- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.081
Bugün nasılsın canım.. iyimisin...?Tekrar niye çıkardı hastaneden burda 3 4 gün duran vardı sanki .sancısı geçip tekrar evine giden de vardı .yat hiç kalkma bence canım .inş geçer sancın onun için de nidicard kullanmışlardı sanki
Nasılsın canım aklımdasın...Herkese merhaba bugün 12. Hafta kontrolümüz vardı.
Bebeklerden birinin ense kalınlığı 6mm, dğerinin 2.4 mm çıktı.
6mm olanın duktal akımı da yok. Koryon villüs örneklemesi yapıldı sonucu bekleyecepiz ama anomalili olma ihtimali yüksek görünüyor. Redüksiyon önerebilirim dedi.
Diğer bebekte de anomali olabilir ama daha düşük ihtimal dedi. Ona daha sonra cvs yapabiliriz dedi.
Saatlerdir ağlıyorum. Daha yeni sustum. İşlemde ağrılıydı ama allah dayanma gücü veriyor. Şiimdi uzanıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu başlıktan ayrılmam gerekebilir gibii duruyor.
Şuan iyi gibiyim canım sen nasılsın ? An anı tutmuyorBugün nasılsın canım.. iyimisin...?
Benim ki perinatolog değil Ama ikiz hastası çok .memnun değilseniz değiştirin bence kafanızda şüphe kalmasındansa .Sevgili ikiz anneleri hepinizin rutin gittiği Dr perinatolog mu aynı zamanda. Etrafımdakiler ikiz gebeliğim olduğu için yoluma perinatolog ile devam etmemi söylüyor kafamı çok karıştırdılar. Mevcut dr umun da tavrı biraz olumsuz buluyorlar . O perinatolog değil. Yolun yarısında dr değiştirmek de zor geliyor.
Bugün kendimi iyi hissediyorum çok şükür , seninde iyi olmana sevindim...evdeyim durmadan bişiyler yapıp arkasından hemen oturuyorum... perdeleri makineye atıyorum eşim asacak ..öyle işte...ufak temizlikler...Şuan iyi gibiyim canım sen nasılsın ? An anı tutmuyor
Benim her biri aynı hastanede olduğu için bilgi alışverişinde bulunuyorlar o yüzden şanslıyım galiba...Sevgili ikiz anneleri hepinizin rutin gittiği Dr perinatolog mu aynı zamanda. Etrafımdakiler ikiz gebeliğim olduğu için yoluma perinatolog ile devam etmemi söylüyor kafamı çok karıştırdılar. Mevcut dr umun da tavrı biraz olumsuz buluyorlar . O perinatolog değil. Yolun yarısında dr değiştirmek de zor geliyor.
Yapma canım boşver .ben hep yatıyorum hiç iş yapmıyorum .doktor da yat çok kalkma dedi zaten .son zamanlara girdik inş güzelce geçer şu günler deBugün kendimi iyi hissediyorum çok şükür , seninde iyi olmana sevindim...evdeyim durmadan bişiyler yapıp arkasından hemen oturuyorum... perdeleri makineye atıyorum eşim asacak ..öyle işte...ufak temizlikler...
Hep yatınca kaburgalarım çok ağrıyor Az cık hareket edeyim diyorum ... yormuyorum kendimi görümcem var 12 yaşında kızım var herbirini çağırıp iş verince bana bişiy kalmıyor pekYapma canım boşver .ben hep yatıyorum hiç iş yapmıyorum .doktor da yat çok kalkma dedi zaten .son zamanlara girdik inş güzelce geçer şu günler de
Benim doktorum perinatolog değil. Perinatolog olması şart değil yani. Evet senin doktorun çok strese sokuyor seni bir sey olacağı yoksa bile doktor söyledi diye olacak Allah korusun. Herhangi bir uzman doktora gidebilirsin doğum için de araştırma yapıp bence hala geç değil.Sevgili ikiz anneleri hepinizin rutin gittiği Dr perinatolog mu aynı zamanda. Etrafımdakiler ikiz gebeliğim olduğu için yoluma perinatolog ile devam etmemi söylüyor kafamı çok karıştırdılar. Mevcut dr umun da tavrı biraz olumsuz buluyorlar . O perinatolog değil. Yolun yarısında dr değiştirmek de zor geliyor.
Ben haftaya detaylı ultrasona girdikten sonra inş kafamda netleşir bu konu. Bakalım sorun çıkmazsa eski Dr a devam. Eğer riskli şeyler olursa perinatolog a da giderim galiba.Benim her biri aynı hastanede olduğu için bilgi alışverişinde bulunuyorlar o yüzden şanslıyım galiba...
Evet hafta içi bu gerilik için ayrı bir Dr a daha görünecem. Sonra da detaylı var ona göre kafamda netleşir bir şeyler diye umuyorumBenim doktorum perinatolog değil. Perinatolog olması şart değil yani. Evet senin doktorun çok strese sokuyor seni bir sey olacağı yoksa bile doktor söyledi diye olacak Allah korusun. Herhangi bir uzman doktora gidebilirsin doğum için de araştırma yapıp bence hala geç değil.
Baya azalmisti sancim ondan cikardi sanirim. bende.azicik sıkıntılıyım yatamazdim 1 gece daha bugün iyiyim bakalim ne kadar gidecekTekrar niye çıkardı hastaneden burda 3 4 gün duran vardı sanki .sancısı geçip tekrar evine giden de vardı .yat hiç kalkma bence canım .inş geçer sancın onun için de nidicard kullanmışlardı sanki
Inşallah cnm yatiyorum dinlemiyorum saglikla gelsinlerde erken gec alistirdim kendimiAllah yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla gelsinler. Biraz daha dayansın inşallah yaramazlar. Ama sıkıntı, stres yapma annesi hayırlısıyla herşey geçecek.
Bağ dokularımızın ağrısıymış karın büyüdükçe normal imişKasiklarima agri giriyor kizlar cocuklr baskimi yapiyo sizce
Canim surekli su ic benim 5lt geciyodu belki surekli wc gidiyosun ama olsunBaya azalmisti sancim ondan cikardi sanirim. bende.azicik sıkıntılıyım yatamazdim 1 gece daha bugün iyiyim bakalim ne kadar gidecek
Canim surekli su ic benim 5lt geciyodu belki surekli wc gidiyosun ama olsun
İnan bazen nefesim daraliyodu su icerken midem bulandigi oluyodu ama bebekler icin diye kendimi motive edip iciyodum normalde de cok su icen biriyim ben gerci o avantajim vardi tabi ama iki katina cikarmistim ictigim suyu en az5 litre içebilsem keşkeMasalim01 senin gibi. Ben normalde günde 1 bardak su ile yaşayan insanım. Şimdi 1 litre anca içebiliyorum. Napıcam ben ki böyle
Süt yoğurt badem ceviz yumurta et balık bunlardan yemeye çalış mutlaka ama çok da kiloya takma kilo almasan da onlar beslenir . Ben o haftalarda 5 6 kilo anca almıştım .Ne yiycez ne içcez peki kızlar
20. Haftadayım tek yumurta 7 kg aldım o da zorla beslenerek
Ama şimdi hiç canım yemek istemiyo
Abur cubur ıvır zıvır olsa yiycem
İnan bazen nefesim daraliyodu su icerken midem bulandigi oluyodu ama bebekler icin diye kendimi motive edip iciyodum normalde de cok su icen biriyim ben gerci o avantajim vardi tabi ama iki katina cikarmistim ictigim suyu en az