2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Henüz çok minik bebeklerim ama ben de ikiz bebekler nasıl emzirilir diye araştırıyorum. Genelde ikisini aynı anda emzirmeyi öneriyorlar nasıl olacaksa

inşallah süt olur dediğin gibi. Ama lazım olma ihtimalide epey yüksek zaten 30 a geldim. Beni aldı heyecan stres

Enfeksiyon varsa sürekli takip halinde ol canım çok tehlikeli. Düzenli olarak idrar testi yapılması lazım gebelik boyunca. Inşallah temizdir

Canım sabır herşey düzelecek. Bizim ufaklıklar bizi uğraştırmayı çok seviyorlar öyle düşün. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. İnşallah tez vakitte kucağına alırsın ikisinide

Henüz çok minik bebeklerim ama ben de ikiz bebekler nasıl emzirilir diye araştırıyorum. Genelde ikisini aynı anda emzirmeyi öneriyorlar nasıl olacaksa
Emzirme yastiklariyla kolay gibi gözüküyor videolar falan var. Ama ben ilk zamanlar bir sey olacak diye tutamam bile doğru düzgün videolardaki kadınlar hiç tereddüt etmiyor valla
Biz her şeyi düşünelim de uygulamasına doğumdan sonra bakarız. B planı c planı hatta z planı bile olsun kenarda

Nasılsın peki rahatsız ediyor mu bebekler artık?
şuan çok şükür hepimiz iyiyizz. Doğudaydık eşimden ötürü. Şimdi evime geldim Doğum için. Pazartesi doktoruma gidicem. İnşallah herşey yolundadır. sen nasılsın nasıl gidiyo. Sanırım mide yanmaların vardı. İnşallah hafiflemiştir

Onlar o kadar güçlü oluyorlar ki en kısa sürede toparlayacaklar kendilerini. Demesi kolay ama stres yapmamaya çalışmak en iyisi bu durumda. En kısa sürede güZel haberlerinizi almak dileğiyle.

Çok sevindim canım 30.haftaya gelenlerin hepsinde şikayetler başlıyor yavaş yavaş inşallah sen 39.haftada doğuran ilk ikiz annemiz olursun
Ben mide yanmalariyla yaşamaya alıştım kuzum birkaç kez gece uykumda ağzıma gelen acı sudan tıkandım. Çift yastıkla yatıyorum şimdi en azından ölüm riskini azalttim

Benim de öyleydi erken gebelik yapmıştım ama ikiz olmasına bağlıyorum silik çıkmasını. Çok erkenmiş diyorum şimdi olsa beklerim. Sen kaçıncı gün kan vermiştin kaç çıkmıştı?
Bende erken gebelik yapmıştım. Ama 4. Günde çıkardı baya belli silikti çünkü Bende ikiz olmasına bagladım. 8. Gün kan verdim 589 çıktı.
Ben beklemezdim çatlardım :))))
Sana seker yüklendimi canım
Kafam karısıkta bu konuda
Yarın 75 lık şker testi var

Ben de 9.gün kan vermiştim artık idrar testi yapmaktan sıkılıp
Canım şeker yüklemesine gerek yok dedi doktorum bebeklerin suları kiloları iyiymis diye. Yalnız çok kilo aldığım için tatlı hamur işi yasakladı. Zaten gebelik şekeri çıksa yine tatlı hamur işi yemeyecektim dengeler diye düşünüyorum. Inşallah senin iyi çıkar sonucun

Yani ufak tefek şikayetlerim var. Gebeliğimin başından beri çarpıntım var. Nabzım 110 dan düşmüyo. Ve bu ara göğüs darlığı başladı. Sanırım kansızlıktan onlarda. Hemoglobin değerim 9.5 olmuş. Onun haricinde mide rahatsızlığım ve uyku sorunum şuan yok. Benimde dualarım 38 de falan gelmelerinden yana.
Allah yardımcın olsun. Çok zor. Bende uzun süredir çift yastıkla yatıyorum. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

Çarpıntı bende de var ya sebebi ne ki acaba?

İnşaAllah. Bende öyle yaptım. Sıkıldım Kanda çıkınca yaptırmadım. Kaç kılo aldın kı ben 7 kılo almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…