- 2 Temmuz 2016
- 210
- 470
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.881
Benim tsh 0 di t3 t4 de düşüktü ilac vermem gerekiyor dedi 1 ay kullandim t3.t4 yukselmeye basladi bıraktim 31. Haftadayiz ama hala tsh 0.13 yukselmedi migde bulantisi yapar mi migdem bulanmaya basladi tekrar ozellikle aksamlari sende var mi bulantiSizin tsh normalmiş. Benim tsh ım 0.05 çıktı ama buna bağlı t3 ve t4 değerlerim normal çıktığı için ilaç vermedi. Bulantılara çok paralel gider 16-20 arası düzelir dedi. ara ara çarpıntı yapıyor işte ama ilaç vermem bebeğe geçiyor dedi. Ben de sabırla 16. Haftamı bekliyorum bakalım ne olacak.
Napsinlar teyzesi gazlariyla ugrasiyolar gaz kaka aglama muhabbetleri bol bol cok sukur bunlar en guzel muhabbetler Rabbim hepinize sirayla yasatsin bu mutlulugu saglikli dogumlar olsun insallah
Canim bi sure elinle yika tenleri cok hassas sampuani vucudu icin de kullanabilirsinSelam arkadaşlar yenı dogan bebeği yıkamak için ne aldınız yanı sabun mu sampuan mı? Bilgim yokta bu konuda. Şampuan sacına mustela düşünüyorum ama vucut bilemedim. Bide vucudu neyle yıkanır liflemi
Benimkiler de birisi altta birisi üstte sanki hep alttakini hissediyor gibiyim, ama bence henüz tam anlaşılmaz, karışır gibi geliyor.Hanımlar size bir şey sormak istiyorum. 19 haftalık hamileyim. İkizlerim sağlı sollu duruyorlar. Bebeklerin hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri birinin hareketlerini aşırı hissediyorum diğeri ise çok nadir. Bu normal mi kafama takıldı. Dr a gitmeme daha var. Sizlerde durumlar nasıldı o haftalarda
Biri çok hareketli olunca diğerini mi sıkıştırıyor acaba dedim kendimce senaryolar yazıyorumBenimkiler de birisi altta birisi üstte sanki hep alttakini hissediyor gibiyim, ama bence henüz tam anlaşılmaz, karışır gibi geliyor.
Cok cok normal canim ben soldaki bebegi cok daha fazla hissettim her zaman daha hareketliydi yari yariya fark vardi diyebilirim. Suan haftan da cok kucuk henuz net anlamazsin canim biraz daha buyusunler daha net bilirsinHanımlar size bir şey sormak istiyorum. 19 haftalık hamileyim. İkizlerim sağlı sollu duruyorlar. Bebeklerin hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri birinin hareketlerini aşırı hissediyorum diğeri ise çok nadir. Bu normal mi kafama takıldı. Dr a gitmeme daha var. Sizlerde durumlar nasıldı o haftalarda
Benim de T3 t4 normal olmasaydı vereckti ilaç ama şuan gerek yok dedi. Evet bulantılarım henüz tam olarak bitmedi. 16. Haftadan sknra tekrar bakalım tsh t3 t4 dedi.Benim tsh 0 di t3 t4 de düşüktü ilac vermem gerekiyor dedi 1 ay kullandim t3.t4 yukselmeye basladi bıraktim 31. Haftadayiz ama hala tsh 0.13 yukselmedi migde bulantisi yapar mi migdem bulanmaya basladi tekrar ozellikle aksamlari sende var
Selam canım benim ikizler dogdu 32+5 öde öneride bulunabilirim o yüzden. Mustela sampuan kullan ciltleri cok hassas oluyor basına kullandığını vucudu a da kullanabiliyorsun aynı zaman da. Yumusak bir lifle yıkayabilitrsinSelam arkadaşlar yenı dogan bebeği yıkamak için ne aldınız yanı sabun mu sampuan mı? Bilgim yokta bu konuda. Şampuan sacına mustela düşünüyorum ama vucut bilemedim. Bide vucudu neyle yıkanır liflemi
Buyumeye devam ediyor canim cunku bebekler buyuyormerhaba kızlar bir sorum olucak. göbek doğuma kadar büyümeye devammı ediyor? yoksa belli zamandan sonra büyümüyormu?
Ay inşallah. az hareket eden 1 hafta geriden geliyor onunla bir ilgisi var mı diye düşünüp endişelenmiştim ben de. Haftaya Dr a gideceğim. İnş o da yetişmiştir diğerineCok cok normal canim ben soldaki bebegi cok daha fazla hissettim her zaman daha hareketliydi yari yariya fark vardi diyebilirim. Suan haftan da cok kucuk henuz net anlamazsin canim biraz daha buyusunler daha net bilirsin
Daha cok kucukler bide annesi suan duzenli hareket hissetmezsin asıl 24.haftadan sonra duzene girer canim meraklanma ama dedigim gibi benim de yari yariya fark vardi hareket sayisinda ve benim de biri hep 1 hafta civari geriydi bazen 1 haftayi bile gectigi oldu farkin doktora sordugumda cok normal cift yumurta ikizleri ayni olmak durumunda degil dedi icini ferah tutAy inşallah. az hareket eden 1 hafta geriden geliyor onunla bir ilgisi var mı diye düşünüp endişelenmiştim ben de. Haftaya Dr a gideceğim. İnş o da yetişmiştir diğerine
Nasıl durduğunu bilemediğimiz için belki hep aynı bebek değil canım hareketi hissettiğin sana öyle geliyor .ben doktora sormuştum altlı üstlü mü sağ sol mu duruyor diye onu anlayamayız demişti.yani belki birinin ayağı o tarafta birinin kolu .hareket hissediyorsan endişelenme yine doktoruna sor gidince deAy inşallah. az hareket eden 1 hafta geriden geliyor onunla bir ilgisi var mı diye düşünüp endişelenmiştim ben de. Haftaya Dr a gideceğim. İnş o da yetişmiştir diğerine
Ben 33. haftamda doğum yaptım canım biri 2100 kiloydu onu 8 günde çıkardılar diğeri 1670 doğdu kusması vardı kilo verdi yeni yeni kilo almaya başladı doktor iki kiloya ulaştığında taburcu edeceğiz dedi şimdi onu bekkiyoruz ama bebeklerin durumuna göre degisiyor bilemiyorsun yine deTecrübeli anneler doğum yapmış olanlar size bir sorum var 32 artı 33 artı ya da 30 artı da doğum yapanlar bebeklerinin durumları nasıl küvezde kaç gün yaptılar kiloları nasıl da ne kadardı
Anldm cnm saglikla kavusursnz insaallhBen 33. haftamda doğum yaptım canım biri 2100 kiloydu onu 8 günde çıkardılar diğeri 1670 doğdu kusması vardı kilo verdi yeni yeni kilo almaya başladı doktor iki kiloya ulaştığında taburcu edeceğiz dedi şimdi onu bekkiyoruz ama bebeklerin durumuna göre degisiyor bilemiyorsun yine de
Benımde aynı canım. 1 i kıpır kıpır soltarafta kızHanımlar size bir şey sormak istiyorum. 19 haftalık hamileyim. İkizlerim sağlı sollu duruyorlar. Bebeklerin hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri birinin hareketlerini aşırı hissediyorum diğeri ise çok nadir. Bu normal mi kafama takıldı. Dr a gitmeme daha var. Sizlerde durumlar nasıldı o haftalarda
Aleykum selam. Allah hayırlı uzun ömür versin evlatlarına. Teşekkür ederim öğrenmiş oldum.Selam canım benim ikizler dogdu 32+5 öde öneride bulunabilirim o yüzden. Mustela sampuan kullan ciltleri cok hassas oluyor basına kullandığını vucudu a da kullanabiliyorsun aynı zaman da. Yumusak bir lifle yıkayabilitrsin
Merhaba bunu yazalı baya olmuş ama bende şimdi 15+6dayım ve ikiz annesiyim inşallah. 12 haftalıkken ikili tarama yaptırdı doktorum ense kalınlıkları birinin 1.3 diğerinin 2 çıktı. Ama testte 2 çıkanın yüksek riskli çıktı. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum ama korkuyorum. Doktorum amniyosentez istedi ama düşünmüyorum. Siz ne yaptınız acabaSizin kaç çıktı ense ölçümleri. Benim ikizlerden birinin 2.7 çıktı bugün 11+5teyim. Çok endişeleniyorum. 2 hafta sonra ek bulgular varsa nifty testine yönlendirecek
Benim de bir hafta geriden gelen daha hareketli. Oğlumu arada hissediyorum. Yani gelişimiyle alakası yok sanıyorum. Bide arkadaşların dediği gibi sürekli pozisyon değiştiriyolar. Bir hafta arayla usg ye girdim. Karnımda yan yan duruyolardı. Geçen gün oğlum baş geliş kızım makat gelişti. Demek istediğim çok anlayamıyorum ben de daha. İçerde kim ne yapıyo. Ama kızımın olduğu yeri daha çok hissediyorum.Ay inşallah. az hareket eden 1 hafta geriden geliyor onunla bir ilgisi var mı diye düşünüp endişelenmiştim ben de. Haftaya Dr a gideceğim. İnş o da yetişmiştir diğerine