- 2 Temmuz 2016
- 210
- 470
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.781
İnsallah en az 35 olurlar canim ama 33te kotu bi hafta degil strese girme benim acilmam ve sancim olmasina ragmen bir sure durdurdular dogumuSlm kizlar arada girip bakiyorum inşallah hepimiz sağlıkla aliriz kucagimiza bebislerimizi 30+4 olduk bizde erken gelecek gibiler doktorum 33 haftayi gorelim inşallah diyor ben daha gec gelsinler istiyorum ama cok sorun cikiyor bende tansiyon troid b12 ve kan yerlerde igne verdi kan pihtilasmasi simdide idrar yollarinda iltihap cikti gunde 11 tane ilac ve igne yinede buna şükür
Ben dogumdan sonra corap giydigimde uzayli gormus gibi hissetmistim kendimiAy onlar da varayakkabi-corap giymek de sıkıntı ben çoraplarla şimdiden savaşmaya başladım en çok çorap gitmeye çalışırken yoruluyoru.
İnanki beklerler canim 35i en az benim 30da sancim basladi 32de hastaneye yattim sanciyi durdurdular taburcu oldum 35e kadar dayandik ciddi sanci ve acilmaya ragmenInşallah 33 haftadan once doğan bebekler kuveze giriyor dedi doktor inşallah sağlıklı gelirler kasilmam ve acilmam yoktu.enson 15 de randevum var bakalim ne diyecek
Inşallah cnm bebisler nasil küvete girdiler miİnanki beklerler canim 35i en az benim 30da sancim basladi 32de hastaneye yattim sanciyi durdurdular taburcu oldum 35e kadar dayandik ciddi sanci ve acilmaya ragmen
Yok canim cok sukur girmediler. Eminim ki sen de kuvoz gormeden alip evine gideceksin yavrulariniInşallah cnm bebisler nasil küvete girdiler mi
Vücut çok hızlı değişiyor hamilelikte de doğum sonrası da insan adapte olmakta zorlanıyorBen dogumdan sonra corap giydigimde uzayli gormus gibi hissetmistim kendimi
Cok şükür inşallah cnm teşekkür ederim icimi rahatlattinYok canim cok sukur girmediler. Eminim ki sen de kuvoz gormeden alip evine gideceksin yavrularini
Aynen oyle canim mucizeVücut çok hızlı değişiyor hamilelikte de doğum sonrası da insan adapte olmakta zorlanıyor
Stres yapma ve bol su ic en onemli ikisi canimCok şükür inşallah cnm teşekkür ederim icimi rahatlattin
Kavuştunuz mu bebeğinize :) allah kardeşini de kucaklarınıza kavuştursunKontrolume gittim bir şey yoktu galiba oturmaktan süt sagarken çok eğiliyorum ondan birikme olmus düz yatınca hafifledi şişliği
Benımde 3,5 dakıka sürdüKızlar bugün ayrıntılı ultrasonun vardı 5 dakika felan sürdü doktorum cok iyi profesör ama bu kadar kısa sürmesi normal mi yoksa bide başka biyere dahamı gidiyim
Devlet hastanesinde o kadar ayrıntılı bakılıyormu çoğu kişinin 1 saate yakın sürmüşBenımde 3,5 dakıka sürdü
Çok kısa geldi banada
Doktorum benımde proftu
Kalbı falan ben burdan göremiyorum dedi. Bende dedim ki doktorum Hanı daha ayrıntılı bakılıyormuş keşke öyle olsaydı dedim. Ben merak ederim. Oda devletten perinalotoga gönderecek randevu alıp.
Nasıl ya ölçüm yapması bile en az 10 dakika sürer. Hicbir şeyine bakmadı mi?Kızlar bugün ayrıntılı ultrasonun vardı 5 dakika felan sürdü doktorum cok iyi profesör ama bu kadar kısa sürmesi normal mi yoksa bide başka biyere dahamı gidiyim
Baktı normal dedi ama dediğim gibi 5 dakika felan sürdü tek tek incelemediNasıl ya ölçüm yapması bile en az 10 dakika sürer. Hicbir şeyine bakmadı mi?