-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.701
Teşekkür ederim cevabınız için. Yarın doktorumla konuşacağım ben de ulaşabilirsem. Her şey normal aslında ama yine de araştırdıkça tedirgin oldum. Umarım hepimiz sağlıkla ve sağlıklı şekilde alırız evlatlarımızı.Benimkilerden biri 1.3 diğeri 2.7 çıkmıştı. Dr endişelenme ikizlerde oluyor böyle sadece takip edecez dikkatli olacaz dedi. Sınırı 3 mm kabul ederiz dedi. Ben duramadım test yapalım dedim. Dr da bizi genoks genetiğe yönlendirdi 3 bin lira vermiştik 1 ay önce. 10 iş gününde de sonuçlar geldi.
Merhabalar, genetik test yaptıran arkadaşlarım hangi verilere dayanarak yaptırdılar? Benim bebeklerimin ense ölçümleri birinin 2 nin altında diğerinin de 2.5 un altında çıktı. Onun dışında her şey normaldi. Doktorum ölçümlerinde normal olduğunu söyledi ancak sınır değer 2.5 diye belirtince de tedirgin oldum. Genetik testi prosedür olarak söyledi. Araştırmadan yaptırmak istemedim. Olumsuz bir şey çıksada aldırmak gibi bir düşüncem yok açıkçası. Ama merak etmiyor da değilim. Çok arada kaldım açıkçası. Yaptıranlar ya da tercih etmeyenler fikirlerinize ihtiyacım var. Yaptıranlar nerde yaptırdılar bu konuda da bilgi alabilir miyim?
Teşekkürler cevabınız içinŞimdi sınır 2,5 altı ve sizinde öyle çıkmış. Ben genetik test yaptırmayanlardanım. Eşimle oturduk konuştuk ense ölçümünden önce biz bu konuyu ikizlerde bir tanesi genetik rahatsız bile olsa alırken diğerininde zarar görme durumu yüksek. E biz bu çocukları 5 sene bekledik. Şimdi bir sürü uğraş ve tüp bebekle nasip oldu. Böylesini nasip ettiyse Rabbim elimizden sadece onun emanetine en güzel şekilde bakmak gelir dedik ve yaptırmadık. Çok şükür şimdilik sıkıntısızda ilerliyoruz.
6+4 de duyduk canım çok şükürHayırlı uğurlu olsun. Siz kalp atışlarını kaçıncı hafta duydunuz
Hap mı?Benim doktorum ikizlerde kullandırtıyorum ne olursa olsun başlarda fazla ortalarda dozu azaltır sonra yine yükseltirim ama doğuma kadar kullanacaksın demişti.
Hap mı?
Güzel şeyler duymak çok zevkli dimi.. çok şükür diyelim...Kızlar bizim bugün detaylı vardı. 1 saat 20 dakika incelediler her sey yolunda çok şükür. Cinsiyetler konusunda da ikna oldum artık ilk defa bacak arası gösterdiler
Yüzlerini göremedik ama fotoğraf da alamadık.
Ben de 19 nisanda gidicem bakalım, inşallah bizim de herşey yolunda giderKızlar bizim bugün detaylı vardı. 1 saat 20 dakika incelediler her sey yolunda çok şükür. Cinsiyetler konusunda da ikna oldum artık ilk defa bacak arası gösterdiler
Tam tozun polenin olduğu mevsim bir de canım ventolin gebelikte kullanılmıyor mu?Merhaba kızlar malum son haftalara yaklaştım herşey güzel giderken astım başladı ,alerjik olarak seyreden hapşırma nezle ile birlikte .. nefes darlığı çekiyorum ama idare etmek zorundayım kullandığım havayı yazmadı doktor çok zorlanızsan acile geleceksin dedi . Riskli görüyor ilaçlarımı...kaç gün devam eder bilmiyorum... Canım eşim bir panik sormayın üzülüyor onada kıyamıyorum iyiyim diyorum...ne güZel ilerliyordum oysa... ufak tefek olmuştu alıştım ağırlaşmaya ,mide yanmalarına.. kendimize iyi bakalım.. evden çıkmayalım derken şimdilik böyleyim..
Ayy çok az kalmış hayırlı güzel haberlerini yaz inşallah bizeBen de 19 nisanda gidicem bakalım, inşallah bizim de herşey yolunda gider
Geçmiş olsun canım bigün bigünü tutmuyor ne yazık ki artıkMerhaba kızlar malum son haftalara yaklaştım herşey güzel giderken astım başladı ,alerjik olarak seyreden hapşırma nezle ile birlikte .. nefes darlığı çekiyorum ama idare etmek zorundayım kullandığım havayı yazmadı doktor çok zorlanızsan acile geleceksin dedi . Riskli görüyor ilaçlarımı...kaç gün devam eder bilmiyorum... Canım eşim bir panik sormayın üzülüyor onada kıyamıyorum iyiyim diyorum...ne güZel ilerliyordum oysa... ufak tefek olmuştu alıştım ağırlaşmaya ,mide yanmalarına.. kendimize iyi bakalım.. evden çıkmayalım derken şimdilik böyleyim..
Merhaba kızlar malum son haftalara yaklaştım herşey güzel giderken astım başladı ,alerjik olarak seyreden hapşırma nezle ile birlikte .. nefes darlığı çekiyorum ama idare etmek zorundayım kullandığım havayı yazmadı doktor çok zorlanızsan acile geleceksin dedi . Riskli görüyor ilaçlarımı...kaç gün devam eder bilmiyorum... Canım eşim bir panik sormayın üzülüyor onada kıyamıyorum iyiyim diyorum...ne güZel ilerliyordum oysa... ufak tefek olmuştu alıştım ağırlaşmaya ,mide yanmalarına.. kendimize iyi bakalım.. evden çıkmayalım derken şimdilik böyleyim..
Benim doktorum detaylıyı da çok kısa incelediKızlar bizim bugün detaylı vardı. 1 saat 20 dakika incelediler her sey yolunda çok şükür. Cinsiyetler konusunda da ikna oldum artık ilk defa bacak arası gösterdiler
Kızlar bizim bugün detaylı vardı. 1 saat 20 dakika incelediler her sey yolunda çok şükür. Cinsiyetler konusunda da ikna oldum artık ilk defa bacak arası gösterdiler
Ne kadardı canım rahim ağzı uzunluğu?Benim doktorum detaylıyı da çok kısa inceledison zamanlar doktor değiştirmek istemiyorum ama iyice soğudum ya .bi de özel klinik normal özel hastaneye göre pahalı da. Rahim ağzı uzunluğunda da beni panik yaptı başka doktor sorun yok dedi napmam lazım bilemiyorum .senin de gözün Aydın canım sonrası da sorunsuz ilerler inş
Benim doktor detaylı bakmıyordu başka doktordan randevu aldım. Bebekleri bütün olarak görmüyorsun zaten beynini inceliyor bir sürü ölçüm yapıyor yüzüne geçiyor falan. Ben eşime dedim hep bak ayağı bak parmakları diye eşim diyor hamur gibi bir sey bu nasıl anlıyorsunYaaa ama yaaa detaylıdan bahsediyorsun. İyiler demi kızçelerNe güzel 1 saatten fazla zaman geçirmişsin bebişlerle Kız nasıl yattın o kadar süre o koltukta
Bak yine hüzünlendim. Ben biliyom benim doktor yine 10 dk bakacak. Tamam biliyorum aşırı tecrübeli herşeyi hemen anlıyorda. BENDE BEBELERİMİ UZUN ZAMAN GÖRMEK İSTİYORUM
3.2 idi en son .biraz tüp bebek olunca yatayım dikkat edeyim diye mi yapıyor acaba diyorum bilmiyorum hep dikkat et şöyle böyle deyince stresle geçiyor .yoksa doğum konusunda falan tecrübesine güveniyorumNe kadardı canım rahim ağzı uzunluğu?
Doğum yapacaksın bence en çok doğumda güven ister insan. Son zamanlarda doğumun için iyi bir doktor bulabilirsen bi araştır bence riske atmaya değmez
32 mm mi? Tüp bebek deyince doktorlar bi irkiliyor zaten anlamadım sebebini. Hayır zor elde edilmiş bir gebelik olabilir ama doğal hamile kalsan sanki bebeklerimiz kıymetli olmayacakmış gibi bi halleri var3.2 idi en son .biraz tüp bebek olunca yatayım dikkat edeyim diye mi yapıyor acaba diyorum bilmiyorum hep dikkat et şöyle böyle deyince stresle geçiyor .yoksa doğum konusunda falan tecrübesine güveniyorum