2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar benim karnım çok sertlesince hastaneye geldim nst çekildi sancı çıktı serum ve ilaç verdiler bu gece yatış verdi doktorum
Rabbim şifa versin yardımcınız olsun inşallah.. ilaçlar verilir rahatlarsın iyi oldu hastaneye gittiğin , yakın galiba ,benim acil bişiy olsa en az 1 saatlik yolum var...

Selam kızlar aranızda oksapar kullanan var mı artık para para çürümeler oluyor geçmiyor da elbette bir iki günde. Ne yapıyorsunuz ☹️
Ben de kullanıyorum canım . İğne taptığın yere iyice bastır üç dört dakika çürüme olmuyor . Ben çürümeye razıyım gerçi acısı yanması olmasaydı keşke 😢

Yaa benim niye böyle kötü oluyor anlamıyorum ☹️
Oncesınde ve sonrasında kolanya ile siliyorum. Bide cok hafıf egık vuruyorum. 1 hafta 10 gün sol taraftan. Sonra sag taraftan. Bi kızarıklık bıle olsa 10 gun ara verdiğim için o taraf geciyor. Bide vururken aynı yerden vuruyorsan oda yapabılır
Ben biraz ılerisinden vuruyorum.

Oncesınde ve sonrasında kolanya ile siliyorum. Bide cok hafıf egık vuruyorum. 1 hafta 10 gün sol taraftan. Sonra sag taraftan. Bi kızarıklık bıle olsa 10 gun ara verdiğim için o taraf geciyor. Bide vururken aynı yerden vuruyorsan oda yapabılır
Ben biraz ılerisinden vuruyorum.
Yok kuzum aynı yerden yapmıyorum eğik olayına dikkat edeyim bir 🍀

Biliyorum sen aşırı su içerdin çok uğraşıyorum ama en fazla 2.5 içiyorum İnan midem kaldırmıyor yer yok gibi yendiğim içtiğim herşey boğazıımda resmen.Haber veririm canım benim çok sağol🥰
Sanciysa bile dedigim gibi endise etme ilac verir doktorun bol su ve istirahatle haftalarin ilerler 🤗

Sağol canım benim senin olmusmuydu böyle ve tekrarladı mi daha sonra şuan iyiyim ama yine olur diye korkuyorum

Sağol canım benim senin olmusmuydu böyle ve tekrarladı mi daha sonra şuan iyiyim ama yine olur diye korkuyorum
Olmaz mi canim sen sanciyi nst yi bana sor 😊 29.haftada basladi benim sancilarim 32 de hastanede yattim sancilar durmadi ama hafifledi ilac dozu artirarak taburcu oldum 35te tekrar yattim bu sefer dogum sancilari basladi acilma vardi ona ragmen 3 gun bekledik ne kadar durabilirsek diye artik dogum baslayinca hemen aldilar bebisleri 35+0 da endise etme gecmeyecek tamamen ama ilaclar cok hafifletecek haftan da guzel 2 hafta en az cok rahat dayanir bebikler sancilarin yeni baslamis cunku

Ayy inşallah dayanırlar canım benim 🤲
İlk ntsde baya sancı çıktı açılma falan yok serum ve ilaç verildi ikinciden itibaren normale döndü 2 kere daha çektiler ağrı gözükmedi inşallah daha da gözükmez

Ayy inşallah dayanırlar canım benim 🤲
İlk ntsde baya sancı çıktı açılma falan yok serum ve ilaç verildi ikinciden itibaren normale döndü 2 kere daha çektiler ağrı gözükmedi inşallah daha da gözükmez

Bide ağrı sancı bişey hissetmiyorum sadece karın sertliği seninde boylemiydi Masalim01 Masalim01
Nidicard basladilar demi canim ilac ? İlacla durduysa korkma dedigim gibi tamamen gecmez ama ilacla kontrol edildigi surece sorun yok.
Benim de oyle basladi agrisiz sertlesmeler oluyodu ama buyuk avantajin 34.haftada baslamis olmasi bunlarin en az 2 hafta daha dururlar Allahin izniyle

Evet canım nidicard başladılar
İnşallah dururlar 2 hafta daha inşallah hatta 3 hafta dursalar süper olur 🤲😂 neyse rabbim bilir artık 🤲🌸🌿

X