- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 29
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.081
Hayırlı kandiller arkadaşlar bende sonlara yaklaştım nasip olursa 10 gün sonra 37. Haftada doğum olucak bebeklerin 35. Hafta kilosu 2200 sizce nasıl kiloları ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnkar eder tabi kurduğu cümle okadar bilgisizlik kokuyor ki başka bir doktora evet söyledim diyrmez rezil olurdu.İyi haberlerini aldıkça yaz olur mu canım inşallah bir sıkıntı yoktur 20 günü bulmaz bir kaç güne yanında olurlar gibi hissediyorumAy
37 bence de çok iyi bu çocuk doktoru sonra ben öyle demedim demiş doğum doktoruma o an ne amaçla söyledi bizde anlamadık çünkü tekil gebelikte bile 37 normal kabul ediliyor. Solunum sıkıntısı var dediler oksijen veriyorlar küvezin içine durumları iyiymiş ama ne zaman çıkar bilemeyiz diyorlar .nakili ben de düşündüm sonra küvezde rahat gibiler insan yine de korkuyor alıp götürmeye beklemedeyiz bakalım
Ay maşallahHayırlı kandiller arkadaşlar bende sonlara yaklaştım nasip olursa 10 gün sonra 37. Haftada doğum olucak bebeklerin 35. Hafta kilosu 2200 sizce nasıl kiloları ?
Hayırlı kandiller kızlar.
Kilo aldığım zaman bebekler de gününde gidiyodu sanki
Şimdi kilo kontrolü yapınca azıcık gerilemiş gelişimleri :) Ya da ben buna yordum :)
Prof olanlar 12-14 kg ideal yeme kilo alma diyorlar
Uzman olan kendi arkadaşlarım ikizsin sen 20 kg hakkın var diyolar
Şu an 10 kg almış durumdayım 22. Haftada
Aynen arada kaldık yesek mi yemesek miAynı gidiyoruz ortalama seninle. 21.hafta 9 kilo aldım. Benimde doktorum kilo kontrolü yapmıyor. Bende ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım o yüzden
Aynen öyle küveze girmesinler diye çok takmıştım ama demek ki düşünmemek lazımmış .2500 2900 kiloları daKi
kiloları nasıldı?
2 dilim kek yedim vicdanım sızlıo mesela benim de . 12 kilo ile tamamlarsam erken doğum riski az olur diye düşünmekten. Amaan bir yerde salacağız bence.Aynen arada kaldık yesek mi yemesek mi
İnş çok durmadan çıkarlar eve boş gelmek biraz tuhaf oluyormuş ama hayırlısı böyleymiş deyip dua ediyoruzİnkar eder tabi kurduğu cümle okadar bilgisizlik kokuyor ki başka bir doktora evet söyledim diyrmez rezil olurdu.İyi haberlerini aldıkça yaz olur mu canım inşallah bir sıkıntı yoktur 20 günü bulmaz bir kaç güne yanında olurlar gibi hissediyorum
Küvözde tutulma tanıları ne o zaman ya.Aynen öyle küveze girmesinler diye çok takmıştım ama demek ki düşünmemek lazımmış .2500 2900 kiloları da
Ben canım ne isterse yedim ama aşırı abartmadan 17 kilo aldım . Kiloya çok takılmadım . Canının istediğini ye bence boşver2 dilim kek yedim vicdanım sızlıo mesela benim de . 12 kilo ile tamamlarsam erken doğum riski az olur diye düşünmekten. Amaan bir yerde salacağız bence.
Aynen son iki ayda özellikle salıcaz gibi geliyor banada2 dilim kek yedim vicdanım sızlıo mesela benim de . 12 kilo ile tamamlarsam erken doğum riski az olur diye düşünmekten. Amaan bir yerde salacağız bence.
Şuan oksijen Falan vermiyorlar birine gözlem altında tutuyorlarmış biz de anlamadık ne sorsak yarın ne olur bilemeyiz şuan iyiler ne zaman çıkar diye sormayın diyorlar.Küvözde tutulma tanıları ne o zaman ya.
Çok anlamadım ben
17 kiloda bebislerinde kilosu iyimis aslında o zaman çok takılmayalımBen canım ne isterse yedim ama aşırı abartmadan 17 kilo aldım . Kiloya çok takılmadım . Canının istediğini ye bence boşver
Bazen ozel hastaneler bilerek yapabiliyor ama insanda o an ya gerekliyse diye çıkaramaz tabi bence uzun süre duemayacaktir bebislerinizŞuan oksijen Falan vermiyorlar birine gözlem altında tutuyorlarmış biz de anlamadık ne sorsak yarın ne olur bilemeyiz şuan iyiler ne zaman çıkar diye sormayın diyorlar.
Maşallah kiloları çok güzel. Sana bişey sormak istiyorum. Ciğer geliştirici iğne olmuş muydun ? Bide serklajın var mıydı ?Aynen öyle küveze girmesinler diye çok takmıştım ama demek ki düşünmemek lazımmış .2500 2900 kiloları da
Oksijen vermiyolar. Beslenmeleri nasıl. Sonda ile beslenmiyorlar dimi. Bide enfeksiyon vs yok dimi ? Bana çok saçma geldi. Bazen gözlem için alıyoduk yoğun bakıma ama illaki sıkıntısı olan bebekleri. Ya oksinlenmesinde ya beslenmesinde skıntı oluyodu. Ya kanında bi sıkıntı varsa. Yani özel de çalıştığım için devleti bilmiyorum ama değişik davranıyolar bazen...Şuan oksijen Falan vermiyorlar birine gözlem altında tutuyorlarmış biz de anlamadık ne sorsak yarın ne olur bilemeyiz şuan iyiler ne zaman çıkar diye sormayın diyorlar.
Serklaj yoktu ciğer geliştirici de olmadım.Maşallah kiloları çok güzel. Sana bişey sormak istiyorum. Ciğer geliştirici iğne olmuş muydun ? Bide serklajın var mıydı ?
Oksijen vermiyolar. Beslenmeleri nasıl. Sonda ile beslenmiyorlar dimi. Bide enfeksiyon vs yok dimi ? Bana çok saçma geldi. Bazen gözlem için alıyoduk yoğun bakıma ama illaki sıkıntısı olan bebekleri. Ya oksinlenmesinde ya beslenmesinde skıntı oluyodu. Ya kanında bi sıkıntı varsa. Yani özel de çalıştığım için devleti bilmiyorum ama değişik davranıyolar bazen...
Mamayla besleniyorlar öyle dediler Yani sonda dediğin nasıl bir şey canım . Göbekten serum veriyoruz dediler Bi deMaşallah kiloları çok güzel. Sana bişey sormak istiyorum. Ciğer geliştirici iğne olmuş muydun ? Bide serklajın var mıydı ?
Oksijen vermiyolar. Beslenmeleri nasıl. Sonda ile beslenmiyorlar dimi. Bide enfeksiyon vs yok dimi ? Bana çok saçma geldi. Bazen gözlem için alıyoduk yoğun bakıma ama illaki sıkıntısı olan bebekleri. Ya oksinlenmesinde ya beslenmesinde skıntı oluyodu. Ya kanında bi sıkıntı varsa. Yani özel de çalıştığım için devleti bilmiyorum ama değişik davranıyolar bazen...