2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yarın taburcu olacağım canım ve doğru bebeğimin yanına gideceğim anne gelsin emzirsin diye bugün 2 defa aramışlar meme arıyor heralde başa mı çıkamıyorlar anlamadım..🙂🙂🙂 ay benim yavrum zayıf olanı bu birde çabucak toparlıyor sıkıldı oralarda teyzeleri ... ilk eğitimi başarıyla verirsek eve gideceğiz inşallah teyzeleri nekadar mutluyum bir bilseniz.. sabah nasıl olacak nasıl heyecanlıym
Ne güzel bir haber, onlar çok güçlü annesi. Hemen toparlayacak ve evlerine gidecekler 🥰😍

Canım kusura bakma lütfen dün okadar rahatsızdım ki hiç bakamadım telefona.Lusin gerekli açıklamayı yapmış allahtan.Bugün daha iyi misin seni ve bebekleri çok merak ediyoruz iyi haberler ver bize🤲
Diğer kuzucum da iyiymiş teyzeleri ama ona ışık veriliyor heralde sarılık belirtisi varki ondan ..olsun ben sütüm gelsin diye çok çabalıyorum şimdilik yetiyorda.. çok şükür beni tedavi eden doktorum ziyaret etmiş bebekleri mi ya diyorki çok tatlılar meşhur oldular 🙂🙂🙂

Yarın taburcu olacağım canım ve doğru bebeğimin yanına gideceğim anne gelsin emzirsin diye bugün 2 defa aramışlar meme arıyor heralde başa mı çıkamıyorlar anlamadım..🙂🙂🙂 ay benim yavrum zayıf olanı bu birde çabucak toparlıyor sıkıldı oralarda teyzeleri ... ilk eğitimi başarıyla verirsek eve gideceğiz inşallah teyzeleri nekadar mutluyum bir bilseniz.. sabah nasıl olacak nasıl heyecanlıym

Dualarımızın kabulü onlar annesi ♥️ Evdeyiz hepimiz iyiyiz demeni dört gözle bekliyoruz 🥰🥰 Rabbim bize o günüde hayırlısıyla göstersin inşallah 🤲

Diğer kuzucum da iyiymiş teyzeleri ama ona ışık veriliyor heralde sarılık belirtisi varki ondan ..olsun ben sütüm gelsin diye çok çabalıyorum şimdilik yetiyorda.. çok şükür beni tedavi eden doktorum ziyaret etmiş bebekleri mi ya diyorki çok tatlılar meşhur oldular 🙂🙂🙂
Yaaaa ayyy çok heyecan verici minik patateslerim benim annesi hemen iyileşte git kokunu çok özlemişlerdir.Emzirme için seni istediklerine göre solunumları normale dönmüş demektir bu harika bi haber,ne korkuttular hepimizi ya hem bi hastahanede mi burda da meşhur oldu seninkiler güzel annesi bak ben italyada yaşıyorum şu an bütün ailem yakınlarım Avusturya’daki annem bile sizden haberdar sen düşün artık:)) İnşallah en kısa zamanda eve gidersiniz de onlarla ilgilenmekten bize yazmaya fırsat bulamazsın🥰

Canım hikayene az çok buradan hakim oldum. Şu an gözlerim dolarak okudum yazdıklarını. Tez zamanda yuvanıza gidin bebiklerle birlikte. Rabbim ayırmasın 🤲🏻

Merhaba kızlar, bugün muayene olmaya gittim. 6+3 haftalık. Kalplerini gösterdi sadece doktorum dinletmedi. Biri sanki daha yavaştı. Bir de kanama alanım varmış. Çamurumsu akıntım olmuştu zaten. Kahverengi lekelenmeler yapmaya devam edebilir dedi. Bir şey yapmayacak mıyız dedim şimdilik hayır dedi. İlaçlara aynen devam. Tansiyonum yine yüksek çıktı 125 85 üstüne çıkarsa bize haber veriyorsun dedi. Sıcaktan uzak dur güneşe çıkma diye uyardı. Benden haberler bu şekilde iki hafta sonra yine kalp atışına bakmak için çağırdı. İnşallah sorunsuz kanamasız lekelenmesiz tansiyonsuz devam eder 🤲🏻

Kızlar. Bu gece kollarım o kadar uyuştu ki uyuyamadım. Sanki kalbim kollarıma kan pompalamayı unutuyo gibi. Sol kol ağırlıklı bir haftadır falan vardı. Bu gece her ikiside ciddi manada ağrıdı. Ayağa kalkınca bi süre kalıyo sonra geçiyo 😐

Merhaba kızlar, bugün muayene olmaya gittim. 6+3 haftalık. Kalplerini gösterdi sadece doktorum dinletmedi. Biri sanki daha yavaştı. Bir de kanama alanım varmış. Çamurumsu akıntım olmuştu zaten. Kahverengi lekelenmeler yapmaya devam edebilir dedi. Bir şey yapmayacak mıyız dedim şimdilik hayır dedi. İlaçlara aynen devam. Tansiyonum yine yüksek çıktı 125 85 üstüne çıkarsa bize haber veriyorsun dedi. Sıcaktan uzak dur güneşe çıkma diye uyardı. Benden haberler bu şekilde iki hafta sonra yine kalp atışına bakmak için çağırdı. İnşallah sorunsuz kanamasız lekelenmesiz tansiyonsuz devam eder 🤲🏻
Evet camurumsu lekeden sonra kanama alanım oluştu. İlaçlarına devam et dedi başka birsey yapmadı. Sonra lekelerle az az 2 hafta daha devam etti kendılıgınden geçti
Alanda yok olmuştu. Sıkma canını gececek

Kızlar merhaba, bir şey soracağım buradaki çoğu kadın tüp bebek ile ikiz bebek bekliyor sanırım. Transfer sayısı tercihe bağlı olabiliyor mu, kriterler var mı ? Ben iki transfer istiyorum dediğinizde doktor iki transfer yapıyor mu ? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz :KK200:

Kızlar merhaba, bir şey soracağım buradaki çoğu kadın tüp bebek ile ikiz bebek bekliyor sanırım. Transfer sayısı tercihe bağlı olabiliyor mu, kriterler var mı ? Ben iki transfer istiyorum dediğinizde doktor iki transfer yapıyor mu ? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz :KK200:
35 yaş üzerindeyseniz iki embriyo transferi yapılabiliyor.

Merhaba, yaşınız 35 üzerindeyse ilk seferde yapılabilir. Ya da daha önce başarısız 2 denemeniz varsa yapılıyor. Ama bazı doktorlar insiyatif alıp siz de kabul ederseniz ilkinde de yapabiliyor.

İyi haberlerini dört gözle bekliyoruz kuzum☺️🙏🏻

Kızlar. Bu gece kollarım o kadar uyuştu ki uyuyamadım. Sanki kalbim kollarıma kan pompalamayı unutuyo gibi. Sol kol ağırlıklı bir haftadır falan vardı. Bu gece her ikiside ciddi manada ağrıdı. Ayağa kalkınca bi süre kalıyo sonra geçiyo 😐
Geçmiş olsun kuzum
Çok hakim olmamakla beraber yattığında acaba kollarını besleyen damarlara bası mı oluyo da giden kan miktarı azalıyo🤔 onda uyuşma yapabilir mi?
Sol tarafa dönüp uzanıyorsundur🤔
Bir doktoruna danış istersen kuzum hiç bilmediğim yerden geldi. Ciddi bişey değildir pozisyoneldir☺️🙏🏻

Evet camurumsu lekeden sonra kanama alanım oluştu. İlaçlarına devam et dedi başka birsey yapmadı. Sonra lekelerle az az 2 hafta daha devam etti kendılıgınden geçti
Alanda yok olmuştu. Sıkma canını gececek
Canım inşallah benim de geçer. Şu an endişem tansiyondan yana daha çok doktor ciddi yaklaşıyor🙄

Kızlar evde tansiyon aletim var medisana ama düşük ölçüyor sanırım. Yeni alet alacağım önerisi olan var mı acaba ?

X