- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.901
Sol tarafta olmalarından kaynaklı bir şey demek kiBenımde aynı canım. 1 i kıpır kıpır soltarafta kız
Sagdakı erkek çok nadır hissediyorum.
İlk hareket hissettigımden beridir aynı. 22 haftadayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sol tarafta olmalarından kaynaklı bir şey demek kiBenımde aynı canım. 1 i kıpır kıpır soltarafta kız
Sagdakı erkek çok nadır hissediyorum.
İlk hareket hissettigımden beridir aynı. 22 haftadayım
Bizim düşük risk çıktı ama detaylı ultrasonu da merak ediyorum ben. Siz de detaylı da perinatolog tan daha detaylı bilgi edinirsiniz veya bir perinatologa mı görünseniz. Bu arada 2li test yüksek riskli çıksa bile bir şey var anlamına gelmiyor bu. Lütfen benim gibi stres küpü olmayın. 2 mm normal kabül ediliyor. Dr bana sınır 3 mm demişti. İyice araştırın başka Dr lara da görünün içinizi de ferah tutun. İnş bir şey çıkmayacak.Merhaba bunu yazalı baya olmuş ama bende şimdi 15+6dayım ve ikiz annesiyim inşallah. 12 haftalıkken ikili tarama yaptırdı doktorum ense kalınlıkları birinin 1.3 diğerinin 2 çıktı. Ama testte 2 çıkanın yüksek riskli çıktı. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum ama korkuyorum. Doktorum amniyosentez istedi ama düşünmüyorum. Siz ne yaptınız acaba
İnşallah fark açılmaz benim de. Çoğu kişi sizin gibi söylüyor. Biraz olsun rahatladım. Teşekkür ederim size de.Benim de bir hafta geriden gelen daha hareketli. Oğlumu arada hissediyorum. Yani gelişimiyle alakası yok sanıyorum. Bide arkadaşların dediği gibi sürekli pozisyon değiştiriyolar. Bir hafta arayla usg ye girdim. Karnımda yan yan duruyolardı. Geçen gün oğlum baş geliş kızım makat gelişti. Demek istediğim çok anlayamıyorum ben de daha. İçerde kim ne yapıyo. Ama kızımın olduğu yeri daha çok hissediyorum. sıkıntı yoktur Allah ın izniylee. Gelişimleri sürekli ilerliyorsa sıkıntı yoktur. Benim sürekli kızım geriden geliyor. Şuan aralarında 100 gr var
Ay inşallah. az hareket eden 1 hafta geriden geliyor onunla bir ilgisi var mı diye düşünüp endişelenmiştim ben de. Haftaya Dr a gideceğim. İnş o da yetişmiştir diğerine
Hep rahattım aslında yüksek risk çıkınca şimdi içimde hep bi şüphe var. Başka Dr da gittik o da ultrason ile baktı bana kalırsa sıkıntı yok dedi. Parmak boğumlarını filan da saydı. Zaten çoğul gebelikler de ikili üçlü pek doğru çıkmıyormuş herhalde. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBizim düşük risk çıktı ama detaylı ultrasonu da merak ediyorum ben. Siz de detaylı da perinatolog tan daha detaylı bilgi edinirsiniz veya bir perinatologa mı görünseniz. Bu arada 2li test yüksek riskli çıksa bile bir şey var anlamına gelmiyor bu. Lütfen benim gibi stres küpü olmayın. 2 mm normal kabül ediliyor. Dr bana sınır 3 mm demişti. İyice araştırın başka Dr lara da görünün içinizi de ferah tutun. İnş bir şey çıkmayacak.
Canım merhaba çok sevindim senin adına macunu nasıl yapmıştın acaba içine neler eklemiştinKocaeli umuttepe ilk tramsferim 3. Opum yumurta cikmiyodu bende sonra ozel bi macun yaptim cok sukur 2 yumurta cikti a kalite ikiside
Merhaba .Sıkıntınızın aynısı bende de var . Artık dayanılmaz olunca doktoruma gittim. Kan tahlili istedi . Kansızlık çıktı sadece ilaç kullanıyorum şu anda ama pek geçti sayılmaz . Özellikle de akşam yemeğinden sonra . Ben kendimce çareler buluyorum . Uzandığım zaman daha kötü oluyor. Evin içinde yürüyorum aralıklarla . O zaman biraz daha az hissediyorum çarpıntıyı .Merhaba arkadaşlar tansiyon ve nabzı kontrolü yapıyor musunuz ? benim 10 gündür küçük tansiyonum 85/90 arası çıkyor nabzımda 100/115 arası çarpıntı hissediyorum ..ikiz gebeliğim var tansiyon nabız yükselebilir dediler cuma günü kontrolüm var aynı durumda olan var mı tansiyon özellikle 85/90 gören ?
Selam arkadaşlar yenı dogan bebeği yıkamak için ne aldınız yanı sabun mu sampuan mı? Bilgim yokta bu konuda. Şampuan sacına mustela düşünüyorum ama vucut bilemedim. Bide vucudu neyle yıkanır lifle
Merhaba canım .Bebek için en iyi lif sakal ipliklerden örülmüş lif olduğunu düşünüyorum. Ben onlardan öreceğim. Ama tığla değilde şişte örmek daha güzel ve daha yumuşak oluyor. Bence örgü biliyorsanız bi deneyin derim . Çok güzel oluyor . Eminim beğeneceksiniz . Sağlıklı gebelikler dilerimSelam arkadaşlar yenı dogan bebeği yıkamak için ne aldınız yanı sabun mu sampuan mı? Bilgim yokta bu konuda. Şampuan sacına mustela düşünüyorum ama vucut bilemedim. Bide vucudu neyle yıkanır liflemi
Merhaba. Satılıyor mu bu tarz lifler? Örmeyi bilmem kuzum ama bilen birine ördürürüm :) Allah razı olsunMerhaba canım .Bebek için en iyi lif sakal ipliklerden örülmüş lif olduğunu düşünüyorum. Ben onlardan öreceğim. Ama tığla değilde şişte örmek daha güzel ve daha yumuşak oluyor. Bence örgü biliyorsanız bi deneyin derim . Çok güzel oluyor . Eminim beğeneceksiniz . Sağlıklı gebelikler dilerim
Merhaba. Satılıyor mu bu tarz lifler? Örmeyi bilmem kuzum ama bilen birine ördürürüm :) Allah razı olsun
Yani satıldığını hiç görmedim açıkçası . İmkan olsa da ben size örsem göndersemYıkarşın kuzuları yumuşak yumuşak.Merhaba. Satılıyor mu bu tarz lifler? Örmeyi bilmem kuzum ama bilen birine ördürürüm :) Allah razı olsun
Canım benım çok düşüncelisin. Allah razı olsun.Yani satıldığını hiç görmedim açıkçası . İmkan olsa da ben size örsem göndersemYıkarşın kuzuları yumuşak yumuşak.
Hemen fotoyu kayıt ettim olmazsa bundan alırım çok sagolAşağıdaki gibi banyo süngeri satılıyor. Islanınca inanılmaz yumuşak oluyor.
İkincisi eskiden bunlar yoktu diyenlere ağız mendili yapıyoruz ya yumuşak onlardan birini lif niyetine kullanabilirsiniz.
Benimde oluyor ama yürütmeyecek kadar değil . Kaç haftalık hamilesiniz bilmiyorum ama bu kadar olması normal değil . Büyüme sancılarının bu denli olacağını hiç zannetmiyorum bir doktorunuza gitseniz iyi olur .Sancı falan olabilirYa bide benım dün geceden berıdır çok karın agrım var. Dünden beridir uyutmadı yürütmüyor normal mı bu durum? Nefes alıp verdikce bile agrııyoor. Yatakta bile ne saga ne sola dönebiliyorum. Acaba diyorum karnım dahada büyüyecek ondan mı? Sizlerinde oldu mu
22. Haftaya girdim. Sadece karnım agrıyor. Çok fena hemdeBenimde oluyor ama yürütmeyecek kadar değil . Kaç haftalık hamilesiniz bilmiyorum ama bu kadar olması normal değil . Büyüme sancılarının bu denli olacağını hiç zannetmiyorum bir doktorunuza gitseniz iyi olur .Sancı falan olabilir
Karın ağrısı derken bağırsak ağrısı mı (ishal ya da gaz)yoksa adet sancısı gibi mi bu ağrınız22. Haftaya girdim. Sadece karnım agrıyor. Çok fena hemde
Acaba diyorum daha once yasamadım ya dogurcam mı ne diyorum tövbe yaa parol ıctım o bile pek fayda etmedi
Geçmezse Yarına gidecegim. Allah korusun içerde çocuklara bir sey mi oldu diyorum.
Bu şisen kısım agrıyor. Ne gaz ne ishale benziyorKarın ağrısı derken bağırsak ağrısı mı (ishal ya da gaz)yoksa adet sancısı gibi mi bu ağrınız
Ense kalınlığı 3 un altındaysa normal demişti bizim doktorumuz. Bence sizinki de normal , hem bazen yanıltıcı da olabiliyor. Ayrıntılı ultrasonda net belli olur 22. Haftada. Amniyosentez biraz tehlikeli olduğu için yaptırmiyorlar genelde.Merhaba bunu yazalı baya olmuş ama bende şimdi 15+6dayım ve ikiz annesiyim inşallah. 12 haftalıkken ikili tarama yaptırdı doktorum ense kalınlıkları birinin 1.3 diğerinin 2 çıktı. Ama testte 2 çıkanın yüksek riskli çıktı. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum ama korkuyorum. Doktorum amniyosentez istedi ama düşünmüyorum. Siz ne yaptınız acaba