- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.141
İnşallahhh canımÇok şükür geçti canım bundan sonra olacağını sanmam artık kan sulandırıcıyı da kesmişsin madem
Benim doktorum geçen sene 20 bin küsür istemiş tek bebek için ikiz de artıyor mu bilmemY yesilcayyy seneye bu zamanlar ikimiz için de uygun lokaliszasyonda bir parka gidip çocukları oynatırız inşallah
Gazsız evlatlarımızı djfkfk
LaRisaCca ebru hocacımın doğum ücreti acep ne kadar insan korkmuyor değil sjdjfk ama beni onun dışında rahatlatan yok onda yaparız kuzum biz heralde ama sağlam öderiz o zaman da muhtemelen ense kalınlığı sadece 7000e maloldu canım oğluşum
Ben battaniye ve atlet bakıorum. Güzel uygun fiyatlı olanlar varsa link beklenir :)
Resmen gaz yolu gozluyoz ciksa da rahatlasa diyeGaz kelimesi bile yoruyor artık
Gerçekten çok pahalıymış .Tüm doğum hastane masrafları dahil mi yoksa doktorun sezeryan için istediği tutar mı 20 bin ? .Hangi şehirdesiniz?Benim doktorum geçen sene 20 bin küsür istemiş tek bebek için ikiz de artıyor mu bilmembenim daha çok yolum var inşallah o zamanlara gelebiliriz Rabbim bir kolaylık verir inşallah ya da başka doktor bakacağız hayırlısı sağlıklısı kolayı olsun
Canım arkadaşım söyledi yani ondan duyduğum böyle sormadım o zaman her şey dahil mi diye. Heralde artık her şey dahildir. Çok yüksek bir de geçen sene yani. Başka bir doktorla 5000 TL gibi bir rakama yaptırmıştı. Aynen sezaryen için bu rakamlar. Ben neden başka doktor baktığını sorduğumda öyle demişti. Daha çok başında olduğum için kendim doktora sormadım tabii. Duyduğum bu şekilde. İzmir kuzum.Gerçekten çok pahalıymış .Tüm doğum hastane masrafları dahil mi yoksa doktorun sezeryan için istediği tutar mı 20 bin ? .Hangi şehirdesiniz?
Kızlar kanamam tekrarladı şimdi hastanede yatıyorum dua edin
Allah yardımcın olsun. İnşallah tez zamanda sağlıklı bi şekilde taburcu olunKızlar kanamam tekrarladı şimdi hastanede yatıyorum dua edin
Hastanede kontrol altnda olman iyi canm insallah biran evvel biter kanaman dualarımz seninleKızlar kanamam tekrarladı şimdi hastanede yatıyorum dua edin
Tabi canm bikac gün durup tekrar oluyodu benmdeSağolun kızlar böyle tekrarlayan olmuş muydu çok korkuyorum
Amin canım inşallah sağlıkla gelsinler doğsunlar da götürürüz minnoşlarıY yesilcayyy seneye bu zamanlar ikimiz için de uygun lokaliszasyonda bir parka gidip çocukları oynatırız inşallah
Gazsız evlatlarımızı djfkfk
LaRisaCca ebru hocacımın doğum ücreti acep ne kadar insan korkmuyor değil sjdjfk ama beni onun dışında rahatlatan yok onda yaparız kuzum biz heralde ama sağlam öderiz o zaman da muhtemelen ense kalınlığı sadece 7000e maloldu canım oğluşum
Ben battaniye ve atlet bakıorum. Güzel uygun fiyatlı olanlar varsa link beklenir :)
Sağolun kızlar böyle tekrarlayan olmuş muydu çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım bende çok yaşadım bu durumu . İlk haftalarda böyle oluyor genelde . Ben de çok aşırı kustuğum için kanamam artıyordu zorlanmadan dolayı . Tam hatırlamıyorum ama 11 yada 12. Hafta da tamamen kesildi . Allah dilemişse eğer onların dünya üzerinde rızıkları varsa hiç bir şey olmaz . Tevekkül etmek lazım . Böyle düşün ve teslim ol . İnan daha rahat ediyorsun stres yaptıkça daha kötü oluyor . Düşünme ne olacak diye . Ayetel kürsü bol bol oku ben öyle yaptım hep çok şükür şimdi 7. ayıma gireceğim .Allah yardımcın olsunKızlar kanamam tekrarladı şimdi hastanede yatıyorum dua edin
Geçmiş olsun canım.benim hiç kesilmemişti.sadece lavaboya ve yemek yemek için kalktım 1 ay boyunca.hastanede kontrol altına alırlar merak etme.dualarım seninle.Sağolun kızlar böyle tekrarlayan olmuş muydu çok korkuyorum
Canim taze kirmizi kan seklinde miSağolun kızlar böyle tekrarlayan olmuş muydu çok korkuyorum
Kuzum benim çarşamba kontrolüm.
Dün kahverengi ve kırmızı karışıktı canım bugün direk kırmızı geldi adet gibi birdaha hiç gelmedi sildikçe kahve geliyo inşallah dururCanim taze kirmizi kan seklinde mi