2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Nasılsın canım aklımdasın...

Benim ki perinatolog değil Ama ikiz hastası çok .memnun değilseniz değiştirin bence kafanızda şüphe kalmasındansa .

Şuan iyi gibiyim canım sen nasılsın ? An anı tutmuyor
Bugün kendimi iyi hissediyorum çok şükür , seninde iyi olmana sevindim...evdeyim durmadan bişiyler yapıp arkasından hemen oturuyorum... perdeleri makineye atıyorum eşim asacak ..öyle işte...ufak temizlikler...

Benim her biri aynı hastanede olduğu için bilgi alışverişinde bulunuyorlar o yüzden şanslıyım galiba...

Bugün kendimi iyi hissediyorum çok şükür , seninde iyi olmana sevindim...evdeyim durmadan bişiyler yapıp arkasından hemen oturuyorum... perdeleri makineye atıyorum eşim asacak ..öyle işte...ufak temizlikler...
Yapma canım boşver .ben hep yatıyorum hiç iş yapmıyorum .doktor da yat çok kalkma dedi zaten .son zamanlara girdik inş güzelce geçer şu günler de

Yapma canım boşver .ben hep yatıyorum hiç iş yapmıyorum .doktor da yat çok kalkma dedi zaten .son zamanlara girdik inş güzelce geçer şu günler de
Hep yatınca kaburgalarım çok ağrıyor Az cık hareket edeyim diyorum ... yormuyorum kendimi görümcem var 12 yaşında kızım var herbirini çağırıp iş verince bana bişiy kalmıyor pek

Benim doktorum perinatolog değil. Perinatolog olması şart değil yani. Evet senin doktorun çok strese sokuyor seni bir sey olacağı yoksa bile doktor söyledi diye olacak Allah korusun. Herhangi bir uzman doktora gidebilirsin doğum için de araştırma yapıp bence hala geç değil.

Benim her biri aynı hastanede olduğu için bilgi alışverişinde bulunuyorlar o yüzden şanslıyım galiba...
Ben haftaya detaylı ultrasona girdikten sonra inş kafamda netleşir bu konu. Bakalım sorun çıkmazsa eski Dr a devam. Eğer riskli şeyler olursa perinatolog a da giderim galiba.

Evet hafta içi bu gerilik için ayrı bir Dr a daha görünecem. Sonra da detaylı var ona göre kafamda netleşir bir şeyler diye umuyorum

Tekrar niye çıkardı hastaneden burda 3 4 gün duran vardı sanki .sancısı geçip tekrar evine giden de vardı .yat hiç kalkma bence canım .inş geçer sancın onun için de nidicard kullanmışlardı sanki
Baya azalmisti sancim ondan cikardi sanirim. bende.azicik sıkıntılıyım yatamazdim 1 gece daha bugün iyiyim bakalim ne kadar gidecek

Ne yiycez ne içcez peki kızlar
20. Haftadayım tek yumurta 7 kg aldım o da zorla beslenerek
Ama şimdi hiç canım yemek istemiyo
Abur cubur ıvır zıvır olsa yiycem

5 litre içebilsem keşke Masalim01 senin gibi. Ben normalde günde 1 bardak su ile yaşayan insanım. Şimdi 1 litre anca içebiliyorum. Napıcam ben ki böyle
İnan bazen nefesim daraliyodu su icerken midem bulandigi oluyodu ama bebekler icin diye kendimi motive edip iciyodum normalde de cok su icen biriyim ben gerci o avantajim vardi tabi ama iki katina cikarmistim ictigim suyu en az

Ne yiycez ne içcez peki kızlar
20. Haftadayım tek yumurta 7 kg aldım o da zorla beslenerek
Ama şimdi hiç canım yemek istemiyo
Abur cubur ıvır zıvır olsa yiycem
Süt yoğurt badem ceviz yumurta et balık bunlardan yemeye çalış mutlaka ama çok da kiloya takma kilo almasan da onlar beslenir . Ben o haftalarda 5 6 kilo anca almıştım .

İnan bazen nefesim daraliyodu su icerken midem bulandigi oluyodu ama bebekler icin diye kendimi motive edip iciyodum normalde de cok su icen biriyim ben gerci o avantajim vardi tabi ama iki katina cikarmistim ictigim suyu en az

Benim şuan içtiğim normal zamanda içtiğimin 5 katı oluyor Birde şimdi oruçlar evdekiler su içmeye kalk git gizli saklı iç geri gel bu bile eziyet geliyor. Ama el mahkum artık içmeyi artırma zamanları. Biraz daha fazlalaştırsam iyi olacak en azından 2 litre olsa yeter galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…