2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Slm kizlar arada girip bakiyorum inşallah hepimiz sağlıkla aliriz kucagimiza bebislerimizi 30+4 olduk bizde erken gelecek gibiler doktorum 33 haftayi gorelim inşallah diyor ben daha gec gelsinler istiyorum ama cok sorun cikiyor bende tansiyon troid b12 ve kan yerlerde igne verdi kan pihtilasmasi simdide idrar yollarinda iltihap cikti gunde 11 tane ilac ve igne yinede buna şükür

İnsallah en az 35 olurlar canim ama 33te kotu bi hafta degil strese girme benim acilmam ve sancim olmasina ragmen bir sure durdurdular dogumu

Inşallah 33 haftadan once doğan bebekler kuveze giriyor dedi doktor inşallah sağlıklı gelirler kasilmam ve acilmam yoktu.enson 15 de randevum var bakalim ne diyecek

Inşallah 33 haftadan once doğan bebekler kuveze giriyor dedi doktor inşallah sağlıklı gelirler kasilmam ve acilmam yoktu.enson 15 de randevum var bakalim ne diyecek
İnanki beklerler canim 35i en az benim 30da sancim basladi 32de hastaneye yattim sanciyi durdurdular taburcu oldum 35e kadar dayandik ciddi sanci ve acilmaya ragmen

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasonun vardı 5 dakika felan sürdü doktorum cok iyi profesör ama bu kadar kısa sürmesi normal mi yoksa bide başka biyere dahamı gidiyim

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasonun vardı 5 dakika felan sürdü doktorum cok iyi profesör ama bu kadar kısa sürmesi normal mi yoksa bide başka biyere dahamı gidiyim
Benımde 3,5 dakıka sürdü
Çok kısa geldi banada
Doktorum benımde proftu
Kalbı falan ben burdan göremiyorum dedi. Bende dedim ki doktorum Hanı daha ayrıntılı bakılıyormuş keşke öyle olsaydı dedim. Ben merak ederim. Oda devletten perinalotoga gönderecek randevu alıp.

Decley
Devlet hastanesinde o kadar ayrıntılı bakılıyormu çoğu kişinin 1 saate yakın sürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…