- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.001
Galaxyeliz61 nasılsın kuzum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilgine çok teşekkür ederimGalaxyeliz61 nasılsın kuzum?
Cok cok sevindim kuzucuklar toparlıyor demek ki annesi maşallah onlara sende iyilesirsen hersey yolunda demektir bu günler geride kalmıs olacak insallahCanım ilgine çok teşekkür ederim
Hastanedeyim ben tedavi görüyorum ağrı sancı çok olduğu için dayanamadım doktor yatış verdi..ama bugün ayağa kalktım artık derin nefes alabiliyorum.. Moralim yerinde bebekler için emzirmeye çağırıldım demek ne kadar toparlamışlar kuzularım bni arıyor teyzeleri...
Tedavim sadece damar yolundan verilen sıvı,vitamin,ve taş için antibiyotik... ağızdan beslenme yasak ...çok şükürler olsun buda geçecek ...Rabbim hepinizden razı olsun giremiyorum buralara hepiniz iyisinizdir inşallah ..Allahım a emanet ediyorum sizleri...
Canım ilgine çok teşekkür ederim
Hastanedeyim ben tedavi görüyorum ağrı sancı çok olduğu için dayanamadım doktor yatış verdi..ama bugün ayağa kalktım artık derin nefes alabiliyorum.. Moralim yerinde bebekler için emzirmeye çağırıldım demek ne kadar toparlamışlar kuzularım bni arıyor teyzeleri...
Tedavim sadece damar yolundan verilen sıvı,vitamin,ve taş için antibiyotik... ağızdan beslenme yasak ...çok şükürler olsun buda geçecek ...Rabbim hepinizden razı olsun giremiyorum buralara hepiniz iyisinizdir inşallah ..Allahım a emanet ediyorum sizleri...
İçimi rahatlattın güzel kalplim çok mutlu oldum şuan.. çok şükür ..Allahım senden raZı olsun inşallah...Doktoruna sor şuan kullandığın antibiyotikler emzirmeye engel olan antibiyotiklerden değil ise sütünü yollamaya devam et tabiki :)
Crp emzirmeye direk etki etmez kuzum.
Bir de emzirmeye engelse antibiyotikler sağıp dökersin ama memeyi hep uyar canım meme hep bebekler için hazır ve nazır olsun :)
Geçmiş olaun kuzum benim
Az sabırla bebelerin kucağına gelecek
Bugün doktor 12 haftayi doldur bi kacini birakicaz dedi bakalim hangisiAynen bende aylardır heryanim ilaç oldu. Insallab sonu güzel olur hayırlısıyla. Bu iğne iside herkesde farklı anlam veremedim
5+5te ikisinin de kalp atışını duydum benKizlar kalp atislarini ne zmn duydunuz kacinci haftada?
Kizlar kalp atislarini ne zmn duydunuz kacinci haftada?
7+2 de duyduk biz de ikisini de.Kizlar kalp atislarini ne zmn duydunuz kacinci haftada?
Sen baya erken duymussun5+5te ikisinin de kalp atışını duydum ben
Meyveli su icBende 24haftadayım 3kılo 54le hamıle kaldım 57 kıloyum. Ama ben kusma bulantı kanama. Sudan tıksındım. Hala su içemiyorum. Caylı su içiyom. Yemek çok yıyemiyom. Mide bulantısı için mide ilacı verdı
Canım kusura bakma lütfen dün okadar rahatsızdım ki hiç bakamadım telefona.Lusin gerekli açıklamayı yapmış allahtan.Bugün daha iyi misin seni ve bebekleri çok merak ediyoruz iyi haberler ver bize
Yarın taburcu olacağım canım ve doğru bebeğimin yanına gideceğim anne gelsin emzirsin diye bugün 2 defa aramışlar meme arıyor heralde başa mı çıkamıyorlar anlamadım.. ay benim yavrum zayıf olanı bu birde çabucak toparlıyor sıkıldı oralarda teyzeleri ... ilk eğitimi başarıyla verirsek eve gideceğiz inşallah teyzeleri nekadar mutluyum bir bilseniz.. sabah nasıl olacak nasıl heyecanlıymCanım kusura bakma lütfen dün okadar rahatsızdım ki hiç bakamadım telefona.Lusin gerekli açıklamayı yapmış allahtan.Bugün daha iyi misin seni ve bebekleri çok merak ediyoruz iyi haberler ver bize