- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.641
Benim de öyle olmuştu çünküİçimden kız geçiyor hayırlısı olsun canım bende dün dahiliyeye gittim tsh düşmüş 1.97 dediğin gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyle olmuştu çünküİçimden kız geçiyor hayırlısı olsun canım bende dün dahiliyeye gittim tsh düşmüş 1.97 dediğin gibi
Aynen canım boşyere panikledimBenim de öyle olmuştu çünkü
Valla erkekler o konuda efsane işim vardı fırında yemek vardı on dakika sonra kapat dedim kapatmış ama fırının ağzını açmamış aç dememişim yaw dedim gözün görmedi mi pişmiş kızarmış ben böyle bırakırsam yanar bu. Neyse kıyma almıştı bir şey yapamadık bari kavurup kaldıralım dedik yine işi eşime bıraktım yağ koyayım mı dedi ben de suyunu bıraksın çeksin sonra dedim. Soğanlı kavurası tutmuş ne bileyim bu da soğanları koymuş suyunu salacak çekecekte yağ ekleyecek Öyle çöpe attım soğanları çok kötü görünüyordu. Ellerine ayrıntılı talimat vermek gerekBırak nereye koyduğunu da bulamaz. Ben benimkinin çanta içinde bile eşyaları bulabileceğini düşünmüyorum
Hadi gözün Aydın kuzum. Her ay takip edilecekmiş zaten öyle istedi doktorum yarın yine vereceğim bende bakalımİçimden kız geçiyor hayırlısı olsun canım bende dün dahiliyeye gittim tsh düşmüş 1.97 dediğin gibi
Kızlar bir de göbek bölgem tüylendi benim baktıkça canımı sıkıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı. Diğer bölgelerde artma azalma yok. Ama göbek bölgem tüylendi baya baya
Seni yirim iyi yapıyon bacım sen olmasan ben şimdiye doğurmuştum belki beyin gücüyleKocamın tişörtleri bana şimdiden olmuyor şöyle etli butlu olaydı ne vardı bende giyeyim tişörtlerini
Olumlama yapıyorum ne var yani
Bak bu yönden hiç düşünmemiştim Kesin yapar
Seni yirim iyi yapıyon bacım sen olmasan ben şimdiye doğurmuştum belki beyin gücüyle
Kanser olmamak için adamları mutfağa sokmayacaksın ben onu anladım. Salonda köşeleri olacak orda oturacaklar hicbir şeyi ellemeden. Bizimki iş yapıyor yüzüne olmamış da diyemiyorum bi daha yapmaz diye korkumdan. Arkasından aynı yeri ben topluyorum bi dahaValla erkekler o konuda efsane işim vardı fırında yemek vardı on dakika sonra kapat dedim kapatmış ama fırının ağzını açmamış aç dememişim yaw dedim gözün görmedi mi pişmiş kızarmış ben böyle bırakırsam yanar bu. Neyse kıyma almıştı bir şey yapamadık bari kavurup kaldıralım dedik yine işi eşime bıraktım yağ koyayım mı dedi ben de suyunu bıraksın çeksin sonra dedim. Soğanlı kavurası tutmuş ne bileyim bu da soğanları koymuş suyunu salacak çekecekte yağ ekleyecek Öyle çöpe attım soğanları çok kötü görünüyordu. Ellerine ayrıntılı talimat vermek gerek
Konum da verdik iyi miSana doğurmak yasak. Bak kadın eğer ki 37+ dan önce doğurursan Türkiye' nin neresinde olursan ol gelir bulur ıssırırm kızlarını
Yok ben de dokunamam zaten neden böyle tüy bastı bir anda uzadı hatta anlamadım tüp bebek ilaçlarından zannettim doktora gideceğim açmaya utanırım diyordum ki yaşanan bir şeyse umursamamO göbek tüyleri 9 ay bizimle beraber sonra dökülecekler.
Arkadaşım hamileyken aldırmıştı. Gebelik sonrası devam etti çıkmaya. Ben hiç dokunulmaması taraftarıyım.
Aynen ya anlatmaktan yoruluyorum ilk ayları sakin geçireyim diyorum çoğunlukla sağ olsun kalkıyor topluyor filan ama ben yine hatta daha fazla yoruluyorum ne yapalım yakında destek olacak kimse de yok mecbur böyle kör topal ilerleyeceğizKanser olmamak için adamları mutfağa sokmayacaksın ben onu anladım. Salonda köşeleri olacak orda oturacaklar hicbir şeyi ellemeden. Bizimki iş yapıyor yüzüne olmamış da diyemiyorum bi daha yapmaz diye korkumdan. Arkasından aynı yeri ben topluyorum bi daha
Yoruldun mu acaba kuzum dinlen bir şey yapma artıkYaya kizlar karnim se.sert oldu neden boyle olduEki Görüntüle 2851976
Yok ben de dokunamam zaten neden böyle tüy bastı bir anda uzadı hatta anlamadım tüp bebek ilaçlarından zannettim doktora gideceğim açmaya utanırım diyordum ki yaşanan bir şeyse umursamam
İşte o düşünmediğin benimBen sarışın olmama rağmen bende tüylendim Esmerleri düşünemiyorum
Yaya kizlar karnim se.sert oldu neden boyle olduEki Görüntüle 2851976
Kanser olmamak için adamları mutfağa sokmayacaksın ben onu anladım. Salonda köşeleri olacak orda oturacaklar hicbir şeyi ellemeden. Bizimki iş yapıyor yüzüne olmamış da diyemiyorum bi daha yapmaz diye korkumdan. Arkasından aynı yeri ben topluyorum bi daha
Aynen ya anlatmaktan yoruluyorum ilk ayları sakin geçireyim diyorum çoğunlukla sağ olsun kalkıyor topluyor filan ama ben yine hatta daha fazla yoruluyorum ne yapalım yakında destek olacak kimse de yok mecbur böyle kör topal ilerleyeceğiz