2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Tek yönlü hiç araştırmadım. İstediğim öne arkaya ve sağa sola iki şekilde de sallanabilmesiydi. Onuda bu sağlıyor. Birde bi youtuberın evinde görmüştüm oğlu çok seviyordu gidip gidip kıvrılıyordu içine hoşuma gitmişti 😃
Güzele benziyor 🤗 icide konforlu gibi geldi bana

Tek yönlü hiç araştırmadım. İstediğim öne arkaya ve sağa sola iki şekilde de sallanabilmesiydi. Onuda bu sağlıyor. Birde bi youtuberın evinde görmüştüm oğlu çok seviyordu gidip gidip kıvrılıyordu içine hoşuma gitmişti 😃
Ben bu acıdan hiç düşünmemiştim saga sola dönmesini. Mantıklı yanı

Kızlar siz oksapar iğne kullanıyor musunuz? Benim kafam karıştı biraz bu konuda . Aynı doktor da tedavi olan iki arkadaş var onlardan halen o doktora gidiyorlar 12. Haftalarında iğneyi kesti doktor. Ben oraya devam etmiyorum sadece ilaçları ne kadar kullanacağımı söylediler bana oksapari doğuma kadar devam dediler . Benim de geçmişte kaybım ya da pıhtı sorunum yok . Hatta ilk denemeden bir oğlum var ondan da hiç kulanmadim bu iğneyi .
Bende ayni igneyi kullaniyorum banada 3 aylik olana kadar dendi suan daha 7 haftadayim o kadar cok ilac kullaniyorum artik neyi ne icin oldugunu unutdum 😃

Seytan diyor ki git paraya kıy 4mom al 😈
Eşimde ne desin su ucuzlardan alalım ip bağlayıp sallayalım 🙄😂😂

Tavana as tavana deseydin 😬😬😬 Valla ben çok zor buldum bu bebeleri ne iğneler ne acılar yaşadım, ne insanlar tanıdığım gibi çıkmadı bu süreçleri yaşarken daha da hala sıkıntısı derdi bitmiyor. Gerekirse borç alsın hiç umrum olmaz istediğim herşeyi yapsın 🤣🤣🤣 O şeytan o yüzden arada banada geliyor 🙊🙊🙊

Ben hareket edenleri hiç araştırmadım ama kuzenimden babybjörnü biliyorum. Bebek tamamen kendi hareketiyle sallıyor ve çok memnunlardı. Ama tabi fiyatları uçuk olduğu için 2 bebeye ben düşünmüyorum maalesef. Joienin şu modeli ona baya yakınmış diye okudum, daha erişilebilir fiyatta ve hatta bunun da sallama özelliği varmış. Yorumlar da genel olarak olumlu. Aklınızda bulunsun. 6B7FFFB0-270F-42CE-BEAF-F5DEC02FE429.png

Tavana as tavana deseydin 😬😬😬 Valla ben çok zor buldum bu bebeleri ne iğneler ne acılar yaşadım, ne insanlar tanıdığım gibi çıkmadı bu süreçleri yaşarken daha da hala sıkıntısı derdi bitmiyor. Gerekirse borç alsın hiç umrum olmaz istediğim herşeyi yapsın 🤣🤣🤣 O şeytan o yüzden arada banada geliyor 🙊🙊🙊
Tavana asılandanda alacagım diyor 😂
Ne sen sor ne ben anlatayım. Benımde aynı oldu. Çoğu insandan sogudum. Manevi sıkıntı cok cektım. Allah tan sonu iyi oldu. İnşaAllah kucagımıza alırız. Hayırlı evlatlar olurlar.

Tavana asılandanda alacagım diyor 😂
Ne sen sor ne ben anlatayım. Benımde aynı oldu. Çoğu insandan sogudum. Manevi sıkıntı cok cektım. Allah tan sonu iyi oldu. İnşaAllah kucagımıza alırız. Hayırlı evlatlar olurlar.

Amin Rabbim sınavımıza son vermiş olsun inşallah 🤲 Hayırla, sağlıkla alalım kucağımıza 💕
Bende bende tavana asılandan 😍 Sonraki dönemde alıcam svava 🤣🤣 Sağlam asarsa bende binerim planı yapmıyor değilim 🙊🙊

Eklentiler

• Screenshot_20210502_132954.jpg
    Screenshot_20210502_132954.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 27
Amin Rabbim sınavımıza son vermiş olsun inşallah 🤲 Hayırla, sağlıkla alalım kucağımıza 💕
Bende bende tavana asılandan 😍 Sonraki dönemde alıcam svava 🤣🤣 Sağlam asarsa bende binerim planı yapmıyor değilim 🙊🙊
Amın 💞🌺 bende sonraki dönem alırım. Şu instagram da salıncak dünyası var orda güzel şeyler var. Benım begendıklerime toto sıgmaz aklımdan binmek geçmedi degil. 😊
Kanguru aldın mı peki

Amın 💞🌺 bende sonraki dönem alırım. Şu instagram da salıncak dünyası var orda güzel şeyler var. Benım begendıklerime toto sıgmaz aklımdan binmek geçmedi degil. 😊
Kanguru aldın mı peki

Kanguru almam gibi geliyor. Benim bel ağrım çok oluyor bebekleri pek kucağımda taşıyamam. Eşimde pek sağlam değil bu konuda sürekli ağır canyelekleri, sırt çantaları taşıdığından sivilde bu kötülüğü ona yapmayayım diyorum.
Şimdilik hiç birşey almadım sanırım son aya kalacak benim işler 😬😬 Birde millete yükleyeyim çoğunu kalanı alıcam 🙊

Canım belki geç kalmışımdır biontech kesinlikle yaptırma. Ben de doktoruma sormuştum ölü virüs olanları aile sağlığı merkezlerine sorup yaptırabilirsin ama veri yok ben git yaptır demem dedi. Ama teoride ölü virüs aşılarını gebelere yapıyoruz. Çin aşısı bu kritere uygun olan aşı. Biontech konusunda alerjik yönleri var ciddi olabiliyor nadiren olsa da bana riskli gelir. Çin aşısını 12 hafta nasip olur dolarsa bu hastalıkta böyle devam ederse inşallah yakalanmazsam düşünüyorum. Hastalık daha korkutucu geliyor ama bilmiyorum vakalar düşerse belki yaptırmam
işin kötüsü artık çin aşısı olamayacak insanlar şu an tek seçenek biontech Pfizer aşısı
sputnik v gelicek ama onunla ilgili yayın yok henüz

Biontech de daha çok veri var ama.
Otoimmün rahatsızlıkları olanlara ya da alerji geçmişi olanlarda riskli olabileceği belirtiliyor. Gebeler üzerindeki yayınları en çok olan biontech kuzum. Ben de bir hekimim ve bir sonraki aşımda gebeliğin sonlarına doğru biontech olmayı düşünüyorum. 🤔
vallahi hocam benim gebeliğe bile alerjim var
östrojen ve progestana
korka korka oldum aşıyı
biontech bana sadece kol ağrısı yaptı

Ah kuzum ben o hareketli ana kucakları paraları koryon villüs örneklemesine verdim, sonra genetik testlere verdim içim gidiyor bakınca ama🤔🤔🤔 sahibindene bakıcam ama oraya da yüksek ücretle koyuyolar
babybjörn daha iyi 4 mors tan kendi hareketleri ile sallanıcaklar ve motor hareket kabiliyetleri gelişecek zaten prematüre doğcaklar tembelliğe alışmasınlar ikinci el uygun fiyatlar var
kılıflar yıkanabiliyor güvenle alınabilir bence

Bir de kızlar su içme konusunda kesin daha önce biri paylaşmıştır ama ben de yazayım. Pozitif örnek olur belki diye.
Pandemi öncesinde günde bir bardak bile su içmediğimi bilirim. Demlikle çay içerim filtre kahve içerdim yeşil çay içerdim ama su gerçekten nerdeyse hiç içmezdim.
Pandemi ile birlikte iş yeriinde n95 maske ciddi boğaz kuruuğu yaptığı için su içmeye başladım.
Ama yine günde 1litre falan yani. Çay ve yeşil çay akşamları filtre kahve devam.
Hamilelikle beraber nerde ne okuduysam çok su için diyor. Bir de ikiz riskli gebelik su iyi geliyor dedikleri için cam meyve suyu şişelerimden birini yıkadım su şişem yaptım. Kocam sabah büyük bir sürahiyi dolduruyor işe gidiyor. Ben mutfağa geçtiğimde ordan kendi şişeme aktarıyorum ve günüm başlıyor. Gece uyumaya kadar 2.5 litreye yakın içiyorum. Bir bardak sütle birlikte 3 litreye yakın sıvı alıyorum. İdrara çıkmaktan bıktığım oluyor ama şöyle bir faydasını gördüm bir ara idrar yollarım yanıyor gibi oldu vajinam hatta. Suya abandıkça geriledi hiç ilaç içmedim. 1 hafta bu rutini tutturdum sonrasında alıştım gibi oldu. Gittiğiniz her odada mutfakta yanınızda taşıdığınız 1 litrelik bir cam şişe edinin. Hani dediğim gibi ben 33 yaşındayım hiç su içmiyordum şimdi minnaklarım için içiyorum. Gerçekten faydasını çok göreceğiz eminim☺️🙏🏻
Benden ufak bir tavsiye olsun☺️🥰

X