- 7 Ekim 2020
- 947
- 1.806
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.621
Güzel düşünmeye çalış inşallah herşey yoluna giricek. Durumu Çok ağır bebekler gördüm. İyileşmesi mucize olanlar ama hepsi iyileşti çok şükür. Şuan nefes almakta zorluk çektikleri için göğsü içine çöküyo. Sabretmeye çalış. İnşallah herşey yoluna girer. Onlar için ayakta kalman lazım. O yüzden çok stres yapıp sütün azalmasın. Bol bol sağmaya çalış. Allah yardımcınız olsunAynen ..görmek için çırpındım dün akşam tam kapıda tansiyonum düştü ayakta duramadım...sabah yine bir hevesle gittim ama gördüm tükendim... eşim biliyordu kıyamamış bana diyememiş ..
kendi vazgeçirmeye çalıştı anlamadım ...
Ben napcam göğüs kafesi kuş gibi çırpınırken gördüm kuzularımı...paramparçaydım
Doktoruma dönüş yaptı, hamilelikte bu değerlerin yüksek olabileceğini söyledi. İnşallah yoktur bir sorunEnfeksiyon varsa sürekli takip halinde ol canım çok tehlikeli. Düzenli olarak idrar testi yapılması lazım gebelik boyunca. Inşallah temizdir
Enfeksiyon görse söylerdi canım merak etmeDoktoruma dönüş yaptı, hamilelikte bu değerlerin yüksek olabileceğini söyledi. İnşallah yoktur bir sorun
Ben 24. Haftadayım çok şükür yolun çoğu bitti sayılır . Allah sanada kolaylık versin inş . Gebeliğin en sıkıntılı dönemindesin şu an bulantılar çok can sıkıcı . Gerçi her dönemi ayrı zor o da ayrı bir mesele ama artık dayanacağız . Bu aylarda da yanma hiç aman vermiyor . Gaviscon ile yaşıyorum resmen 1 ayda 8 tane içmişimTeşekkürler cevap için. Bende tokluk hissi yok, aksine açım, hatta geçen akşam midem bulandığı için birşey yiyemedim ve açım diye ağladımGeçecek biliyorum. Bebeklerimin sağlıkları yerinde olsun da katlanırız napalım.... Şişlik benim karnımda var.4 haftalıktan beri karnım şiş, doktorum hormonlardan olduğunu söyledi ve sanki bir haftadır da farklı bir şişlik var karnım mı büyüdü diye heyecanlanıyorum Sizin şimdi kaçıncı hafta?
Ben yaşamadım canımKızlar transferin tutması için illaki lekelenme olması gerekiyor mu yani bu belirti yaşanır mı illaki
Ve hamilesin tüp bebek miBen yaşamadım canım
Üzülme canım haftaları çok iyi aslında . Benim ablam da 35. Haftada doğum yaptı . Onun da nefes alamıyor du bebeği 15 gün sonra ger şey yoluna girdi . Senin de öyle olacak inş . Çünkü çok küçük değiller kiloları nasıldıKızlar yazıp merak eden herkese teşekkür ederim.. ama çok üzgünüm Bebekler im şimdilik yoğun bakım da
Nefes alamıyorlar kıyamam onlara ,elimde değil ağlıyorum...
İçim buruk kendim iyi onları düşünüyorum tek derdim bu ,allahtan başka bişiy istemiyorum
EvetVe hamilesin tüp bebek mi
Allahım yar ve yardımcınız olsun iyileşecekler annelerinin kuzuları sen güçlü ol güzel annesi iyi haberlerle en kısa sürede gel inşallahAynen ..görmek için çırpındım dün akşam tam kapıda tansiyonum düştü ayakta duramadım...sabah yine bir hevesle gittim ama gördüm tükendim... eşim biliyordu kıyamamış bana diyememiş ..
kendi vazgeçirmeye çalıştı anlamadım ...
Ben napcam göğüs kafesi kuş gibi çırpınırken gördüm kuzularımı...paramparçaydım
Kan verinMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
Var benceMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
Hafta sonuKan verin
Hayırlısı ile hafta sonu kan vereceğimVar bence
Bugun verinHafta sonu
Çok erken bence bekleyeceğimBugun verin
Ben 5. Gun kan vermistim ve sonuc cikmisti tabi tercih sizin bence idrar testi icin dahada erken di ama yapmissiniz idrar daki sonuca bakip oldumu olmadimi stresine girmektense kan vermek daha mantkli bnceÇok erken bence bekleyeceğim
İnşallah vereceğim peki sizin de benimki gibimiydi testiniz çizgisi ve kanda kaç çıktıBen 5. Gun kan vermistim ve sonuc cikmisti tabi tercih sizin bence idrar testi icin dahada erken di ama yapmissiniz idrar daki sonuca bakip oldumu olmadimi stresine girmektense kan vermek daha mantkli bnce