2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Güzel düşünmeye çalış inşallah herşey yoluna giricek. Durumu Çok ağır bebekler gördüm. İyileşmesi mucize olanlar ama hepsi iyileşti çok şükür. Şuan nefes almakta zorluk çektikleri için göğsü içine çöküyo. Sabretmeye çalış. İnşallah herşey yoluna girer. Onlar için ayakta kalman lazım. O yüzden çok stres yapıp sütün azalmasın. Bol bol sağmaya çalış. Allah yardımcınız olsun

Ben 24. Haftadayım çok şükür yolun çoğu bitti sayılır . Allah sanada kolaylık versin inş . Gebeliğin en sıkıntılı dönemindesin şu an bulantılar çok can sıkıcı . Gerçi her dönemi ayrı zor o da ayrı bir mesele ama artık dayanacağız . Bu aylarda da yanma hiç aman vermiyor . Gaviscon ile yaşıyorum resmen 1 ayda 8 tane içmişim

Üzülme canım haftaları çok iyi aslında . Benim ablam da 35. Haftada doğum yaptı . Onun da nefes alamıyor du bebeği 15 gün sonra ger şey yoluna girdi . Senin de öyle olacak inş . Çünkü çok küçük değiller kiloları nasıldı

Allahım yar ve yardımcınız olsun iyileşecekler annelerinin kuzuları sen güçlü ol güzel annesi iyi haberlerle en kısa sürede gel inşallah

Merhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi

Eklentiler

• AAA0A35C-1958-4643-96C4-939C023B659E.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 6BA6E23C-DFA0-43C8-B2EF-BDBEA2B34311.jpeg
    126,3 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…