2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çarpıntı bende de var ya sebebi ne ki acaba?
Çarpıntı kansızlıktan olabiliyomuş. Ben ilaç kullanmamıştım biraz daha düşünce göğüs darlığım başladı sanırım. Şimdi ilaca başladım. Bide troit ilacı da yapıyo diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum

Veririz canım bebişlerın peşinden koşmaktan. Saglık olsun. Bende frenleyip duruyorum kendımı canım çok sey çekiyor hepte hamur işi
Aldığım kilo vallahi umurumda değil doktorun tepkisine bozuldum ben
Kız ilk aylarda bildiğin haşlanmış hamur çekiyordu canım yok böyle bir sey

Çarpıntı bende de var ya sebebi ne ki acaba?
Bende de var. Ama benimki tiroid düşüklüğünden. Ama bir miktar olması ilerleyen haftalarda sanırım normal ekstra pompalanan kan, artan ağırlık vs gibi sebeplerden. Yine de çok rahatsızlık veren boyuttaysa doktora sormak lazım.

Aldığım kilo vallahi umurumda değil doktorun tepkisine bozuldum ben
Kız ilk aylarda bildiğin haşlanmış hamur çekiyordu canım yok böyle bir sey
Benım doktorda 7 kıloya agzını egdi. Uzun oldugum için en fazla 16 kg alabılırsın dedi. Haşlanmış hamur deme mantı çekti canım

Herkese merhaba
2 hafta önce ense kalınlığı ve burun kemiği kontrolü için doktora gitttiğimizde bir bebeğin ense kalınlığı 5mm, diğerinin 2.4 mm idi.
5mm olandan koryon villüs örneklemesi alındı.
Koryon villüs hızlı tanı normal geldi Ayrıntılısı bir hafta sonra çıkacak.
Doktorumuz bu hafta yeniden çağırdı.
Bu arada 2 haftadır ağlıyorum. 5mm olanla ilgili olası diğer sendromlar ve hastalıklar derken çökmüştüm.
Bugün 5mm olan 2.8mme 2.4olan 1.8e gerilemiş. Ve başka hiçbir patolıjii görünmüyor.
Ama bazı genetik kromozom anomalileri oluyor. Yani bebekten alınan koryon villüs biyopsisi özel bir işlem ve kitlerle “genom ekson analizi” yaptıracağız fiyatı 7k falan biraz indirim alabileceğiz ama yaptıracağız. Ben ve eşimden de kan aldılar. Gen haritası çizilecek gibi bişey. Sonuç 1 ay sonra ama temiz bekliyoruz. Bazı nadir ense kalınlığı ile giden hastalıkları ekarte etmek amacı ile yaptırıyoruz.
14. Haftadayız cinsiyeti şimdi söylemeyeceğim yüzde yüz ollsun bir ay sonra söylerim dedi.
Ama 2 hafta sonra eşim bakacak :)))
Nihayet biraz iyiyim.

Bu masraflardan sonra sevgili yavrularım muşambadan allt bezine, yün yer döşeğine hazır olunuz ek besin olarak ekmek yoğurt şeker yemeye hazır olun yavrularım :)))

Bir de kilo almadım hiç artık alabilirsin dedi. :) bilerek yaptığım bişey yok sadece abur cubur yemiyorum ama iştah pek olamadı ohss ense kalınlığı derken :)

Çok sevindim. İnşallah bir ay sonraki de temiz gelirr
Artık bu kadar masraftan sonra ona göre hazırlıklı gelsinler. Tarhana ekmek tamam

Çok sevindim. İnşallah bir ay sonraki de temiz gelirr
Artık bu kadar masraftan sonra ona göre hazırlıklı gelsinler. Tarhana ekmek tamam
İnşallah hepimize sağlıkla kavuşsun yavrucaklarhepimize anneler sağlıklı yavrucaklar sağlıklı olarak gün yüzü görelim inşallah

Yaa ne güzel haberler, çok sevindim sizin adınıza. İnşallah tüm sonuçlarınız güzel çıkar ve sağlıkla doğduğu haberlerini de alırız buradan

Allah sağlıkla kavustursun yakın zamanda cıkacaklardır insallah Rabbim miniklerinizi korusun

İyi ki doktorun yatış yapmış evimde uzak demiştin .suyun azaldığı için mi solunum sıkıntısı olmuş
Canım benim erken doğumda olabilir öyle şeyler rabbim yardımcıları olsun, gönlünü ferah tut, senin ruh halin yansır onlara inşallah iyi olacaklar.. Dualarımız seninle
Teşekkür ederim ...
Bebeklerin doktoruyla konuştum bir kere görebildim geri kalan izin yok..
Kuzularım zatürre doğmuş nasıl olur anlamıyorum..biri daha kritikmiş nasıl ağlamayayım bu mikrop nerden bulaştı kuzularıma .. dualar edin bize unutmayın lütfen...

Allah şifa versin canıım. Şuan entübe değiller di mi ? Burundan makineye bağlılar ?

Dualarımız seninle canım sen de Bi belirti var mıydı kan değerlerinde falan . Biran önce toparlarlar inş dualarımız seninle

Allah şifa versin canıım. Şuan entübe değiller di mi ? Burundan makineye bağlılar ?
Aynen .. görmek için çırpındım dün akşam tam kapıda tansiyonum düştü ayakta duramadım...sabah yine bir hevesle gittim ama gördüm tükendim... eşim biliyordu kıyamamış bana diyememiş ..
kendi vazgeçirmeye çalıştı anlamadım ...
Ben napcam göğüs kafesi kuş gibi çırpınırken gördüm kuzularımı...paramparçaydım

Moralim kötü dahada gelesim yok buralara
Telefonumu da kapatmak istiyorum ... arayanım çok ama derdimi anlatacak kelimelerim yok... hepinize rabbim yardımcınız olsun allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…