2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çok şükür kuzum. İçerim canım inşallah sürekli tedirginlikten kendimi dinliyorum ağrım mı var kasığımda batma mı oldu filan diye Teşekkür ederim
Ben de oyleydim dun gittim bebeklerim gayet iyi buyumuşler kanamalara ragmen sukurler olsun kendime soz verdim stres yapmicam diye stres gercekten direk onlari da etkiliyor iyiyi dusunelim iyi olsun her sey boşyere minikleri de uzmeyelim o renk bi lekelenme genelde normal kabul ediliyor canim guzel duşun

Çok şükür kuzum. Ne kadar çok şey düşünsem üzülsem de çare değil. Ne yapalım bol dua ile bekleyeceğiz inşallah

Çok şükür kuzum. Ne kadar çok şey düşünsem üzülsem de çare değil. Ne yapalım bol dua ile bekleyeceğiz inşallah
Kesinlikle oyle dua kaderi degistirirmiş dedigin gibi boool dua koy elini karnina zikir çek rabbim bebeklerimizi korusun ama endiseli olmamiz da gayet normal cok kiymetliler

Benimki haftalarca öyle oldu çok şükür bir şey olmadı. Progestan kullanıyordum. Kendini yorma dinlen. Yoğun bir kanama olursa tehlikeli olabiliyor.

İkizlerde ikili testte doğruluk payı yüzde 70 civarı. Bu sebeple Dr umuz bize nifty (fetal dna) yaptırdı. Ama normalde ikiz gebeliklerde ultrason takibi yeterli oluyor. Bizim ense kalınlığı sınıra yakın çıktığı için içimiz rahat etsin diye yaptırmıştık. Sizden hiç bir test istemeyebilir. Nifty nin doğruluk payı yüzde 98-99. Ücreti de 3 bin filan. İnş bunlara hiç gerek kalmaz sizin.

Benimki haftalarca öyle oldu çok şükür bir şey olmadı. Progestan kullanıyordum. Kendini yorma dinlen. Yoğun bir kanama olursa tehlikeli olabiliyor.
Sağ ol canım genelde evlerde de olunca yatarak geçiriyorum. Fitil prolutex ve haftada bir proluton iğne kalçadan. İnşallah bir daha yaşamam

İnşallah gerek kalmaz tup bebekte yeterince maddi olarak yiprandik henuz toparlanamadik rabbim hakkimizda en iyisini bilir hayirlisi olsun inşallahh teşekkurler cevabiniz için

Kızlar kahverengi hatta siyah diyeyim çamur gibi bir akıntı geldi fitille birlikte. Olabilir deniliyor ama korkuyorum. Ciddi bir durum yoktur değil mi
Kaçıncı haftadasın? Tüp bebek mi?
Bende aynı durumdayım, hatta pazar günü siyah pıhtı geldi.
Dün doktoruma gittim endişelenecek bir şey yok her şey normal tüp bebekte bu tarz kanamalar beklediğimiz bir şey dedi ama endişelenmiyorum dersem yalan söylemiş olurum

Geçmiş olsun size de. En azından doktorla görüşmüş muayene olmuşsunuz. İnşallah sorun olmaz. Aynen canım tüp bebek 6+1 bugün. Sizin kaçıncı hafta ?İlk haftalar olduğu için düşükten korkuyorum ister istemez. Bir daha tekrarlanmaz inşallah

Randevum Cuma gününe doktorum biraz uzak bilmiyorum ne der hala geri dönmedi canım
O zaman ayaklarınızı uzatıp dinlenin , fazla hareket etmemeye çalışın tuvalet harici , genelde çoğu kişi yaşadı bu tür kanamaları, inşallah sizin de geçer biran önce problemsiz

İkili test istemedi bizim ense kalınlığımız fazla çıkınca direk cvs yapıldı.

Ben bir gün geriden takip ediyorum seni.
Cumartesi gecesi oldu benim ilk, acile gittik oradaki doktor düşük tehliken var dedi. Doktorum endişelenme dedi ama dün doktorum muayene edene kadar ağladım hep.
Çok normal karşıladı tüp bebeklerde görüyoruz biz bu durumları, normal hamilelerin düşük tehlikesi ne kadarsa seninde o kadar düşük tehliken var dedi.
Kanama noktası varmış bende bir tane onu gösterdi, bir de proluton vuruldum ilaçlarıma ek.
Hala geliyor ama kahverengi çamur gibi, doktor içimi rahatlattı ama kucağıma sağ Salim almadan korkularım bitmeyecek sanırım

Yok canım yok biteceği yok korkuların. Benim de daha cuma muayene günüm. Kalp atışını duydunuz mu acaba ? Bir de sizinde ikiz mi?

Yok canım yok biteceği yok korkuların. Benim de daha cuma muayene günüm. Kalp atışını duydunuz mu acaba ? Bir de sizinde ikiz mi?
Kalp atışlarını 10 gün sonra duyarız daha erken dedi, bayramdan sonra gideceğiz.
Evet ikiz
Bulantılar ağrılar falan fazla bende, onlar içinde ilaçları bıraktıktan sonra daha rahat bir dönem geçireceksin ama ilk üç ay böyle olacak dedi eğer aynı durumu yaşıyorsak haberin olsun.

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bulantı değilde midem bir tuhaf değişik kazıntı kaynama gibi dün yoktu mesela bugün var. Ağrım da nadiren oluyor ona da korkuyorum Hayırlısı ile şu üç aylık dönemi atlatsak zaten riskler azalmış olacak Allah ın izni ile

Kaynamayı ben geçen hafta çok yaşadım kâbus gibiydi
benim pazar günü o kadar çok ağrım vardı ki dün giderken düştü galiba demiştim.
Zor bulunca daha evhamlı oluyor sanırım insan, rabbim yardımcımız olsun inşallah

Aynen canım zorla elde ediyoruz her aşaması çileli. Rabbim esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…