- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.941
Bana tartıl dıyor her gittigimde :) düşünsene korkudan çok yiyemiyorum :)))))))Benim 20 hafta 9 kiloyu duysa streteskoplan kovalayacak senin doktor demekki.
Birde benim doktora bak ben takip ediyor muyum ki kilonu sen ediyorsun diye fırçalıyor
Bana tartıl dıyor her gittigimde :) düşünsene korkudan çok yiyemiyorum :)))))))
Bende küçük tabak alıyorumBu kiloyada burun kivirmakgayet güzel bence
Benimde abur cubur yeme huyum yok ama yemekleri guzel yiyorum sanırım
Kılom tarıtısında çok cıkmasın diye hafıf ayakkabı kıyafet giyiyorum. Cebimde ne var ne yok eşime veriyorum. :)))Diyetisyenlik isteyip kadın doğumcu olmak
Uzun oldugun ıcın en fazla 16.kılo alabılırsın dediKötü değil kiişte her doktorun kafasında kendine göre bir normal var bence.
Kılom tarıtısında çok cıkmasın diye hafıf ayakkabı kıyafet giyiyorum. Cebimde ne var ne yok eşime veriyorum. :)))
Doktorun kadın mi pekiBana tartıl dıyor her gittigimde :) düşünsene korkudan çok yiyemiyorum :)))))))
Ben kestirdim sacımı daha yenı Ohh. Mis gibi valla. Doktorum boyatabilirsinde dedi. İçin rahat etmezse dibine degdirmezsin dediKırıklar ve bebek saçlarını inek yalamışçasına hallediyorum ama yıkanırken, tararken, kuruturken resmen yoruluyorum. Bıktım usandım
Vallaha bildin wc ye gidiyorum bide. Hatta doktor dediki biraz idrarın olsun. Daha iyi göreyimYemeği de çıktıktan sonra ye suda içme giderken
Erkek. Çok sevecenDoktorun kadın mi peki
Ben kestirdim sacımı daha yenı Ohh. Mis gibi valla. Doktorum boyatabilirsinde dedi. İçin rahat etmezse dibine degdirmezsin dedi
Kestir canım ya ne olcak. Yazda geldi gibi çekilmezBendeeee istiyorumResmen alıp makası kendim kesicem sonra intihara meyilli diye yaftalanıcam
Kestir canım ya ne olcak. Yazda geldi gibi çekilmez
Aaa genelde kadın doktorlar daha dikkat ediyor diye dusunurdumErkek. Çok sevecen
aynıyız benide. uyardı kontrol et kilonu diye23. Haftam bittecek 8.5 kg almisim dr cok iyi gidiyrsn dedi
Recep hoca uyardı bni biraz da sertçe 12-14 kg idealDoğumdan sonra kurarız bi grup veririz anacim kiloları çok da dert değil
Kuzum ben de 179um uzun kilo için rahat olursun diyorlar yer daha çok kilo alımı da çok sıkıntı olmaz diyorlar. Hayırlısı bakalım.Uzun oldugun ıcın en fazla 16.kılo alabılırsın dedi
tek yumurta ikizine gebe isen bir bebekte ne varsa diğerinde de o var demektir.Gunaydinn guzel annelerbisey sormak istiyorum cogul gebeliklerde ikili üçlü tarama yapilmiyor detayli usg yapiliyor diye duydum nasil ilerlyor surec? Sanirim taramalar yapilsada risk hangi bebekte bilinemedigi icin amniosentez vs gerekli oluyormuş o da dusuge sebep olabiliyormuş
Cift yumirta ikizlerine hamileyim peki detayli usg ilk hangi haftada yapiliyor acabatek yumurta ikizine gebe isen bir bebekte ne varsa diğerinde de o var demektir.
fetal dna testi yapılıyor çoğul gebeliklerde
bu hem doktorların hem de anne babaların en. güvendiği test
anneden kan alınır yurtdışı labaratuarlara gönderilir
kromozomal hastalıklara bakılır
sonuçlar güvenlidir
bunun yanında yine detaylı usa ye gireriz çoğul gebeler
organ anomalileri var mı yok mu diye