızlancak artık. Hemen emsinler hemen eve gelsinler istiyorum. 😍🤗🤗
Büyük patpatlara daha var o zaman :KK73:sabrszlkla bekliyoruz 😍
Maşallah kuzucuklara 🧿🧿 hemencik büyüsünler evlerine gelsinler insallah🙏🏻

Çok şükür insülinle kan şekerini dengeledik gibi gözüküyor ama katı bir diyet de yapıyorum aynı zamanda. 2 ay idare ederiz bebekler iyi olsun yeter ki. Suları ne zaman normale döner onu merak ediyorum sadece

Çok şükür insülinle kan şekerini dengeledik gibi gözüküyor ama katı bir diyet de yapıyorum aynı zamanda. 2 ay idare ederiz bebekler iyi olsun yeter ki. Suları ne zaman normale döner onu merak ediyorum sadece
Çok şükür canım 🙏🏻 doktor kontrolün ne zaman insallah gittgnde normalr dönmüş olur 🙏🏻

Haftaya canım doğum iznini de baslatcaz inşallah. Her şey yoluna giriyor 😍
Sen nasilsin?
Insallah canım😍 bebislerde 37. Haftada geldiler mi tamamdir 🙏🏻🤗
Benimde cumartesi kontrolum vardı kızım oglana gore 1 hafta geride doktor arası fazla acılmasın diyo neler yesemdr onada kiko aldrsam diye düsünüyorum fark 38 grama çıkms 🤷🏻‍♀️

Insallah canım😍 bebislerde 37. Haftada geldiler mi tamamdir 🙏🏻🤗
Benimde cumartesi kontrolum vardı kızım oglana gore 1 hafta geride doktor arası fazla acılmasın diyo neler yesemdr onada kiko aldrsam diye düsünüyorum fark 38 grama çıkms 🤷🏻‍♀️
Benim bebeklerimin arasında hep 30g fark çıkıyor ama gün olarak 3 gün var hep aralarında. 2 normal 1 perinatolog olmak üzere 3 doktor da normal diyor, zaten ikizler aynı olamaz diyor. Bence bunlar için sıkmayın hiç canınızı, mühim olan düzenli kilo almaları. 🥰 burda da hep yazıldığı gibi kırmızı et ve süt ürünleri en çok kilo aldırıyor.

Benim bebeklerimin arasında hep 30g fark çıkıyor ama gün olarak 3 gün var hep aralarında. 2 normal 1 perinatolog olmak üzere 3 doktor da normal diyor, zaten ikizler aynı olamaz diyor. Bence bunlar için sıkmayın hiç canınızı, mühim olan düzenli kilo almaları. 🥰 burda da hep yazıldığı gibi kırmızı et ve süt ürünleri en çok kilo aldırıyor.
Gecenki kontrolde 8 gramdı bu sefer artınca endise ettim hep oluyor diye okuyorum bende insallah cok fazla acılmaz fatk🙏🏻 aslnda bol protein tüketiyorum ama daha da dikkat edicem bakalm.. cevabınız icin teşekkür ederim 🤗😍

X