2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

benden daha alerjik olamazsın :)
hamileliğe bile alerji oldum ben Progestan ve östrojene :KK70:
pfizer aşısına olmadım ama
sinovac yaşlılar ve hamilelere uygulanmammış çin de
Yaaa okudugum makalelerde daha etkili bir ası diyodu ondan bende cekindim.. tabi doktorum hamileler uzerine yapılan calismalara daha hakimdir bakayım o ne dicek 🤔
Teşekkürler bilgi icin biraz daha arastırayım 🤗

Ooo hatay mi hassas noktam 🤣 doğumdan sonra oraya tayin isticez ama 2 bebekle nasıl taşınırız bilmiyorum

Tam ben yazacaktım. Hatay dedi diye 🤭🤭
Bu arada kuzu sana bişey olmasın lütfen. Ne yaşarsan peşinden geliyorum derken doğru söylüyorum. Midem bulanmaya başladı tekrardan sabahları 🤦🏼 Mide yanmalarımdan Rennie şişesiyle ortam kurar oldum. Nesine içeceğime karar veremiyorum sadece. 🤣🤣 Sağlığına mı içsem 🤷‍♀️

Ilk gebeliğim olduğu için kıyaslama yapamıyorum ama ben çok rahat geçirdim şimdiye kadar. Ağırlaşmadım da henüz hamile değilmişim gibi devam yani 🙈
Rabbim sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikisini de inşallah 🤗
Kaç kilo aldınız. Şu sıralar hiç dikkat etmiyorum hemen aldım gibi kilo 🤦🏻‍♀️ Ciğerlerim pek iyi değildir küçükken zatürre atlatmışım o göbekle nefesim kesilir diye korkuyorum 😬

Sağol canım vücudum ilk defa bu kiloyu gördü şaşıyorum her tartıya çıktığımda ama bebisler iyi olsun kilo alır veririm sorun yok 🤗
İnşallah canım benim çok heyecanlıyım 1 güncük kaldı 🤭 Kilya Kilya
Yaa inan doğumla çoğu gider zaten bence çok ideal bir kilo alımı olmuş sizin ki. İnşallah biz de çok almayız 🤲🏻 Evet ya ben o ilk buluşma anını çok merak ederim hep. Yani şimdi görüntüleme teknikleri çok iyi ama canlı kanlı olarak görmek 🤩🥰 tüm bekleyenlere sağlık huzur kolaylıkla nasip olsun🤲🏻

Sağol canım vücudum ilk defa bu kiloyu gördü şaşıyorum her tartıya çıktığımda ama bebisler iyi olsun kilo alır veririm sorun yok 🤗
İnşallah canım benim çok heyecanlıyım 1 güncük kaldı 🤭 Kilya Kilya
Heyecan doruktadır tabi ya 😍😍 Rabbim sağlıkli dogum nasip etsin sen ve bebislerde iyi olun insallah 🤲🏻 guzel haberlerini bekliyoruz 🤗

X