- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.921
Tekmelerden çekiyoruz baya biIlerleyen haftalarda onu da hissedicem galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekmelerden çekiyoruz baya biIlerleyen haftalarda onu da hissedicem galiba
Süt kokulu tişört bi de tahammül edilemeyen kaynanaları da konuşuruzAynen ama mantikli dogumdan snra uykusuz geceler diye konu ac Nosking kizlari ekle kakadan gazdan kusmuktan ve goz altiorluklarimzdan bahsedelim haaa ama bakin anne topuzu olmadan gruba alim.yasaktr
Süt kokulu tişört bi de tahammül edilemeyen kaynanaları da konuşuruz
25.haftaya girdim. 7 kılosiz kaç kilo aldınız
Aynen ama mantikli dogumdan snra uykusuz geceler diye konu ac Nosking kizlari ekle kakadan gazdan kusmuktan ve goz altiorluklarimzdan bahsedelim haaa ama bakin anne topuzu olmadan gruba alim.yasaktr
25.haftaya girdim. 7 kılo
Doktorum bu kiloya burun kıvırdı fazla sankı der gibi
Abur cubur yemiyorum. Demkkı yesem düşünemiyorum.
Kötü değil kiişte her doktorun kafasında kendine göre bir normal var bence.25.haftaya girdim. 7 kılo
Bu kiloyada burun kivirmak gayet güzel bence25.haftaya girdim. 7 kılo
Benim ablam da bana izin vermiyor ben de kesemiyorum ağzıma tükürür valla.Anne topuzuna şimdiden başlayanları napcaz Saçlarımı kestiremiyorumda çevremdekilerin batıl inançlarından Rapunzel Trabzon çekicem yakında 9.kattada oturuyorum sallayacam aşaa doğru
Aaa saç niye kesilmiyor bunu bilmiyodumAnne topuzuna şimdiden başlayanları napcaz Saçlarımı kestiremiyorumda çevremdekilerin batıl inançlarından Rapunzel Trabzon çekicem yakında 9.kattada oturuyorum sallayacam aşaa doğru
Benim ablam da bana izin vermiyor ben de kesemiyorum ağzıma tükürür valla.
Kırıklar yeni çıkan bir sürü bebek saçları derken baya gıcık oluyorum saçlarıma.
İlk zamanlar bazen 5-10gram oluyordu bazen eşit oluyordular. Son zamanlar 170 oldu sonra 130 oldu falanIlk.zamndan beri fark var miydi yoksa yeni olana bisey mi
Aaa saç niye kesilmiyor bunu bilmiyodum
Artik bende kestirmem kestireyim diyodum vakalar yine cogalinca gidemedim kuafore iyi olmus o zaman.. batıl inanis ama olsunVallaha ben duyduğumun yalancısıyım saçınla beraber bebeğin ömrü kısalırmış derlermiş büyükler. Saç boyatmayı anlıyorum kimyasal sonuçta ona bende karşıyım ama. Kestirmek bariz saçma
Artik bende kestirmem kestireyim diyodum vakalar yine cogalinca gidemedim kuafore iyi olmus o zaman.. batıl inanis ama olsun
Şuan tam 30+0 haftalığım. Bugün ilk nst mi tecrübe ettim. Bi sıkıntı yoktu çok şükür :) bundan sonra muayenelerim 2 haftaya düştü. 2 hafta sonra da ciğer geliştirici vurcaz dedi ama bakalımKızlar nstye ilk hangi haftada girdiniz? Ilk nstde sancınız cıktı mı?
Ben kilolu hamile kaldım. Senin gibi ilk 5 ay a kadar 1 kilo aldım. Sonra bi iştah açıldı. Şuan +13 le yola devam ediyorum. Doktorum herhangi bi yorum yapmadıKızlar az kilo almanın en azından ilk 5 ay az kilo almanın son ayları rahatlatacağını düşündüğümden abur cuburdan uzak duruyorum. Zaten başlangıçta ohss geçirdim karnım 7-8 kilo ödem topladı o zaman çok ağrım oldu diye iştahsız birine döndüm. Sonra ense kalınlığı çıkınca bebeklerde 10 gün ağladım zar zor beslendim. Şimdi daha yeni iştahım açılıyor yavaştan ama yine de abartmayayım diye dikkat etmeye çalışıyorum. Son aylarda daha rahat hareket edebilirim gibi geliyor. Bu arada diyetim yok normal yemeklerimi yiyip meyvemi kuruyemişimi de eksik etmiyorum. Şuana kadar 1 kg aldım.
Sizce ilk aylar az kilo almak son ayımızı daha rahat kılar mı?
Beni hep 2 haftada bir çağırdı 27de nst isteyecek mi merak ediyorumŞuan tam 30+0 haftalığım. Bugün ilk nst mi tecrübe ettim. Bi sıkıntı yoktu çok şükür :) bundan sonra muayenelerim 2 haftaya düştü. 2 hafta sonra da ciğer geliştirici vurcaz dedi ama bakalım
Ben kilolu hamile kaldım. Senin gibi ilk 5 ay a kadar 1 kilo aldım. Sonra bi iştah açıldı. Şuan +13 le yola devam ediyorum. Doktorum herhangi bi yorum yapmadı
İnşallah sıkıntı çıkmaz canımBeni hep 2 haftada bir çağırdı 27de nst isteyecek mi merak ediyorum
Aradın mı kuzum karnında toplanma oluyor kasılma var gibi demiştin? Bizim de kontrolümüz 26 mayısta :) 18 haftanın içinde olucaz tüm genetik tarama sonuçlarımız gelmiş ollacak inşallah iyilerdirBeni hep 2 haftada bir çağırdı 27de nst isteyecek mi merak ediyorum
Inşallah temiz çıkar bütün sonuclarAradın mı kuzum karnında toplanma oluyor kasılma var gibi demiştin? Bizim de kontrolümüz 26 mayısta :) 18 haftanın içinde olucaz tüm genetik tarama sonuçlarımız gelmiş ollacak inşallah iyilerdir