2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Seninki bence daha iyi bize doktoe verirse aliyoruz vermezse tüh deyip eve geliyoruz
Cihazin görüntü kalitesi de iyi baya baya belli oluyor nerde ne oldugu

Benim tüp doktorum Bülent Tıraş İstanbulda zaten kalp atışına kadar bakıyorlar sonra kadın doktoruna yönlendiriyorlar. Burada özel hastaneye gidiyorum ama 1 doktor daha araştırmayı düşünüyorum. Pazartesi 2. kontrole gidicez çok heycanlıyım inş iyidir bebişler

Ne güzel maşallah içinize doğmuşmuydu cinsiyetleri ben rüyamda transferden 1 ay önce falan bir kız bir erkek ismi duydum ama bilemiyorum bakalım

Rüyamda 2 kız görmüştüm eşimde 2 kız gördü dedim tersi çıkar genelde iki erkek bekliyordum. Ama ikiz dediğim herkes bir kız bir erkek diyordu. Onda da herhalde temennidir dedim geçtim. Yeni öğrendik zaten bizede şok oldu.
Benimde doktorum Trabzon'da Hasan Tahsin Sanisoğlu buralarda çok tercih ediliyor. Çok yoğun hatta daha muayeneden çıkar çıkmaz diğer randevuyu almam gerekiyor ama gittiğin sürece takibini kendi yapıyor git demiyor çok şükür. Dolu olmasına rağmen. Benimde canıma minnet her adımında yanımdaydı hep olsun isterim o yüzden. Eğer kendileri yönlendirseydi bir özel hastanede normal kadın doğum doktoru bir devlette perinatolog devam ederdim herhalde.

Nasıl geldi sonucunu peki

Doktorunuz kim acaba

Benim doktorum ikizlerde kullandırtıyorum ne olursa olsun başlarda fazla ortalarda dozu azaltır sonra yine yükseltirim ama doğuma kadar kullanacaksın demişti.
Ben 10. Haftada kestim (son hafta dozunu aazaltarak) tüp bebek doktorum 10.haftada kes dedi. Perinataloguma söyledim o bişey demedi. 13 nisanda kontrolüm var bundan sonrası perinatologta.
merhaba ben de sağlıkçıyım ve pimpirikliyim biraz diiye yaptırmak istedim. Doktorum perinataoloji profu ve direk önermedi eledi hatta gerek yok dedi. Doktor- lab anlaşması varsa yaptırdıklarını düşünüyorum.Komisyon alınmadığı ne malum. Zira 2 mm altı normal. Hatta 2.5mm nn altı normal.
Teşekkür ederim canım sağol...
33. Haftada iseniz ciğer geliştirici diye yaptıkları ilacın içinde steroid olduğunu biliyorum. Alerjiinize ve astımınıza da iyi gelmez mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…