2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bence söylemelisin 😅 20 haftadan sonra özellikle 120 üzeri olursa ilaç başlayabiliriz demişti Gebelikte kullanılabilen ilaçlar varmış 😉 bu arada bişey sormak istiyorum serviks uzunluğu konusunda bugün doktorum 37 mm dedi sizin kaç çıkmıştı bu haftalarda ?
37 gayet iyi benim 14.haftada 30 çıkmıştı daha da kısalır diye korkmuştum. Sonra hep o 35 40 arası çıkmaya başladı

Progestan değerin çok mu fazla diye bakabilir mesela. Diğer değerlerine baksın. Vitaminsiz filan kalma. Nedenini bulsun. Şunu yap bunu yap demekle geçmiyor demek ki. Böyle hamilelik sana eziyet olur. Bebekler için korkma. Onlar her türlü iyi olurlar. Sadece tuvalete çıkınca ıkınma bebekler için önemli olan o 🤷‍♀️

Yarın aricam doktoru. Eşimde diyor gerekiyorsa hastaneye yatirsin. Zorda kalınca mecbur ikiniyorum elimde olmadan

Geçmiş olsun canım ya fitiller etkili oluyor aslında ama süre uzunmuş bebekler için değilde senin genel sağlığın için iyi değil. Lavman filan yapabilirler gebelikte olur mu bilgim yok ama doktorun en iyisini söyleyecektir. Bende de var hoşaf yaptım blendırdan çektim yarım da soda katıp içtim bir de armut yedim bana iyi gelmişti normal kayısı bana da hiç etki etmiyor. Bir de bana yaprak sarması iyi gelir nedense hemen bağırsaklarımı gevşetir. Tabii asıl sorunun mide bulantısı o yüzden bunlar ne derece başarılı olur bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Hosaf denedim ama artık midem kaldırmıyor onuda. Lavman yaptım fayda etmedi . Dua edin bana

Yarın aricam doktoru. Eşimde diyor gerekiyorsa hastaneye yatirsin. Zorda kalınca mecbur ikiniyorum elimde olmadan

Eşin haklı serumla filan halledebilir belki bu sorunu.
Bende kabızlığıma acı biber turşusu ile çözüm buldum. Normalde acı yenilmesi iyi olmasada bana ishal yaptığını bildiğim için yiyorum 🤷‍♀️

Benim de oluyor arada,tansiyon aleti aldik, meğer tansiyonum çıkmış, öneririm size de tansiyonunuzu kontrol edin, hemen sodaya limon sıkıp içtim kısa sürede düştü tansiyonum.
Teşekkür ederim canım 🥰 benim de tansiyon aletim var, ölçtüm. Normal çıktı. Normalde de küçük olan hep düşük çıkar. Ben de kan 10 a gerilemişti demir başlamıştık belki de o yüzden böyle oluyorum. Cuma günü kontrolüm var dr tekrar bakacak, gerekirse serum takviyesi alacağım. Bir de telefondaki sağlık uygulamasından nabzıma da baktım 91 çıktı , iyi yazıyordu zaten çoğul gebeliklerde 120 ye kadar normalmiş

X