- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.061
Pandemi döneminde korkuyoruz Her şeyden ama napalim bir yandan da hayat devam ediyor maske, kolonya , dikkat ediyoruz artık. Kardeşimin düğünü var bayramdan sonra, bir sürü gelinlikçi, alışveriş yeri gezdik çok şükür yakalanmadık. Inşallah olmayız. Genelde aile ortamında dikkat edilmediği için daha çok bulaşıyor, ya da iş ortamında. Insanlar bisey olmaz diye maskelerini tüm gün takmayınca.Ya ne kadar şanslısınız. Bu koronada İstanbulda tıp fakültesine gitmeye korkuyorum ben
Canım birde benim yatınca bel ağrım artıyor daha çok oturmak iyi geliyor .. bel ağrımız böbreklere olan baskıdanda kaynaklanabilirmiş... hemşire arkadaşıma sordum.. biraz öyle dene sende bakalım nasıl geçecek günün...Galaxyeliz61 canım sen nasılsın benim bütün kemiklerim resmen kırılacak gibi ağrıyor yatamıyorum oturamıyorum .ne yapacagımı şaşırdım 2 hafta daha dayansam diyorum ama nasıl geçecek bilmiyorum
Doktora sordurmayip kendi mi cevapliyordu bunlar da bi değişikbi sor bakalım gerek yok derse gitmezsin. O kadar para verince ben de hiç gerek yokmuş dedim çocuklarımın rızkını perinatologlara yedirdim
Galaxyeliz61 canım sen nasılsın benim bütün kemiklerim resmen kırılacak gibi ağrıyor yatamıyorum oturamıyorum .ne yapacagımı şaşırdım 2 hafta daha dayansam diyorum ama nasıl geçecek bilmiyorum
Benimde hiç keyfim yok
Dün gece feci bir bel ve kasık ağrılarıyla uyandım
Doğum sancısı mı değil biliyorum
Ama bunlarda hiç iyi gelmiyor bana inşallah geçecek ..Aynen bende 2 hafta daha dursam fena olmazdı bugün yataktan kalkmıcam kendimi iyi hissetmezsem doktorum gel demişti giderim napim...
Canım birde benim yatınca bel ağrım artıyor daha çok oturmak iyi geliyor .. bel ağrımız böbreklere olan baskıdanda kaynaklanabilirmiş... hemşire arkadaşıma sordum.. biraz öyle dene sende bakalım nasıl geçecek günün.
İnş şuan tam 34 artı 0 . Az daha dayansak çok iyi olacakAman diyim kızlar az daha sabır size güveniyorum ben. Sıkın dişinizi
Ay inşallah ya, seninde güvenini boşa çıkarmayız... ama burda genelde hep 36+ ...Aman diyim kızlar az daha sabır size güveniyorum ben. Sıkın dişinizi
Ay inşallah ya, seninde güvenini boşa çıkarmayız... ama burda genelde hep 36+ ...
Doğumlar okudum bende çok istiyorum onlara katılmayı...
1250 tl istedi bizden. Daha gitmedik ama degecegini dusunuyorum Recep hoca icin. Cevremde giden arkadaslarim var ve cok memnun kaldilar.Evet recep has bu konuda en iyisi, hocaların hocası diye geçiyor. Ne kadar istedi acaba ikizlere?
Valla bu kadar iyi, ünlü ve özel klinik için çok iyi. Bazı özel hastaneler tek bebeklere bu fiyatı veriyor. Olmadı ben de ona gideyim. Randevu için ne kadar önceden aramıştınız?1250 tl istedi bizden. Daha gitmedik ama degecegini dusunuyorum Recep hoca icin. Cevremde giden arkadaslarim var ve cok memnun kaldilar.
Gaz sancina benzer alt kasikta agri oldu doktor yatirdi 1 aksam ama sancimi azaltsada gecmedi maalesef bu hafta hazirlikli ol dediSancı dediğiniz bel ağrısı falan mı nasıl oluyor . Karında sertleşme mi oluyor . Benim de çok ağrım var iki gündür belim kemiklerim ama
İyi düşünelim güzel olsun inşallah ...küveze 36. Haftada bile giren olabiliyor bunu düşünme bak çok şükür 32ye kadar geldin.. 28 haftalık doğum yapan arkadaş vardı burada..ama şimdi evinde ..Sen bol su iç burda 32. Haftadan sancı ağrıyla 35 . Haftaya kadar ilerleyen arkadaş ta var.. nasip işte rabbim şifa versin inşallahKizlar bugun 32.haftaya girdik dun aksam doktor hastanede yatirdi ciger gelistirici yapti adalat crono ilac verdi sancim biraz azalmisti.ama bugun yine sancim az.olsada cikti bu hafta hazirlikli.ol 5 gun bile dayansan super olur dedi ama nasil dayanicaz sanciyi geciktirecek yiyecek hareketler vs bi oneriniz var mi bebisleri kilosu 1.660 digeri 1720 cok küçükler daha cok moralim buzuldu kuveze girerler dedi
Amin. cnm tansiyonumda var oda.surekli.yukselmeye basladi kordon yaslanmasi var dedi elimden.geldigi kadar.dayanacagim sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallahİyi düşünelim güzel olsun inşallah ...küveze 36. Haftada bile giren olabiliyor bunu düşünme bak çok şükür 32ye kadar geldin.. 28 haftalık doğum yapan arkadaş vardı burada..ama şimdi evinde ..Sen bol su iç burda 32. Haftadan sancı ağrıyla 35 . Haftaya kadar ilerleyen arkadaş ta var.. nasip işte rabbim şifa versin
Tekrar niye çıkardı hastaneden burda 3 4 gün duran vardı sanki .sancısı geçip tekrar evine giden de vardı .yat hiç kalkma bence canım .inş geçer sancın onun için de nidicard kullanmışlardı sankiKizlar bugun 32.haftaya girdik dun aksam doktor hastanede yatirdi ciger gelistirici yapti adalat crono ilac verdi sancim biraz azalmisti.ama bugun yine sancim az.olsada cikti bu hafta hazirlikli.ol 5 gun bile dayansan super olur dedi ama nasil dayanicaz sanciyi geciktirecek yiyecek hareketler vs bi oneriniz var mi bebisleri kilosu 1.660 digeri 1720 cok küçükler daha cok moralim buzuldu kuveze girerler dedi
Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla gelsinler. Biraz daha dayansın inşallah yaramazlar. Ama sıkıntı, stres yapma annesi hayırlısıyla herşey geçecek.Amin. cnm tansiyonumda var oda.surekli.yukselmeye basladi kordon yaslanmasi var dedi elimden.geldigi kadar.dayanacagim sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallah
Aslında azalma oluyor ama değişiyor arada ,,,sen sabret bol su iç her gün taze sıkılmış havuç suyu içerim ben aynen senin haftalarında başladım ...doktora gidince belirt bunu bazen su azalınca harekette azalıyor bu haftalarda...her gittiğimde nst ye ayrı giriyorum radyoloji uzmanı da bebeklere giden kan akışını ve suyunu ayrı takip ediyor 30. Haftadan sonra başladık bu işleme...Galaxyeliz61 merhaba canım 27+4 teyim bu haftalarda hareketlerin bir tık azalması normal mi iki gündür azaldı eskiye oranla.İkizlerde kaçıncı haftada hareketler azalmaya başlıyor?
Tamam canım çok sağol.Gerçekten de bu aralar suyu baya azalttım su içmek için bile karnımda mideme yer kalmadı resmen.Randevuma daha on gün var söylediklerinin hepsini sorayım.Aslında azalma oluyor ama değişiyor arada ,,,sen sabret bol su iç her gün taze sıkılmış havuç suyu içerim ben aynen senin haftalarında başladım ...doktora gidince belirt bunu bazen su azalınca harekette azalıyor bu haftalarda...her gittiğimde nst ye ayrı giriyorum radyoloji uzmanı da bebeklere giden kan akışını ve suyunu ayrı takip ediyor 30. Haftadan sonra başladık bu işleme...