- 19 Ocak 2017
- 6.967
- 20.212
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.661
Galaxyeliz61 bebekler nasıl canım doktor bir şey dedi mi ? Dua ediyorum inş çabuk toparlayacaklar. Sen çıktın mı hastaneden
Rahatsız oluyorsan cevaplamazsın görmezsin bende zor süreçlerden geçiyorum fikir alıyorum kızlardan bu gruplar bunlar için var bu kıskançlık bu hem cinsine karşı saygısızlığın saçmalık ötesi
Kızlar merhabalar dün bende 2 kese gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem nasipse
Ekim annelerinde de mesajinizi gördüm... bu topiklerde baslıkla ilgili oluyor genelde.. sizinde nisan ayı tüp bebek topiginde paylasım yapmanız onlardan fikir almanız daha iyi olur bu konuda arkadasa katılıyorum.. bunu söyledigi icinde neden kıskanclık duysun cok cocukca bir laf bu... kendinize durumunuza uygun topikte sorularınızi sorun lutfen yada kendiniz konu acarsiniz insanlarda cevaplar sorularınızı...Rahatsız oluyorsan cevaplamazsın görmezsin bende zor süreçlerden geçiyorum fikir alıyorum kızlardan bu gruplar bunlar için var bu kıskançlık bu hem cinsine karşı saygısızlığın saçmalık ötesi
Ben de Bi iyi Bi kötü endişe korku karışık duygular var. Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşBenim aklımdaGalaxyeliz61 'de ama toparlayana kadar girmem yazmıştı. Dua edelim bebekler için cidden elimizden başka birşey gelmiyor. Rabbim yardım etsin inşallah hayırlı haberler alalım.
Sen nasıl oldun?
Ben de Bi iyi Bi kötü endişe korku karışık duygular var. Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inş
Doğum için gün verildi mi canım sana?Ben de Bi iyi Bi kötü endişe korku karışık duygular var. Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inş
2 embriyo transferinde beta dogru sonuc vermez demisti doktorum. Hayırlı olsunARkadaşlar merhaba ben bir tüp bebk anne adayıyım, 2 adet embriyo transfer edilmişti kese görmeye 4 mayısta gidicem benim merak ettiğim ikiz gebelikte beta değerleriniz nasıldı?
Özellikle ikiz istediğim için sormuyorum canım merak ettim sadece sağlıklı olsun hayırla kucağıma alayımda gerisi önemli değil en doğru sonucun kese muayenesi olduğunun farkındayım :)2 embriyo transferinde beta dogru sonuc vermez demisti doktorum. Hayırlı olsun
Sizin gibilerle hiç tartışamıcam muhattap olamamEkim annelerinde de mesajinizi gördüm... bu topiklerde baslıkla ilgili oluyor genelde.. sizinde nisan ayı tüp bebek topiginde paylasım yapmanız onlardan fikir almanız daha iyi olur bu konuda arkadasa katılıyorum.. bunu söyledigi icinde neden kıskanclık duysun cok cocukca bir laf bu... kendinize durumunuza uygun topikte sorularınızi sorun lutfen yada kendiniz konu acarsiniz insanlarda cevaplar sorularınızı...
Sana doğruları söyleyen herkese yaklaşımın bu mu? Git kan ver diyoruz daha erken diyorsun idrar testi için erken değil ama. Tüp bebek topiklerine yaz diyoruz beni kıskanıyorsun saygisizsin diyorsun. Git kendin gibilerle muhatap ol o zaman.Sizin gibilerle hiç tartışamıcam muhattap olamam
Duzgunce cevap yazdım karsılıği bu peki..Sizin gibilerle hiç tartışamıcam muhattap olamam
Aynen katılıyorumSana doğruları söyleyen herkese yaklaşımın bu mu? Git kan ver diyoruz daha erken diyorsun idrar testi için erken değil ama. Tüp bebek topiklerine yaz diyoruz beni kıskanıyorsun saygisizsin diyorsun. Git kendin gibilerle muhatap ol o zaman.
Yok 37 nin dolmasını bekliyo doktor 35 artı 5 şuan .cumartesi gidicem belki gün verirDoğum için gün verildi mi canım sana?
Amin inş haftan iyi olsa bile hiç belli olmuyor inş sağlıkla doğarlarAmin Allah yardım etsin inşallah hepiniz bebişlerle sağlıkla evinize dönünBaşta yeliz olmak üzere. Korkma strese girme hiç Allahın izniyle güzel olacak herşey
Amin inş haftan iyi olsa bile hiç belli olmuyor inş sağlıkla doğarlar
İnşallahhh canımAllah tamamına erdirsin inşallah. Hoşgeldin aramıza
Cok az kalmis hadi sabretsinler birazcık daha her sey guzel olacak insallahYok 37 nin dolmasını bekliyo doktor 35 artı 5 şuan .cumartesi gidicem belki gün verir