- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.961
12. hafta ve 21. haftada oldum şu ana kadar benCift yumirta ikizlerine hamileyim peki detayli usg ilk hangi haftada yapiliyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. hafta ve 21. haftada oldum şu ana kadar benCift yumirta ikizlerine hamileyim peki detayli usg ilk hangi haftada yapiliyor acaba
Tamam çok tesekkur ederim12. hafta ve 21. haftada oldum şu ana kadar ben
Kuzum korkma dün bende de sabah kalkar kalkmaz baş dönmesi oldu wcde dediğin gibi fitil top şeklinde düştü ve ardından sarımsı adet ilk başladığında yada biterken bi leke gelir ya öyle gelmeye başladı bildiğin soğuk soğuk terledim iyice korktum doktora gittim bu 6 ve 8 haftalarda normal karşılanıyormuş kanaman bile gelse yat dinlen dedi eğer devam ederse gel tekrar dedi yattım ve geçti bol su iç ve kendini yorma kuzum ama devam ederse git doktora en azından için rahat ederKızlar kahverengi hatta siyah diyeyim çamur gibi bir akıntı geldi fitille birlikte. Olabilir deniliyor ama korkuyorum. Ciddi bir durum yoktur değil mi
Kuzum inşallah devam etmez yani çok korkutucu cuma randevum var normalde umarım bir daha yaşamam ve vaktinde giderim sorunsuz şekilde. Çamur gibi bir şeydi yani anlamadım hiç haber verdim doktoruma hemşire doktorun gelmediğini gelince bilgi vereceğini söyledi bakalım uzandım bekliyorum mecburenKuzum korkma dün bende de sabah kalkar kalkmaz baş dönmesi oldu wcde dediğin gibi fitil top şeklinde düştü ve ardından sarımsı adet ilk başladığında yada biterken bi leke gelir ya öyle gelmeye başladı bildiğin soğuk soğuk terledim iyice korktum doktora gittim bu 6 ve 8 haftalarda normal karşılanıyormuş kanaman bile gelse yat dinlen dedi eğer devam ederse gel tekrar dedi yattım ve geçti bol su iç ve kendini yorma kuzum ama devam ederse git doktora en azından için rahat eder
Yat kuzum korkma sakin ol bende çok korktum ama gayet normal dedi progestan kaynaklı olabilirmiş bu durumlar ayaklarının altına yastık koy ben dün tüm gün öyle yattım bugün çok iyiyim dualarım seninle haberdar et inşallah devam etmezKuzum inşallah devam etmez yani çok korkutucu cuma randevum var normalde umarım bir daha yaşamam ve vaktinde giderim sorunsuz şekilde. Çamur gibi bir şeydi yani anlamadım hiç haber verdim doktoruma hemşire doktorun gelmediğini gelince bilgi vereceğini söyledi bakalım uzandım bekliyorum mecburen
Çamur gibiyse beklemiş kandır önceden kanama olup şimdi gelmiştir. Pembe kırmızı kanama olmadigi sürece sorun yok canım. Fitiller zaten hepimizi mahvetti hiç korkmaKızlar kahverengi hatta siyah diyeyim çamur gibi bir akıntı geldi fitille birlikte. Olabilir deniliyor ama korkuyorum. Ciddi bir durum yoktur değil mi
Allah razı olsun kuzum sana da geçmiş olsun öyle uzanıyorum derslerim var bugün dünde hastane yüzünden erteledim mecbur ona kalkacağım bir iki saat. Haberdar ederim inşallahYat kuzum korkma sakin ol bende çok korktum ama gayet normal dedi progestan kaynaklı olabilirmiş bu durumlar ayaklarının altına yastık koy ben dün tüm gün öyle yattım bugün çok iyiyim dualarım seninle haberdar et inşallah devam etmez
Aynen canım baya beklemiş kan gibiydi. İnşallah kırmızıya filan dönmez Doktora haber verdim bekliyorumÇamur gibiyse beklemiş kandır önceden kanama olup şimdi gelmiştir. Pembe kırmızı kanama olmadigi sürece sorun yok canım. Fitiller zaten hepimizi mahvetti hiç korkma
Sağolasın kuzum sanada geçmiş olsun çok haberlerini bekliyorumAllah razı olsun kuzum sana da geçmiş olsun öyle uzanıyorum derslerim var bugün dünde hastane yüzünden erteledim mecbur ona kalkacağım bir iki saat. Haberdar ederim inşallah
Ilk haftalarda normal deniyor kırmızi olmadıkca korkmaya gerek yok canımKızlar kahverengi hatta siyah diyeyim çamur gibi bir akıntı geldi fitille birlikte. Olabilir deniliyor ama korkuyorum. Ciddi bir durum yoktur değil mi
Çok teşekkür ederim inşallah canımIlk haftalarda normal deniyor kırmızi olmadıkca korkmaya gerek yok canım
Canm benm 10gunde 1 fix kirmizi kanamam oluyor ona ragmen iyiyiz sukurler olsun sonra kahverengiye donuyor icten bi kanama olmustur kucuk iyileşmistir onun kalani gelmiştir kotu bisey degildir bol su ic su cok onemli uzan ayaklarini yuksek tut bi sure gecmis olsunAynen canım baya beklemiş kan gibiydi. İnşallah kırmızıya filan dönmez Doktora haber verdim bekliyorum
Kalbini ferah tut canım. Bende yaşadım. Eski kanmış. Siyaha yakındı nerdeyse. Çokta sürmediKuzum inşallah devam etmez yani çok korkutucu cuma randevum var normalde umarım bir daha yaşamam ve vaktinde giderim sorunsuz şekilde. Çamur gibi bir şeydi yani anlamadım hiç haber verdim doktoruma hemşire doktorun gelmediğini gelince bilgi vereceğini söyledi bakalım uzandım bekliyorum mecburen
Benim doktorum ikili test ve afp diye bir test yaptı 1 ay arayla, ikili testte ikiz de olsa doğru sonuç verdiğini söyledi hatta iki bebek için ayrı ayrı risk durumu hesaplanmıştı, afp testi ise iç organlarla ilgili bir testmis . Ikisi de normal cıktı, daha sonra ayrıntılı ultrasona da girdim .Gunaydinn guzel anneler bisey sormak istiyorum cogul gebeliklerde ikili üçlü tarama yapilmiyor detayli usg yapiliyor diye duydum nasil ilerlyor surec? Sanirim taramalar yapilsada risk hangi bebekte bilinemedigi icin amniosentez vs gerekli oluyormuş o da dusuge sebep olabiliyormuş
Çok şükür kuzum. İçerim canım inşallah sürekli tedirginlikten kendimi dinliyorum ağrım mı var kasığımda batma mı oldu filan diye Teşekkür ederimCanm benm 10gunde 1 fix kirmizi kanamam oluyor ona ragmen iyiyiz sukurler olsun sonra kahverengiye donuyor icten bi kanama olmustur kucuk iyileşmistir onun kalani gelmiştir kotu bisey degildir bol su ic su cok onemli uzan ayaklarini yuksek tut bi sure gecmis olsun
Aynen canım siyahımsı idi. İnşallah devam etmezKalbini ferah tut canım. Bende yaşadım. Eski kanmış. Siyaha yakındı nerdeyse. Çokta sürmedi
Benim de 7. Haftadan 11. Haftaya kadar devam etti kahverengi kanama, pembe ya da kırmızı olmadığı sürece sorun yok diyor doktorlar , ama yine de bir kontrole gidin en kısa zamanda , bazen kese etrafında kanama görülebiliyor.Aynen canım siyahımsı idi. İnşallah devam etmez
Randevum Cuma gününe doktorum biraz uzak bilmiyorum ne der hala geri dönmedi canımBenim de 7. Haftadan 11. Haftaya kadar devam etti kahverengi kanama, pembe ya da kırmızı olmadığı sürece sorun yok diyor doktorlar , ama yine de bir kontrole gidin en kısa zamanda , bazen kese etrafında kanama görülebiliyor.
Ben de fikir alma amacli bi docent buldum ona gideceğim bikac doktora danismak daha dogru sanirim. Umarim normal cikar her şeyBenim doktorum ikili test ve afp diye bir test yaptı 1 ay arayla, ikili testte ikiz de olsa doğru sonuç verdiğini söyledi hatta iki bebek için ayrı ayrı risk durumu hesaplanmıştı, afp testi ise iç organlarla ilgili bir testmis . Ikisi de normal cıktı, daha sonra ayrıntılı ultrasona da girdim .
Yalniz doktorlar ikili test konusunda farklı düşüncelere sahip . Benim gittiğim doktor prof.