-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.581
Henüz çok minik bebeklerim ama ben de ikiz bebekler nasıl emzirilir diye araştırıyorum. Genelde ikisini aynı anda emzirmeyi öneriyorlarO kadar haklısın ki. Fiyat yüksek olunca en iyisiymiş gibi geliyor insana bir de. Baştan doğumdan sonra alayım dedim prematüre olurlarsa süt götürmemiz gerekecek hastaneye. Hoş prematüre olmasalar bile iki bebeği aynı anda emziremeyiz her zaman o da zor. Inşallah süt olur da gerci
inşallah süt olur dediğin gibi. Ama lazım olma ihtimalide epey yüksekO kadar haklısın ki. Fiyat yüksek olunca en iyisiymiş gibi geliyor insana bir de. Baştan doğumdan sonra alayım dedim prematüre olurlarsa süt götürmemiz gerekecek hastaneye. Hoş prematüre olmasalar bile iki bebeği aynı anda emziremeyiz her zaman o da zor. Inşallah süt olur da gerci
Enfeksiyon varsa sürekli takip halinde ol canım çok tehlikeli. Düzenli olarak idrar testi yapılması lazım gebelik boyunca. Inşallah temizdirAmin inşallah hepimiz alalım kucağımızaDemir ilacına henüz başlamadık. Dün abartılı şeyler yaşayınca panik atak geldi, gece acile gittik. Özellerde gece kadın doğum doktoru yoktu, devlet hastanesine gittik. Araştırma hastanesi olduğu için sadece bebeklerin kalp atışlarına bakmadılar, kan ve idrar tahlili de yaptılar. Sonucu bekleyemedik hastanede ortam epey kötüydü, covidli hastalar da vardı. Sonucum çıktı, idrarda referans dışı değerler çok var, hamilelikle ilgili mi yoksa enfeksiyon mu var bilmiyorum. Kendi doktoruma yolladım değerlendirme bekliyorum. Enfeksiyon varsa üşümem normaldir herhalde. Siz tahlil yaptırmış mıydınız?
Kızlar yazıp merak eden herkese teşekkür ederim.. ama çok üzgünüm Bebekler im şimdilik yoğun bakım da
Nefes alamıyorlar kıyamam onlara ,elimde değil ağlıyorum...
İçim buruk kendim iyi onları düşünüyorum tek derdim bu ,allahtan başka bişiy istemiyorum
Emzirme yastiklariyla kolay gibi gözüküyor videolar falan var. Ama ben ilk zamanlar bir sey olacak diye tutamam bile doğru düzgün videolardaki kadınlar hiç tereddüt etmiyor vallaHenüz çok minik bebeklerim ama ben de ikiz bebekler nasıl emzirilir diye araştırıyorum. Genelde ikisini aynı anda emzirmeyi öneriyorlarnasıl olacaksa
Benımkı 5.gün gece çıktı siliktiTransferden kaç gün sonra tutunma başlar
Nasılsın peki rahatsız ediyor mu bebekler artık?inşallah süt olur dediğin gibi. Ama lazım olma ihtimalide epey yüksekzaten 30 a geldim. Beni aldı heyecan stres
Benim de öyleydi erken gebelik yapmıştım ama ikiz olmasına bağlıyorum silik çıkmasını. Çok erkenmiş diyorum şimdi olsa beklerim. Sen kaçıncı gün kan vermiştin kaç çıkmıştı?Benımkı 5.gün gece çıktı silikti
şuan çok şükür hepimiz iyiyizz. Doğudaydık eşimden ötürü. Şimdi evime geldim Doğum için. Pazartesi doktoruma gidicem. İnşallah herşey yolundadır.Nasılsın peki rahatsız ediyor mu bebekler artık?
Onlar o kadar güçlü oluyorlar ki en kısa sürede toparlayacaklar kendilerini. Demesi kolay ama stres yapmamaya çalışmak en iyisi bu durumda. En kısa sürede güZel haberlerinizi almak dileğiyle.Kızlar yazıp merak eden herkese teşekkür ederim.. ama çok üzgünüm Bebekler im şimdilik yoğun bakım da
Nefes alamıyorlar kıyamam onlara ,elimde değil ağlıyorum...
İçim buruk kendim iyi onları düşünüyorum tek derdim bu ,allahtan başka bişiy istemiyorum
Çok sevindim canım 30.haftaya gelenlerin hepsinde şikayetler başlıyor yavaş yavaş inşallah sen 39.haftada doğuran ilk ikiz annemiz olursunşuan çok şükür hepimiz iyiyizz. Doğudaydık eşimden ötürü. Şimdi evime geldim Doğum için. Pazartesi doktoruma gidicem. İnşallah herşey yolundadır.sen nasılsın nasıl gidiyo. Sanırım mide yanmaların vardı. İnşallah hafiflemiştir
Bende erken gebelik yapmıştım. Ama 4. Günde çıkardı baya belli silikti çünkü Bende ikiz olmasına bagladım. 8. Gün kan verdim 589 çıktı.Benim de öyleydi erken gebelik yapmıştım ama ikiz olmasına bağlıyorum silik çıkmasını. Çok erkenmiş diyorum şimdi olsa beklerim. Sen kaçıncı gün kan vermiştin kaç çıkmıştı?
Ben de 9.gün kan vermiştim artık idrar testi yapmaktan sıkılıpBende erken gebelik yapmıştım. Ama 4. Günde çıkardı baya belli silikti çünkü Bende ikiz olmasına bagladım. 8. Gün kan verdim 589 çıktı.
Ben beklemezdim çatlardım :))))
Sana seker yüklendimi canım
Kafam karısıkta bu konuda
Yarın 75 lık şker testi var
Yani ufak tefek şikayetlerim var. Gebeliğimin başından beri çarpıntım var. Nabzım 110 dan düşmüyo. Ve bu ara göğüs darlığı başladı. Sanırım kansızlıktan onlarda. Hemoglobin değerim 9.5 olmuş. Onun haricinde mide rahatsızlığım ve uyku sorunum şuan yok. Benimde dualarım 38 de falan gelmelerinden yana.Çok sevindim canım 30.haftaya gelenlerin hepsinde şikayetler başlıyor yavaş yavaş inşallah sen 39.haftada doğuran ilk ikiz annemiz olursun
Ben mide yanmalariyla yaşamaya alıştım kuzum birkaç kez gece uykumda ağzıma gelen acı sudan tıkandım. Çift yastıkla yatıyorum şimdi en azından ölüm riskini azalttim
Çarpıntı bende de var ya sebebi ne ki acaba?Yani ufak tefek şikayetlerim var. Gebeliğimin başından beri çarpıntım var. Nabzım 110 dan düşmüyo. Ve bu ara göğüs darlığı başladı. Sanırım kansızlıktan onlarda. Hemoglobin değerim 9.5 olmuş. Onun haricinde mide rahatsızlığım ve uyku sorunum şuan yok. Benimde dualarım 38 de falan gelmelerinden yana.
Allah yardımcın olsun. Çok zor. Bende uzun süredir çift yastıkla yatıyorum. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
İnşaAllah. Bende öyle yaptım. Sıkıldım Kanda çıkınca yaptırmadım. Kaç kılo aldın kı ben 7 kılo almışımBen de 9.gün kan vermiştim artık idrar testi yapmaktan sıkılıp
Canım şeker yüklemesine gerek yok dedi doktorum bebeklerin suları kiloları iyiymis diye. Yalnız çok kilo aldığım için tatlı hamur işi yasakladı. Zaten gebelik şekeri çıksa yine tatlı hamur işi yemeyecektim dengeler diye düşünüyorum. Inşallah senin iyi çıkar sonucun
Nabız yüksek çıkınca benım çarpıntım oluyorÇarpıntı bende de var ya sebebi ne ki acaba?
5. Gün embriyosu muyduBenımkı 5.gün gece çıktı silikti
15İnşaAllah. Bende öyle yaptım. Sıkıldım Kanda çıkınca yaptırmadım. Kaç kılo aldın kı ben 7 kılo almışım
Evet5. Gün embriyosu muydu