2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ya ne kadar şanslısınız. Bu koronada İstanbulda tıp fakültesine gitmeye korkuyorum ben
Pandemi döneminde korkuyoruz Her şeyden ama napalim bir yandan da hayat devam ediyor maske, kolonya , dikkat ediyoruz artık. Kardeşimin düğünü var bayramdan sonra, bir sürü gelinlikçi, alışveriş yeri gezdik çok şükür yakalanmadık. Inşallah olmayız. Genelde aile ortamında dikkat edilmediği için daha çok bulaşıyor, ya da iş ortamında. Insanlar bisey olmaz diye maskelerini tüm gün takmayınca.
Inşallah ayrıntılı ultrason sonuclarimiz da güzel çıkar

Canım birde benim yatınca bel ağrım artıyor daha çok oturmak iyi geliyor .. bel ağrımız böbreklere olan baskıdanda kaynaklanabilirmiş... hemşire arkadaşıma sordum.. biraz öyle dene sende bakalım nasıl geçecek günün...

Doktora sordurmayip kendi mi cevapliyordu bunlar da bi değişik bi sor bakalım gerek yok derse gitmezsin. O kadar para verince ben de hiç gerek yokmuş dedim çocuklarımın rızkını perinatologlara yedirdim

Çok irdeletmiyor. Çünkü benim çok soru soran araştıran bir yapım var. Kendi cevaplasa iyi aşırı tevekkül etmiş durumda bende bozmayayım dedim. Baya kalbi temiz. Hep Rabbim gönlüne göre verir dedim sustum bende Parasında filan değilim. Zaten 20 günde bir 315 TL baydırıyorlar. Ha onu vermişim ha biraz daha. Buda ayrı bir konu zaten. Doktorun suçu değil ama çok para be

Aman diyim kızlar az daha sabır size güveniyorum ben. Sıkın dişinizi

Her türlü deniyorum.kaburgam özellikle elektrik çarpmış gibi ağrı oluyo geçer inş .doktor randevum da haftaya cuma .sıkıntın olursa gel demişti çok zorlarsa erken giderim

1250 tl istedi bizden. Daha gitmedik ama degecegini dusunuyorum Recep hoca icin. Cevremde giden arkadaslarim var ve cok memnun kaldilar.
Valla bu kadar iyi, ünlü ve özel klinik için çok iyi. Bazı özel hastaneler tek bebeklere bu fiyatı veriyor. Olmadı ben de ona gideyim. Randevu için ne kadar önceden aramıştınız?

Kizlar bugun 32.haftaya girdik dun aksam doktor hastanede yatirdi ciger gelistirici yapti adalat crono ilac verdi sancim biraz azalmisti.ama bugun yine sancim az.olsada cikti bu hafta hazirlikli.ol 5 gun bile dayansan super olur dedi ama nasil dayanicaz sanciyi geciktirecek yiyecek hareketler vs bi oneriniz var mi bebisleri kilosu 1.660 digeri 1720 cok küçükler daha cok moralim buzuldu kuveze girerler dedi

İyi düşünelim güzel olsun inşallah ...küveze 36. Haftada bile giren olabiliyor bunu düşünme bak çok şükür 32ye kadar geldin.. 28 haftalık doğum yapan arkadaş vardı burada..ama şimdi evinde ..Sen bol su iç burda 32. Haftadan sancı ağrıyla 35 . Haftaya kadar ilerleyen arkadaş ta var.. nasip işte rabbim şifa versin inşallah

Amin. cnm tansiyonumda var oda.surekli.yukselmeye basladi kordon yaslanmasi var dedi elimden.geldigi kadar.dayanacagim sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallah

Tekrar niye çıkardı hastaneden burda 3 4 gün duran vardı sanki .sancısı geçip tekrar evine giden de vardı .yat hiç kalkma bence canım .inş geçer sancın onun için de nidicard kullanmışlardı sanki

Amin. cnm tansiyonumda var oda.surekli.yukselmeye basladi kordon yaslanmasi var dedi elimden.geldigi kadar.dayanacagim sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallah
Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla gelsinler. Biraz daha dayansın inşallah yaramazlar. Ama sıkıntı, stres yapma annesi hayırlısıyla herşey geçecek.

Galaxyeliz61 merhaba canım 27+4 teyim bu haftalarda hareketlerin bir tık azalması normal mi iki gündür azaldı eskiye oranla.İkizlerde kaçıncı haftada hareketler azalmaya başlıyor?
Aslında azalma oluyor ama değişiyor arada ,,,sen sabret bol su iç her gün taze sıkılmış havuç suyu içerim ben aynen senin haftalarında başladım ...doktora gidince belirt bunu bazen su azalınca harekette azalıyor bu haftalarda...her gittiğimde nst ye ayrı giriyorum radyoloji uzmanı da bebeklere giden kan akışını ve suyunu ayrı takip ediyor 30. Haftadan sonra başladık bu işleme...

Sevgili ikiz anneleri hepinizin rutin gittiği Dr perinatolog mu aynı zamanda. Etrafımdakiler ikiz gebeliğim olduğu için yoluma perinatolog ile devam etmemi söylüyor kafamı çok karıştırdılar. Mevcut dr umun da tavrı biraz olumsuz buluyorlar . O perinatolog değil. Yolun yarısında dr değiştirmek de zor geliyor.

Tamam canım çok sağol.Gerçekten de bu aralar suyu baya azalttım su içmek için bile karnımda mideme yer kalmadı resmen.Randevuma daha on gün var söylediklerinin hepsini sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…