- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.741
Seninki bence daha iyi bize doktoe verirse aliyoruz vermezse tüh deyip eve geliyoruzEvet iştemakine kötü doktor iyi hangisi daha önemliye getirince doktoru seçiyorum. Ama hep baştan sona videolu kontrollerim o yüzden istediğim yerde durdurup fotoğraf alabiliyorum. Şunun gibi Yakınlaştıradabiliyorum da Körler sağırlar birbirini ağırlar hali
Teşekkür ederim canım..Çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi
Ne güzel maşallah içinize doğmuşmuydu cinsiyetleri ben rüyamda transferden 1 ay önce falan bir kız bir erkek ismi duydum ama bilemiyorum bakalım
Benim tüp doktorum Bülent Tıraş İstanbulda zaten kalp atışına kadar bakıyorlar sonra kadın doktoruna yönlendiriyorlar. Burada özel hastaneye gidiyorum ama 1 doktor daha araştırmayı düşünüyorum. Pazartesi 2. kontrole gidicez çok heycanlıyım inş iyidir bebişlerBurda herkes farklı takılıyor. Perinatoloğa gidende var. Çoğumuz tüp bebeğiz kendi doktorlarımızada devam edebiliyoruz. 2 doktor birlikte gidende var. O tamamen sana kalmış bişey.
Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum. Hem tecrübesi fazla, hem beni Vücudumu, vereceğim tepkileri tanıyor biliyor. Hemde özel hastane diye tercih etmiştim.Birde bir doktorda olumsuz ve neredeyse canımdan olacağım bir aşılama geçmişim var. O yüzden başka doktora güvenemiyorum.
Canım senin kontrol ne zaman .. en son ne zaman gittin veyahut... cuma günü gidecem bende...Geçmiş olsun canım bigün bigünü tutmuyor ne yazık ki artık
Ne güzel maşallah içinize doğmuşmuydu cinsiyetleri ben rüyamda transferden 1 ay önce falan bir kız bir erkek ismi duydum ama bilemiyorum bakalım
Benim tüp doktorum Bülent Tıraş İstanbulda zaten kalp atışına kadar bakıyorlar sonra kadın doktoruna yönlendiriyorlar. Burada özel hastaneye gidiyorum ama 1 doktor daha araştırmayı düşünüyorum. Pazartesi 2. kontrole gidicez çok heycanlıyım inş iyidir bebişler
Cumartesi gidicem inşCanım senin kontrol ne zaman .. en son ne zaman gittin veyahut... cuma günü gidecem bende...
2 hafta olmuş olacak Bi önceki kontrolle aradaCumartesi gidicem inş
Sen kaç kilo aldın canım bu ara kilo alımım arttıCanım senin kontrol ne zaman .. en son ne zaman gittin veyahut... cuma günü gidecem bende...
Yaaaa :) o zaman çikolata yiyip gideyim ben de hareketli olsunlarAsiri bastirmadi ama bebekler uyansin diye birkac kere vurdu
Nerde yaptirdinizKızlar bizim bugün detaylı vardı. 1 saat 20 dakika incelediler her sey yolunda çok şükür. Cinsiyetler konusunda da ikna oldum artık ilk defa bacak arası gösterdiler
Yüzlerini göremedik ama fotoğraf da alamadık.
Nasıl geldi sonucunu pekiBenimkilerden biri 1.3 diğeri 2.7 çıkmıştı. Dr endişelenme ikizlerde oluyor böyle sadece takip edecez dikkatli olacaz dedi. Sınırı 3 mm kabul ederiz dedi. Ben duramadım test yapalım dedim. Dr da bizi genoks genetiğe yönlendirdi 3 bin lira vermiştik 1 ay önce. 10 iş gününde de sonuçlar geldi.
Doktorunuz kim acabaBenim doktoruna detaylı bakacak kadar zamanı olacağını sanmıyorum. Başka doktora da ben gidemem. Psikolojim doktorumu aldatıyor gibi hissettirir. Fazla sadık bir tipim
Ana gibi ana herşeyi anlayan her yeri uyuşsada bebeleri görmekten geri durmayan
Öyle bakmasın istemem her zamanki gibi bebişleri iyi desin yeter banaAma artık foti versin ya hiç fotoğrafları yok bebelerin. Çektiğim videolardan kırpıcam bu gidişle
Doktorunuz kim acaba
Yaaaa :) o zaman çikolata yiyip gideyim ben de hareketli olsunlar
Dene bakalım benimkilere cikolata falan islemiyor canlari isterse oynuyorlarYaaaa :) o zaman çikolata yiyip gideyim ben de hareketli olsunlar
Cerkezkoyde bi perinatologda yaptirdimNerde yaptirdiniz
Ben 160 boy 65 kiloydum ilk başta şuan 79 kiloyum 14 kilo aldım bende yine iyi sayılırız...Sen kaç kilo aldın canım bu ara kilo alımım arttıne kadar daha alırım acaba şuan 13 kilo aldım .170 boyum 87 kiloyum
Düşük riskli çıktı. İnş bir şey yoktur.Nasıl geldi sonucunu peki
Ben 10. Haftada kestim (son hafta dozunu aazaltarak) tüp bebek doktorum 10.haftada kes dedi. Perinataloguma söyledim o bişey demedi. 13 nisanda kontrolüm var bundan sonrası perinatologta.Benim doktorum ikizlerde kullandırtıyorum ne olursa olsun başlarda fazla ortalarda dozu azaltır sonra yine yükseltirim ama doğuma kadar kullanacaksın demişti.
merhaba ben de sağlıkçıyım ve pimpirikliyim biraz diiye yaptırmak istedim. Doktorum perinataoloji profu ve direk önermedi eledi hatta gerek yok dedi. Doktor- lab anlaşması varsa yaptırdıklarını düşünüyorum.Komisyon alınmadığı ne malum. Zira 2 mm altı normal. Hatta 2.5mm nn altı normal.Merhaba. Benim bebeklerimin ikisi de 1.5im altında çıktı burun kemikleri de vardı ama doktorum önerdi yine de, biz de içimiz rahat etsin diye yaptırdık. Sonuçlarımız da sorunsuz çıktı çok şükür. Bu biraz ailenin insiyatifinde, çünkü ucuz testler değil. Açıkçası ben biraz da doktor-lab ilişkisi gibi de düşünüyorum. Tanıdığım başka bir ikiz annesi mesela sadece perinatologa gitti detaylı baktırdı bir sıkıntı görülmediği için de yaptırmadı. Şimdi sağlıklı 6 aylık bebekleri var :)
33. Haftada iseniz ciğer geliştirici diye yaptıkları ilacın içinde steroid olduğunu biliyorum. Alerjiinize ve astımınıza da iyi gelmez mi acaba?Teşekkür ederim canım sağol...