- 1 Aralık 2019
- 5.656
- 22.867
- 30
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.641
Ben hic idrar testi yapmadim. 5. Gun 65 cikmistiİnşallah vereceğim peki sizin de benimki gibimiydi testiniz çizgisi ve kanda kaç çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hic idrar testi yapmadim. 5. Gun 65 cikmistiİnşallah vereceğim peki sizin de benimki gibimiydi testiniz çizgisi ve kanda kaç çıktı
Hamilesin o zamsnBen hic idrar testi yapmadim. 5. Gun 65 cikmisti
Hamile gunlugum cikiyo bak altta 5.5 aylik hamileyimHamilesin o zamsn
Darisi size saglikla sihhatle insallahHamilesin o zamsn
Amin inşallahDarisi size saglikla sihhatle insallah
Hem siz yanlis yere soruyorsunuz nisan ayi tup bebek transferi olanlarin topiginde sorsanz onlarla ayni zamnda transfer okdugunz icin daha yeni aktif bilgiler edinirsnzAmin inşallah
Evet doğruHem siz yanlis yere soruyorsunuz nisan ayi tup bebek transferi olanlarin topiginde sorsanz onlarla ayni zamnda transfer okdugunz icin daha yeni aktif bilgiler edinirsnz
Hayırlı olsun canım. Benim 9.gün 791, 15.gün 1539, 14.gün 3686 çıkmıştı.ARkadaşlar merhaba ben bir tüp bebk anne adayıyım, 2 adet embriyo transfer edilmişti kese görmeye 4 mayısta gidicem benim merak ettiğim ikiz gebelikte beta değerleriniz nasıldı?
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler insallahKızlar merhabalar dün bende 2 kese gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem nasipse
çok teşekkür ederim :) benim 12. gün 907 17. gün 14281 çıktı değerim salı günü kese için randevum var.Hayırlı olsun canım. Benim 9.gün 791, 15.gün 1539, 14.gün 3686 çıkmıştı.
Ihtimal var tabi de beta değerine bakılarak ikiz olup olmadığı konusunda tahmin yapılamıyor malesef. 12.gün 300lü değerlerle ikiz tutan tanıdıklarım da var. Kalp atışında kesinleşir ama embriyolardan biri tutup diğeri bölünebilir de.çok teşekkür ederim :) benim 12. gün 907 17. gün 14281 çıktı değerim salı günü kese için randevum var.
8.gün 165 diARkadaşlar merhaba ben bir tüp bebk anne adayıyım, 2 adet embriyo transfer edilmişti kese görmeye 4 mayısta gidicem benim merak ettiğim ikiz gebelikte beta değerleriniz nasıldı?
sağlıkla kucağınıza alın8.gün 165 di
Amin canım hepimizin inşallahHayırlı olsun sağlıkla büyüsünler insallah
Rahatsız oluyorsan cevaplamazsın görmezsin bende zor süreçlerden geçiyorum fikir alıyorum kızlardan bu gruplar bunlar için var bu kıskançlık bu hem cinsine karşı saygısızlığın saçmalık ötesiHurremmsultann testini her gün buraya atıp herkese hamilesin diyeceğine nisan mayıs ayı tüp bebek grupları var oraya paylaşsana? Burası ikiz anneleri grubu hepimiz ikizlere hamileyiz bütün millet seferber olmuş senin testini yorumluyor. Aramızda doğum yapanlar soru soranların mesajları gerilerde kalıyor göremiyoruz.
Başka gruplar var diyorum bu konuyla alakalı git oraya at testini atacaksan seninle aynı sürecin içindeki insanlara faydan dokunsun bariRahatsız oluyorsan cevaplamazsın görmezsin bende zor süreçlerden geçiyorum fikir alıyorum kızlardan bu gruplar bunlar için var bu kıskançlık bu hem cinsine karşı saygısızlığın saçmalık ötesi