2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Galaxyeliz61 bebekler nasıl canım doktor bir şey dedi mi ? Dua ediyorum inş çabuk toparlayacaklar. Sen çıktın mı hastaneden

Benim aklımda Galaxyeliz61 'de ama toparlayana kadar girmem yazmıştı. Dua edelim bebekler için cidden elimizden başka birşey gelmiyor. Rabbim yardım etsin inşallah hayırlı haberler alalım.
Sen nasıl oldun?

Sana güzelce söyleniyor, kan testi ver deniliyor ama inanmıyorsun. Sürekli test üstüne test atıyorsun. Bak burda sıkıntılı zamanlardan geçiriyoruz birbirimizin mesajlarını göremiyoruz senin yüzünden. Hepimiz ikiz hamileyiz. Doğum yapan var, bebekleri sıkıntıda olan var, aramıza yeni katılıp ikiz gebelikle ilgili soru soranlar var sayende ilgilenemiyoruz onlarla. Seninle ilgili muhakkak konu vardır. Gidip orada fikir al deniliyor sana.

Ekim annelerinde de mesajinizi gördüm... bu topiklerde baslıkla ilgili oluyor genelde.. sizinde nisan ayı tüp bebek topiginde paylasım yapmanız onlardan fikir almanız daha iyi olur bu konuda arkadasa katılıyorum.. bunu söyledigi icinde neden kıskanclık duysun cok cocukca bir laf bu... kendinize durumunuza uygun topikte sorularınızi sorun lutfen yada kendiniz konu acarsiniz insanlarda cevaplar sorularınızı...

Ben de Bi iyi Bi kötü endişe korku karışık duygular var. Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inş

Ben de Bi iyi Bi kötü endişe korku karışık duygular var. Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inş

Amin Allah yardım etsin inşallah hepiniz bebişlerle sağlıkla evinize dönün Başta yeliz olmak üzere. Korkma strese girme hiç Allahın izniyle güzel olacak herşey

2 embriyo transferinde beta dogru sonuc vermez demisti doktorum. Hayırlı olsun
Özellikle ikiz istediğim için sormuyorum canım merak ettim sadece sağlıklı olsun hayırla kucağıma alayımda gerisi önemli değil en doğru sonucun kese muayenesi olduğunun farkındayım :)

Sizin gibilerle hiç tartışamıcam muhattap olamam

Sizin gibilerle hiç tartışamıcam muhattap olamam
Sana doğruları söyleyen herkese yaklaşımın bu mu? Git kan ver diyoruz daha erken diyorsun idrar testi için erken değil ama. Tüp bebek topiklerine yaz diyoruz beni kıskanıyorsun saygisizsin diyorsun. Git kendin gibilerle muhatap ol o zaman.

Aynen katılıyorum

Amin inş haftan iyi olsa bile hiç belli olmuyor inş sağlıkla doğarlar

Evet işte ikizde hiçbirşey belli değil, olamıyor. Erken doğsada sağlıklı bir şekilde evine taburcu olabiliyor geç doğsada akciğer problem olabiliyor. İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…