2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Y yesilcayyy seneye bu zamanlar ikimiz için de uygun lokaliszasyonda bir parka gidip çocukları oynatırız inşallah
Gazsız evlatlarımızı djfkfk

LaRisaCca ebru hocacımın doğum ücreti acep ne kadar insan korkmuyor değil sjdjfk ama beni onun dışında rahatlatan yok onda yaparız kuzum biz heralde ama sağlam öderiz o zaman da muhtemelen ense kalınlığı sadece 7000e maloldu canım oğluşum

Ben battaniye ve atlet bakıorum. Güzel uygun fiyatlı olanlar varsa link beklenir :)

Benim doktorum geçen sene 20 bin küsür istemiş tek bebek için ikiz de artıyor mu bilmem benim daha çok yolum var inşallah o zamanlara gelebiliriz Rabbim bir kolaylık verir inşallah ya da başka doktor bakacağız hayırlısı sağlıklısı kolayı olsun

Gerçekten çok pahalıymış .Tüm doğum hastane masrafları dahil mi yoksa doktorun sezeryan için istediği tutar mı 20 bin ? .Hangi şehirdesiniz?

Gerçekten çok pahalıymış .Tüm doğum hastane masrafları dahil mi yoksa doktorun sezeryan için istediği tutar mı 20 bin ? .Hangi şehirdesiniz?
Canım arkadaşım söyledi yani ondan duyduğum böyle sormadım o zaman her şey dahil mi diye. Heralde artık her şey dahildir. Çok yüksek bir de geçen sene yani. Başka bir doktorla 5000 TL gibi bir rakama yaptırmıştı. Aynen sezaryen için bu rakamlar. Ben neden başka doktor baktığını sorduğumda öyle demişti. Daha çok başında olduğum için kendim doktora sormadım tabii. Duyduğum bu şekilde. İzmir kuzum.

Amin canım inşallah sağlıkla gelsinler doğsunlar da götürürüz minnoşları Ebru hanımın doğum ücretlerini ben de merak ediyorum soracağım 17 Haziran da benim kontrolüm ..senin kontrolün ne zaman L lusin ? Ben henüz hiç bir şey almadım park yatak mı beşik mi alsam onlara bakıyorum

Kızlar kanamam tekrarladı şimdi hastanede yatıyorum dua edin
Geçmiş olsun canım bende çok yaşadım bu durumu . İlk haftalarda böyle oluyor genelde . Ben de çok aşırı kustuğum için kanamam artıyordu zorlanmadan dolayı . Tam hatırlamıyorum ama 11 yada 12. Hafta da tamamen kesildi . Allah dilemişse eğer onların dünya üzerinde rızıkları varsa hiç bir şey olmaz . Tevekkül etmek lazım . Böyle düşün ve teslim ol . İnan daha rahat ediyorsun stres yaptıkça daha kötü oluyor . Düşünme ne olacak diye . Ayetel kürsü bol bol oku ben öyle yaptım hep çok şükür şimdi 7. ayıma gireceğim .Allah yardımcın olsun

Kuzum benim çarşamba kontrolüm.
Anne yanı park yatak yoyko 1 tane alıcam içine sevi bebe reflü yataklı 2 babynest koyucam. 4 aya kadar ikisini bir onda yatırcam. Sonra odalarına geçircem. Odalarına ne alcam bilmiom ama çilek mocha 70*140 olabilir. 60*120 çok mantıklı gelmiyor. 140 olanı 5-6 yaşa kadar rahat kullanıyorlar.
Park yatak ise annemlere gidince falan işe yarar baya süre. Reflü yataklı baby nestte öyle. 40ı çıkınca mersine götürdüğümde yatırırım.

Skrkz17 benim ohss iken kanamam oldu bir defa estrofem dozunu artırmıştık sonra durdu. Erken gebelik dönemiydi o zaman kuzum.
Ama çok kanaması olan okudum endişe etme durduracaklar inşallah. Allahım yavrularını sağlıkla kavuşturacak kucağına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…