- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.101
Senin durumun farkli canim niye gizli icesinBenim şuan içtiğim normal zamanda içtiğimin 5 katı oluyorBirde şimdi oruçlar evdekiler su içmeye kalk git gizli saklı iç geri gel bu bile eziyet geliyor. Ama el mahkum artık içmeyi artırma zamanları. Biraz daha fazlalaştırsam iyi olacak en azından 2 litre olsa yeter galiba
Senin durumun farkli canim niye gizli icesinen az 3 lt
Bıgün de hareketlerini taktım kafaya azaldı hareketleriBenim her biri aynı hastanede olduğu için bilgi alışverişinde bulunuyorlar o yüzden şanslıyım galiba...
Gün güne uymuyor ki inan bende bazen sağdaki çoşarken soldaki kımıldayıp, beni kara kara düşündürüyo.. ama radyoloji uzmanı dopler çekerken uyurken ki hallerini değil uyanık oldukları zamanki hallerini takip et 10dk bi kımıldarsa sorun yok diye düşün dedi...Bıgün de hareketlerini taktım kafaya azaldı hareketlerisen de azalma var mı canım .yerleri çok daraldı ondan mı ki .biraz takip edeyim bakalım
Uyuyup uyanık olduğu zamanı nasıl anlıyorsunuz hareketleri yavaşlıyor mu? Bazen çok sert ve hızlı hareket ediyorlar o zaman uyanık mi oluyorlar?Gün güne uymuyor ki inan bende bazen sağdaki çoşarken soldaki kımıldayıp, beni kara kara düşündürüyo.. ama radyoloji uzmanı dopler çekerken uyurken ki hallerini değil uyanık oldukları zamanki hallerini takip et 10dk bi kımıldarsa sorun yok diye düşün dedi...
Ben şöyle anlıyorum küçük dönüşler ile baya topa vurur gibi tekmeler aynı değil..O el kol hareketleri ayaklarını yukarılara doğru bastırma hevesi...bide hızlıca yapıyorlar beni güldürüyor halleri..Uyuyup uyanık olduğu zamanı nasıl anlıyorsunuz hareketleri yavaşlıyor mu? Bazen çok sert ve hızlı hareket ediyorlar o zaman uyanık mi oluyorlar?
Benimkiler daha küçük net anlayamıyorum neresiyle vuruyor ama bazen özellikle gece 1den sonra içerde halay çekiyor gibiler. Millet benim haftamda tek bebeğe ayağını hissettim kolunu hissettim diyordu. Plasenta da arkada oysa ki. Neyse zaman geçsin biraz daha doğurmazsak anlarızBen şöyle anlıyorum küçük dönüşler ile baya topa vurur gibi tekmeler aynı değil..O el kol hareketleri ayaklarını yukarılara doğru bastırma hevesi...bide hızlıca yapıyorlar beni güldürüyor halleri..
Senin bi 30. Haftayı görmem gerek o zaman yazarsın anlayacaksın beni... yaa bayılcaksın o hallerineBenimkiler daha küçük net anlayamıyorum neresiyle vuruyor ama bazen özellikle gece 1den sonra içerde halay çekiyor gibiler. Millet benim haftamda tek bebeğe ayağını hissettim kolunu hissettim diyordu. Plasenta da arkada oysa ki. Neyse zaman geçsin biraz daha doğurmazsak anlarız
Asla gelmeyecekmiş gibi o zamanlar inşallah görürüz sağ salim kucagimizda da görürüzSenin bi 30. Haftayı görmem gerek o zaman yazarsın anlayacaksın beni... yaa bayılcaksın o hallerine
Asla gelmeyecekmiş gibi o zamanlar inşallah görürüz sağ salim kucagimizda da görürüz
Senin bi 30. Haftayı görmem gerek o zaman yazarsın anlayacaksın beni... yaa bayılcaksın o hallerine
35e de razıyız be yeter ki iyi olsunlar7-8 hafta öncede 20'ler hayal gibi geliyordu. Bak 24 oldun. Daha dur sen 38 görcen ben arkandan gelecem
35e de razıyız be yeter ki iyi olsunlar
Ben sartladim canım kendimi zaten 37 diyeBak gel olumlama yapalım. Bana katıl. Razı filan değilim 35'e. Hem iyi olacaklar hemde 37+ hatta 38 görücez diyelim kendimizi buna inandıralım
Ben sartladim canım kendimi zaten 37 diyehatta o kadar inandım ki daha erken gelirse şok olurum o kadar
Tek bebeklerde bile sezaryen olacaksa 37 38de alıyorlar çiçeem sağlıklı olsunlar da gerisi çok da önemli degil
Bende 4.5 litre hatta 5 lt buluyor olabilir içim yaniyor hatta bu günlerde abarttim suyuCanim surekli su ic benim 5lt geciyodu belki surekli wc gidiyosun ama olsun
41.haftayi görüyormuşuzBen literatüre girmeden bırakmam vallaha
Bazen eşime kızıp dogurmicam görürsün diyorum ama o kadar da olur mu kiOlamaz mı ki denesek
Bazen eşime kızıp dogurmicam görürsün diyorum ama o kadar da olur mu ki