- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.561
Nerde indirimde bi bakayımBende mamajoo düşünüyorum . Eğer ikili alcaksan şuan indirimde. Ben şuan tekli almayı düşünüyorum. Birini emzirirken diğerini sağarım gibi düiünüyorum. Bide yine mamajoo nun biberonlarından alcaksan ilk hediyem seti var gördün mü bilmiyorum. İçinde baya bişey var. Amazon da 95 tl şuan. Bugün iki set sipariş verdim. İnşallah güzel olur
Amazon diye bi uygulama var. Normalda trendyolda en uygun 170 lerde fiyatı. Amazonda 95 tl canım. Dün akşam üstü sipariş verdim bugün elime ulaştı. Gayette güzelNerde indirimde bi bakayım
4.gun çıkmaz olsa bile çok erken yapmissinBenim 5. Gün embriyosu transferim yapıldı bugün 4.günüm test yaptım biliyorum erken ama merak ettim
Transferden kaç gün sonra tutunma başlar4.gun çıkmaz olsa bile çok erken yapmissin
Ben de bakayim o zaman bi. Hangi kargo şirketiyle anlaşmalılar biliyor musun? Bizim buraya her firma getirmiyorAmazon diye bi uygulama var. Normalda trendyolda en uygun 170 lerde fiyatı. Amazonda 95 tl canım. Dün akşam üstü sipariş verdim bugün elime ulaştı. Gayette güzelsüt sağma pompası çiftli trenyolda indirimdeydi.
5.gün embriyosu 3 gün içinde tutunur ama testte çıkması en 3rken 5 gün sonra olur. Transfer gününü saymıyorsun bu arada ertesi gün 1.gün oluyor.Transferden kaç gün sonra tutunma başlar
Evet saymadım bugün 4.gün oluyor takip edeyim her gün o zaman5.gün embriyosu 3 gün içinde tutunur ama testte çıkması en 3rken 5 gün sonra olur. Transfer gününü saymıyorsun bu arada ertesi gün 1.gün oluyor.
Bu kadar erken testte çıkması çok çok zor. Erken gebelik testinde ilk idrarla belki çıkar. Yarın erken gebelik testi dene bakalım bi de.Evet saymadım bugün 4.gün oluyor takip edeyim her gün o zaman
1 embriyo 5. Gün embriyosu transferim oldu kaliteliBu kadar erken testte çıkması çok çok zor. Erken gebelik testinde ilk idrarla belki çıkar. Yarın erken gebelik testi dene bakalım bi de.
Benim 5.gün erken gebelik silik çıkmıştı kaset testte 7.gun anca pozitif oldu. Kandaki Hcg değerine de bağlı ne kadar yüksek olursa o kadar net çıkıyor biliyorsun. Kaç embriyo transfer edildi?
Şimdi baktım da 'kolay gelsin ' bi kargo şirketi varsa eğer onunla göndermişler.Ben de bakayim o zaman bi. Hangi kargo şirketiyle anlaşmalılar biliyor musun? Bizim buraya her firma getirmiyor
12 öncede çatlatma iğnesi yapıldı onun etkisi artık yoktur herhalde bir doz bir tane iğneydiBu kadar erken testte çıkması çok çok zor. Erken gebelik testinde ilk idrarla belki çıkar. Yarın erken gebelik testi dene bakalım bi de.
Benim 5.gün erken gebelik silik çıkmıştı kaset testte 7.gun anca pozitif oldu. Kandaki Hcg değerine de bağlı ne kadar yüksek olursa o kadar net çıkıyor biliyorsun. Kaç embriyo transfer edildi?
Tek transfer yapıldıysa 7.gune kadar bekle derim test için. Negatif çıkınca insan çok üzülüyor çünkü garanti olur1 embriyo 5. Gün embriyosu transferim oldu kaliteli
Aynen öyleTek transfer yapıldıysa 7.gune kadar bekle derim test için. Negatif çıkınca insan çok üzülüyor çünkü garanti olur
Yaa ben çatalcada oturuyorum. Uzak diye buraya kargo şirketleri hep sorun çıkartıyor ptt yurtiçi getiriyor sadece. Yakın başka bi ilçe var ordaki şubeye istiyorum bazen gidip alıyoruz ama artık sinir krizleri geçiriyorum yani internet alışverişi zulüm bana.Şimdi baktım da 'kolay gelsin ' bi kargo şirketi varsa eğer onunla göndermişler.çünkü teslim ettik mesajı ondan geldi. Kargonun üzerindede o yazıyor. Tam da anlamıyorum bu işlerden
Bende mamajoo ürünlerini baya araştırdım da. Genel olarak olumlu yorumlar alınca avente o kadar para vermeyim dedim. Çift çift alıyoruz sonuçta. O yüzden faydam dokunduysa ne mutlu banaYaa ben çatalcada oturuyorum. Uzak diye buraya kargo şirketleri hep sorun çıkartıyor ptt yurtiçi getiriyor sadece. Yakın başka bi ilçe var ordaki şubeye istiyorum bazen gidip alıyoruz ama artık sinir krizleri geçiriyorum yani internet alışverişi zulüm bana.
Teşekkür ettim canım en kötü ihtimalle annemgilin adresini veririm hallederiz bir şekilde artık
Teşekkürler cevap için. Bende tokluk hissi yok, aksine açım, hatta geçen akşam midem bulandığı için birşey yiyemedim ve açım diye ağladımBende çok çektim bulantı ve kusmaktan resmen kabustu o günler aynı ilacı bende kullanıyordum benim de akşam saatlerinde kusmalarım başlıyordu .Doğru söylemek gerekirse hiç bir şey fayda etmiyor biraz zencefil iyi geliyordu ama o da kusmayI bir kaç saat erteliyordu o kadar .16. Haftadan sonra yavaş yavaş azalarak bitti . Şişkinliğim benim en başından vardı midem boş olsada sanki dolu hissi veriyordu . O da hormonların vermiş olduğu bir etki dedi doktorum ve ne yazık ki halen devam ediyor maalesef . 8+4 haftalık hamilelik 9 hafta oluyor . Allah devamını getirsin inş
O kadar haklısın ki. Fiyat yüksek olunca en iyisiymiş gibi geliyor insana bir de. Baştan doğumdan sonra alayım dedim prematüre olurlarsa süt götürmemiz gerekecek hastaneye. Hoş prematüre olmasalar bile iki bebeği aynı anda emziremeyiz her zaman o da zor. Inşallah süt olur da gerciBende mamajoo ürünlerini baya araştırdım da. Genel olarak olumlu yorumlar alınca avente o kadar para vermeyim dedim. Çift çift alıyoruz sonuçta. O yüzden faydam dokunduysa ne mutlu bana
Allah kucagına almayı da nasıp etsin. Hayırlı olsun. Aynılarını bende yaşadım. 8. haftada başlayan bulantılar 16. Haftada yavaş yavaş kesildi. Çubuk kraker bulantımı azaltınca ardından hemen azda olsa birseyler yiyordum. Böyle böyle geçti. Birde ben 24. Haftadayım. Transferden beridir hala üşüyorum. Demir ilacı falan kullanmama ragmen. Karnımda hep şiş gazlı gibiydi. Göbeğim büyüktü. Doktorum normal demişti. Battaniye altından hala cıkamıyorum
Amin inşallah hepimiz alalım kucağımızaAllah kucagına almayı da nasıp etsin. Hayırlı olsun. Aynılarını bende yaşadım. 8. haftada başlayan bulantılar 16. Haftada yavaş yavaş kesildi. Çubuk kraker bulantımı azaltınca ardından hemen azda olsa birseyler yiyordum. Böyle böyle geçti. Birde ben 24. Haftadayım. Transferden beridir hala üşüyorum. Demir ilacı falan kullanmama ragmen. Karnımda hep şiş gazlı gibiydi. Göbeğim büyüktü. Doktorum normal demişti. Battaniye altından hala cıkamıyorum