2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

ARkadaşlar merhaba ben bir tüp bebk anne adayıyım, 2 adet embriyo transfer edilmişti kese görmeye 4 mayısta gidicem benim merak ettiğim ikiz gebelikte beta değerleriniz nasıldı?

Hurremmsultann Hurremmsultann testini her gün buraya atıp herkese hamilesin diyeceğine nisan mayıs ayı tüp bebek grupları var oraya paylaşsana? Burası ikiz anneleri grubu hepimiz ikizlere hamileyiz bütün millet seferber olmuş senin testini yorumluyor. Aramızda doğum yapanlar soru soranların mesajları gerilerde kalıyor göremiyoruz.

çok teşekkür ederim :) benim 12. gün 907 17. gün 14281 çıktı değerim salı günü kese için randevum var.
Ihtimal var tabi de beta değerine bakılarak ikiz olup olmadığı konusunda tahmin yapılamıyor malesef. 12.gün 300lü değerlerle ikiz tutan tanıdıklarım da var. Kalp atışında kesinleşir ama embriyolardan biri tutup diğeri bölünebilir de.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤗

Hurremmsultann Hurremmsultann testini her gün buraya atıp herkese hamilesin diyeceğine nisan mayıs ayı tüp bebek grupları var oraya paylaşsana? Burası ikiz anneleri grubu hepimiz ikizlere hamileyiz bütün millet seferber olmuş senin testini yorumluyor. Aramızda doğum yapanlar soru soranların mesajları gerilerde kalıyor göremiyoruz.
Rahatsız oluyorsan cevaplamazsın görmezsin bende zor süreçlerden geçiyorum fikir alıyorum kızlardan bu gruplar bunlar için var bu kıskançlık bu hem cinsine karşı saygısızlığın saçmalık ötesi

Rahatsız oluyorsan cevaplamazsın görmezsin bende zor süreçlerden geçiyorum fikir alıyorum kızlardan bu gruplar bunlar için var bu kıskançlık bu hem cinsine karşı saygısızlığın saçmalık ötesi
Başka gruplar var diyorum bu konuyla alakalı git oraya at testini atacaksan seninle aynı sürecin içindeki insanlara faydan dokunsun bari

X